Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha sárgával írod nem látszik rendesen!redlions írta:Az igaz! De a katalánok színe a sárga és a 4 piros sáv!Enrique írta: Ja és a színe így jobb!
Hopsz, ha nem figyel az ember, miket tud irogatni...redlions írta:Nem spanyol!Enrique írta: Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?
Katalán!
És akkor még tovább is mehetnénk, hogy katalán csapat, úgyhogy egy "sima" spanyol játékosnál jobb is lehetne!Enrique írta: Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?![]()
Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?Charlie írta:Pedig ők a legjobbak![]()
C.
Kösz.Charlie írta:Felnőtt argentín válogatott.Középpályás ha jól tudom,és fiatal nagyon.De ki az a Luis Gonzales???![]()
![]()
C.
Szerinem is 5 év kell ahhoz h valaki spanyol 2ős állampolgárságot kapjon.Ádika írta:Ha jól tudom, akkor 5 idényt kell lejátszani ahhoz, hogy valaki "futballspanyol" legyen. Amúgy jövőre 3 játékos kellene szerintem: vissza Saviola, Luis Gonzales(RIVER) és 1 jó kis középső védő(Jorge Andrade) el BARCA més que un club
Jó lenne, tényleg egész jó kis játékos!Pilfer írta:Van der Vaart-ot én is szívesen látnám a csapatban. Szimpatikus játékos...Barcaforever írta:Ha már igazolásokról van szó.Akkor én megemlíteném van der Vaart-ot és Robinhot.Mindketten azt mondták h eletük nagy álma h a barcában játszanak.Robinhot még meg is értem mert nem eu-s.De egy van der Vaart jó lenne.
Dinho mikor veheti fel a spanyol állampolgárságot??Mi erre a törvény??
Van der Vaart-ot én is szívesen látnám a csapatban. Szimpatikus játékos...Barcaforever írta:Ha már igazolásokról van szó.Akkor én megemlíteném van der Vaart-ot és Robinhot.Mindketten azt mondták h eletük nagy álma h a barcában játszanak.Robinhot még meg is értem mert nem eu-s.De egy van der Vaart jó lenne.
Dinho mikor veheti fel a spanyol állampolgárságot??Mi erre a törvény??
Mélységesen le lennék sújtva. Egyébként nem hiszem, hogy ezt megtehette volna. Nézd meg az MU-t. A szurkolók megvétózták az eladást! Szerinted Barcelonában nem tették volna meg?Charlie írta: Tényleg ti mit szóltatok volna ahhoz ha Abramovics esetleg a Barcelonát vásárolja fel?
C.