Új igazolások!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem értem miért foglalkozunk állandóan új igazolásokkal, mikor egy rakás Barca-játékos van kölcsönadva és kiemelkednek a csapataikból + lövik a gólokat. Őket kellene inkább visszahozni. 

Bocs, srácok, tudom, nem ide tartozik, de néztétek pénteken a Legyen ön is milliomost? Már millión felüli kérdés (talán 3M-es kérdés): Mi az FC Barcalona klubszíne? a: piros-kék, b: kék-fekete, c: sárga-kék, d: piros-fekete. Nos, én ezek között nem találtam meg kedvenc csapatom színeit, ennek ellenére a játékos továbbjutott az "a" válasz megjelőlésével. Elég szomorú, nagyot csalódtam a műsorban... Vagy csak szerintem nagy baki?
-
- Capitá del Barça
Luis Gonzales tenyleg jo igazolas lene, de vanak vele problemak nincs EU-s utlevele masik argentin es a kluban utaljak az argentinokat sajnos kov. problema o is kozepen szeret jatszani vagy max. a jobb szelen es nekunk ball szelso kell.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
De ha sárgával írod nem látszik rendesen!redlions írta:Az igaz! De a katalánok színe a sárga és a 4 piros sáv!Enrique írta: Ja és a színe így jobb!
Igaz majd ha Tibiék beöltözteik az egész honlapot gránátvörös-kékbe, akkor azon naggyyon jól fog mutatni!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hopsz, ha nem figyel az ember, miket tud irogatni...redlions írta:Nem spanyol!Enrique írta: Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?
Katalán!

Ja és a színe így jobb!

- tom314
- Jugador d'estrella
És akkor még tovább is mehetnénk, hogy katalán csapat, úgyhogy egy "sima" spanyol játékosnál jobb is lehetne!Enrique írta: Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?![]()

Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tom, de kellenek spanyolok is! Végülis a Barca 1 spanyol csapat, nemde?Charlie írta:Pedig ők a legjobbak![]()
C.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kösz.Charlie írta:Felnőtt argentín válogatott.Középpályás ha jól tudom,és fiatal nagyon.De ki az a Luis Gonzales???![]()
![]()
C.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerinem is 5 év kell ahhoz h valaki spanyol 2ős állampolgárságot kapjon.Ádika írta:Ha jól tudom, akkor 5 idényt kell lejátszani ahhoz, hogy valaki "futballspanyol" legyen. Amúgy jövőre 3 játékos kellene szerintem: vissza Saviola, Luis Gonzales(RIVER) és 1 jó kis középső védő(Jorge Andrade) el BARCA més que un club
De ki az a Luis Gonzales???

Ha jól tudom, akkor 5 idényt kell lejátszani ahhoz, hogy valaki "futballspanyol" legyen. Amúgy jövőre 3 játékos kellene szerintem: vissza Saviola, Luis Gonzales(RIVER) és 1 jó kis középső védő(Jorge Andrade) el BARCA més que un club
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jó lenne, tényleg egész jó kis játékos!Pilfer írta:Van der Vaart-ot én is szívesen látnám a csapatban. Szimpatikus játékos...Barcaforever írta:Ha már igazolásokról van szó.Akkor én megemlíteném van der Vaart-ot és Robinhot.Mindketten azt mondták h eletük nagy álma h a barcában játszanak.Robinhot még meg is értem mert nem eu-s.De egy van der Vaart jó lenne.
Dinho mikor veheti fel a spanyol állampolgárságot??Mi erre a törvény??
Meg legalább nőne az átlagmagasság...

- Pilfer
- Jugador d'estrella
Van der Vaart-ot én is szívesen látnám a csapatban. Szimpatikus játékos...Barcaforever írta:Ha már igazolásokról van szó.Akkor én megemlíteném van der Vaart-ot és Robinhot.Mindketten azt mondták h eletük nagy álma h a barcában játszanak.Robinhot még meg is értem mert nem eu-s.De egy van der Vaart jó lenne.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha már igazolásokról van szó.Akkor én megemlíteném van der Vaart-ot és Robinhot.Mindketten azt mondták h eletük nagy álma h a barcában játszanak.Robinhot még meg is értem mert nem eu-s.De egy van der Vaart jó lenne.
- tom314
- Jugador d'estrella
Mélységesen le lennék sújtva. Egyébként nem hiszem, hogy ezt megtehette volna. Nézd meg az MU-t. A szurkolók megvétózták az eladást! Szerinted Barcelonában nem tették volna meg?Charlie írta: Tényleg ti mit szóltatok volna ahhoz ha Abramovics esetleg a Barcelonát vásárolja fel?
C.
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
-
- Director del Fútbol
A világon nincs annyi pénz......
Na jó, sajnos biztos van!?... Eleinte biztos örültem volna neki, mert jött volna egy-két nagy sztár még, de aztán?!... Ki tudja mire vezetett volna az?!...
Jó ez így ahogy van! FORZAAAA BARCAAAA!!!!!

Na jó, sajnos biztos van!?... Eleinte biztos örültem volna neki, mert jött volna egy-két nagy sztár még, de aztán?!... Ki tudja mire vezetett volna az?!...
Jó ez így ahogy van! FORZAAAA BARCAAAA!!!!!
"Més Cuen un Club"