Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nastradamus :Nastradamus írta:Kifejtenéd az új húsnak?Perrero írta:tényleg minden 2ik nap lekell írnia valakinekFabregas távozásába a Barcának NEM LEHETETT BELESZÓLÁSA
![]()
Kivásárolták,v micsoda?
Kifejtenéd az új húsnak?Perrero írta:tényleg minden 2ik nap lekell írnia valakinekFabregas távozásába a Barcának NEM LEHETETT BELESZÓLÁSA
Ez olyan mint mikor eladtuk fabregast, igaz ő fiatalabb volt de akkor is most visszasírjuk és így lessz ez dos santossal is meg talán crosassal na meg persze ronaldinhoval ha újra a régi lessz.matyi02 írta:Rezi Torres írta:Hát én nem adnám el Crosast!!20éves még lehet belőle nagy játékos!!!Pár év múlva meg majd visszasírjuk4!
Hát Pep nekem fura elöször Gio az egy picit más tészta volt tudom
most meg Crosas ...
Ja meg eto-is ...
Én nagyon jó Edzőnek látom csak a jó fiatalokat meg kéne becsülni nem öreg Trezugetfélékre halytani ...
Ha eladják Crosast az akora baromság lene mint Gio eladása
Rezi Torres írta:Hát én nem adnám el Crosast!!20éves még lehet belőle nagy játékos!!!Pár év múlva meg majd visszasírjuk4!
A kettő nem egy súlycsoport!norbert55 írta:De Pep simán belemenne egy Trez-Eto'o cserébe.És Laporta is valszeg belemegy hisz Eto'o-ért nem naon érdeklődnek.Ez van.
Vége lehetne már ennek a hülye átigazolási szezonnak...matyi02 írta:A Barcelona továbbra is Benzemát akarja !
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... karja-6823
Hát sztem ezt érdemes elolvasni
Szerintem nem kéne a realal versenyt futni Benzemáért ...
Ha te sosem hallottál Samutól értelmes nyilatkozatot,akkor nem olyan nagyon régen olvashatod pölö az EuroBarcát meg a világ focihíreitmanuel írta:... nemtudom hogy mitcsinál az edzésekken mint ahogy itt közülünk senkisem de én amiótta olvasom a hirekett a focivilágában én még sohasem halottam Etótól 1 értelmes nyilatkozatott vagy esetleg vele kapcsolatban valami értelmes hirt.Csak ezekett halja az ember ő felőle:
1.A Madrid gyalázássa nyilvánosan.
2.Lefejelt egy újságirótt
3.Eltiltoltta magátt direkt a Real Madrid elleni rangadóról.
és stb....stb...
Akkor ezek szerint itt mindenki hazudik és a drága Samú 1 ártatlan hercegifjú vagy mi a fene????
Mj:énsem szerettem a Realt és mégkitudja hogy hányan nem a csapatból de akkorsem tiltatja el magátt az ember szándékosan mert anó az a klub neki nemszimpatikus.Ezzel a viselkedésel is csak a klubott nézettele mások előtt.
Ezek a hírek egyre jobban elszomorítanak....télleg képesek lennénk odaadni Eto'ot egy trezeguetér vagy egy benzemaér???treze már nem jobb mint Eto'o mongyuk a jelenlegi Eto'onal nem is volt jobb soha!!!Benzema meg még nem jobb!!!eto'o maradjon és ha mégis menne akkor Drogba jöjjön!!!De ne mennyen könyörgöm!!norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=794466
Trezeguet-Eto'o csere?
Az lenne a legjobb ha Eto'o maradna,de ha mindenképp megy asszem Trezeguet-vel sem szomorkodhatunk
Abban igazad van hogy nemtudom hogy mitcsinál az edzésekken mint ahogy itt közülünk senkisem de én amiótta olvasom a hirekett a focivilágában én még sohasem halottam Etótól 1 értelmes nyilatkozatott vagy esetleg vele kapcsolatban valami értelmes hirt.Csak ezekett halja az ember ő felőle:Danka00792 írta:innen, hogy mit csinál az edzéseken? Volt egy hír, miszerint lefejelt egy ujságírot, de mi lett belöle?
Ez akkora hülyeség, ahogy van! Honnan tudod innen, hogy mit csinál az edzéseken? Volt egy hír, miszerint lefejelt egy ujságírot, de mi lett belöle? Semmi. Kamu volt az egész szerintem, az újságírok fújták fel ennyire. 27 éves, a legjobb korban van, pályán ontja a gólokat, a csapat legföbb emberei biznak benne, hogy marad. Az ö véleményükre szabad/kell adni, mivel ök találkoznak/beszélnek/dolgoznak vele nap mint nap. Nem hiába akarják, hogy maradjon.manuel írta:Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem.De most őszintén szerintettek melyik edzőnek van kedve egy olyan játékossal foglalkozni aki nemtud viselkednisem??? sem a médiával sem a csapattal szemben!!!vagy szerintettek ez a helyes viselkedés amit ő titulál???nagyjátékos megminden de ő már én szerintem a Ronaldinhó féle brigádhoz hasonlit már mint viselkedés szempontjából.Azt pedig kötve hiszem hogy Pepnek lenne a dolga egy 27 éves embert megnevelni erre találták ki a szülőket szerintem de persze nem ennyi idősön mert ilyenkorban elvileg már tudni kellene hogy mit szabad vagy mit nem de hát vannak ilyen ikonok is mostanság.
Szóval egyszó mint száz én szerintem ha valaki nemtiszteli a klubjátt és nemhajlandó a fegyelmett és a szabályokatt betartani az nem is érdemli azt meg hogy maradhason.
Na! Eto'o hogy hasonlítod r10-hez hol hallod hogy micsoda éjszakai életet él? Szambázik nem jár edzésre stb..? És azt feltételezed, hogy egy unszimpatikus arab kis népművészeti cserépedény a 19 20 éves nem tudom hány éves fejével majd alkotni fog?1,Nem jobb játékos mint Samu 2, Samu első látásra szimpatikus míg az srác nem... 3, Valószínű hogy ha Samuval ment a rasszizmus akkor egy ien arab szennyel nem lesz másként. Az a Bnzema realba való unszimpatikus ember... "véleményem szerint"noucamp írta:Nagyon komoly az írásod cimbi.manuel írta:Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem.De most őszintén szerintettek melyik edzőnek van kedve egy olyan játékossal foglalkozni aki nemtud viselkednisem??? sem a médiával sem a csapattal szemben!!!vagy szerintettek ez a helyes viselkedés amit ő titulál???nagyjátékos megminden de ő már én szerintem a Ronaldinhó féle brigádhoz hasonlit már mint viselkedés szempontjából.Azt pedig kötve hiszem hogy Pepnek lenne a dolga egy 27 éves embert megnevelni erre találták ki a szülőket szerintem de persze nem ennyi idősön mert ilyenkorban elvileg már tudni kellene hogy mit szabad vagy mit nem de hát vannak ilyen ikonok is mostanság.
Szóval egyszó mint száz én szerintem ha valaki nemtiszteli a klubjátt és nemhajlandó a fegyelmett és a szabályokatt betartani az nem is érdemli azt meg hogy maradhason.
Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem.norbert55 írta:Mekkora görény a madrid.Amikor szóbajött megint Benzema egybőől nekik is kell,nehogymá a miénk legyen.Tartsuk meg Eto'o-t és kész.Ha már Laporta is felhozta a témát...