Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
sztem ne abban versenyezzenek a felhasználók, h ki tud jobban kárörvendő lenni egy ilyen szituban, nem probléma, ha nem a szardobálás terjed el a fórumon. régebben (jópár évvel ezelőtt) én is annak örültem volna, ha mindegyik madridi így járt volna, de ezt ma már baromságnak tartom és nem is vagyok büszke erre. emberekről beszélünk és nem jó az, ha vki annyira elszáll a gyűlölködésben, h az ilyen hírek "megnyugvással" töltik el.
persze ettől még nem fogok petíciót indítani diabi ellen, és ugyanannyira nem jön be a madrid, mint klub, ahogy eddig sem.
persze ettől még nem fogok petíciót indítani diabi ellen, és ugyanannyira nem jön be a madrid, mint klub, ahogy eddig sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Fejo
- Jugador del Barça
gekkodan írta:Úristen! Egy nagyon szimpatikus, jó játékos, akit igazán tisztelek. Nem mellesleg a Realt úgy kell legyőznünk a bajnokságban, hogy nem a B-csapatuk játszik.
Igenis jobbulást kívánok neki és remélem mihamarabb felépül.
Sosem fogok ott tartani, hogy az ELLENFELEIM (és NEM ellenségeim) játékosának kidőlésére dörzsöljem a tenyerem.
Egy kis önkritikát alkalmazz kolléga!!!!
Nagyon nagy respect!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én mondjuk nem oltottam le,de sajna nem bírta értelmezni amit írtam.
erről én nem tehetek...
meg arról se hogy én így gondolom...(de pl ha mással történik a madridból akkor én se sajnálkozom ennyire,neveket viszont a béke kedvéért nem mondok
)

meg arról se hogy én így gondolom...(de pl ha mással történik a madridból akkor én se sajnálkozom ennyire,neveket viszont a béke kedvéért nem mondok

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én ezt élőben is így gondolom.LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....

-
- Director del Fútbol
LG!LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....
Tudjuk, hogy nem így van az arány, de azért igyekszünk annak lenni. Te sem vagy egy primitív, sötés és buta ember szerintem. Nyugodtan veheted bóknak. Leoltottam, mert így gondolom és remélem, hogy egyre többen lesznek a fórumon azok közül, akik törekszenek leírni az általad felvázolt emberképet!
Én ezek mellett és a képmutatás ellen dolgozom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.04. 18:50:34-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért.... 

Ne hülyéskedj már, ember!!! Ez nem háború, hanem sport (főleg, hogy a katalán-spanyol ellentét minket magyarokat igazán nem érint -> én a csapatot szeretem, nem a katalán öntudatot)! Még szép, hogy jobbulást Sneijder!és ennek te hogy tudsz örülni? Confused Confused mer én valahogy nem.. oké emberileg jobbulást..de azérja.. Confused
Fair play über alles!
Peace
-
- Az Eurobarca Anonymusa
ne haragudj barátom, de ez nagyon otromba volt. Wesley Sneijder egy szimpatikus focista. Okés, hogy a Realban játszik, de attól még ilyet nem kívánunk neki. Ez nem a madridista, ahol röhögünk Messi sérülésén, és nagy örömmel nyugtázzuk azt. Egy bocsánatkérést szívesen olvasnék Tőled.MeNnOn írta:
és ennek te hogy tudsz örülni?![]()
mer én valahogy nem.. oké emberileg jobbulást..de azérja..
Mir.

-
- Director del Fútbol
Úristen! Egy nagyon szimpatikus, jó játékos, akit igazán tisztelek. Nem mellesleg a Realt úgy kell legyőznünk a bajnokságban, hogy nem a B-csapatuk játszik.MeNnOn írta:
és ennek te hogy tudsz örülni?![]()
Igenis jobbulást kívánok neki és remélem mihamarabb felépül.
Sosem fogok ott tartani, hogy az ELLENFELEIM (és NEM ellenségeim) játékosának kidőlésére dörzsöljem a tenyerem.
Egy kis önkritikát alkalmazz kolléga!!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- csababarca
MeNnOn írta:és ennek te hogy tudsz örülni?csababarca írta:Sneijder sérülése "csak" 3 hónap...
Mondtam én hogy szó se lesz itt fél évről...októberben végén már bőven játszani fog![]()
Nem úgy örülök neki...de azért mégiscsak jobb hogy nem kell egy fél szezont kihagynia

Meg nem is örülök,ki mondta hogy örülök?csupán annyit írtam hogy itt mindenki,meg az ellen oldalán is be volt kaksizva hogy fél év meg minden...én meg már itt is leírtam hogy maximum decemberben már játszani fog,és le lettem hurrogva...és lám nekem lett igazam,sőt

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MeNnOn
- Jugador del Barça
és ennek te hogy tudsz örülni?csababarca írta:Sneijder sérülése "csak" 3 hónap...
Mondtam én hogy szó se lesz itt fél évről...októberben végén már bőven játszani fog

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

-
- Barça B
- Kapcsolat:
2008-ban már nem fog játszani. azért azok a szalagok nem jönnek olyan gyorsan rendbe.
- csababarca
Sneijder sérülése "csak" 3 hónap...
Mondtam én hogy szó se lesz itt fél évről...októberben végén már bőven játszani fog

- MeNnOn
- Jugador del Barça
szerintem meg úgy lenne igazságos ha mindig a barca nyernemr. írta:Jó vicc, de ha a végén a villareal nyer akkor lesz csak igazán poénosmezeibela írta::D:D:D bár ugy lenne igazságos hogy 3 évig ti nyertek utána 3 évig mi?na?
![]()
szoval még a következő idény igazán a miénk lehetne

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

-
- Director del Fútbol
van der vaartot holnap mutatják be a bernabeuban, meg garay is már ősztől madrid tag lesz, nem adják kölcsönbe.
Jó vicc, de ha a végén a villareal nyer akkor lesz csak igazán poénosmezeibela írta::D:D:D bár ugy lenne igazságos hogy 3 évig ti nyertek utána 3 évig mi?na?
![]()
szoval még a következő idény igazán a miénk lehetne

m a d r i d i s t a .
Csak váljon be az érzésed!mezeibela írta:hát sneijder sérülése után nagyon kellett..de egyébként van egy olyan érzésem hogy ebben az évben ti fogtok nyerni..mármint bajnokságot..nem mi
persze könnyen változna a véleményem ha szereznénk valami csatárt...vagy legalább ronaldot..ő legalább golérzékeny..de akkor sem csatár..
hát sneijder sérülése után nagyon kellett..
de egyébként van egy olyan érzésem hogy ebben az évben ti fogtok nyerni..mármint bajnokságot..nem mi
persze könnyen változna a véleményem ha szereznénk valami csatárt...vagy legalább ronaldot..ő legalább golérzékeny..de akkor sem csatár.. 

m a d r i d i s t a .
mostmár hivatalos. van der vaart madridba igazol.pontosan nem tudom mennyiért de már a hivatalos oldalán is elköszönt a hamburgi szurkoloktol.
http://www.vandervaartofficial.com/en/m ... mntId=2375
leforditva:
Van der Vaart közleménye: "Kedves szurkolók! A tegnapi nap folyamán minden rendeződött, és most elköltözöm a Real Madridhoz. Ahogy mindenki tudja, mindig is Spanyolországban akartam igazolni, mert nagyon erősen kötődöm ehhez az országhoz. Most itt van a Real Madrid, amellyel egy álmom válik valóra. Rendkívül boldog vagyok, hogy megtapasztaltam a hamburgi légkört, Sylvie és én sosem fogjuk elfeledni azt a szeretetet, amit itt kaptunk. Holnap délután bemutatnak a Bernabéuban, új fejezet fog ezzel kezdődni életemben. Mindent megfogok tenni, hogy segítsek a csapatnak. Az biztos, hogy honlapomat továbbra is frissíteni fogom, hogy minden fontos lépésemről értesülj." Rafael
http://www.vandervaartofficial.com/en/m ... mntId=2375
leforditva:
Van der Vaart közleménye: "Kedves szurkolók! A tegnapi nap folyamán minden rendeződött, és most elköltözöm a Real Madridhoz. Ahogy mindenki tudja, mindig is Spanyolországban akartam igazolni, mert nagyon erősen kötődöm ehhez az országhoz. Most itt van a Real Madrid, amellyel egy álmom válik valóra. Rendkívül boldog vagyok, hogy megtapasztaltam a hamburgi légkört, Sylvie és én sosem fogjuk elfeledni azt a szeretetet, amit itt kaptunk. Holnap délután bemutatnak a Bernabéuban, új fejezet fog ezzel kezdődni életemben. Mindent megfogok tenni, hogy segítsek a csapatnak. Az biztos, hogy honlapomat továbbra is frissíteni fogom, hogy minden fontos lépésemről értesülj." Rafael
m a d r i d i s t a .
-
- Barça C
Már végre tudom h, mikor van gól

Ha eltudok jutni az eurobarca találkozóra megmutatom a bicikli cselt majdnem h hasonlóan tudom csinálni mint robinho talán picit lassabban...de én is megőrjítek vele akárkitBányász írta:http://www.youtube.com/watch?v=RcBlcIFQhisgekkodan írta:A biciklis-cselről nincs valami jó cikked?Így lenne teljes a kép Bányász kolléga
Így tanulható a leginkább...olvasni felesleges róla.
Szerk:bocs az offokért.