Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondok jobbat.10Giga10 írta:nem kapta meg..nem is értem de mind1 mer ez a játék egy akkor 0 hogy az valami félelmetes 30 perc alatt attól a valenciatól 5öt kaptam akit az elöző fordulóba a haverom 4:0ra vert!!!azt neki ilyen luchok meg maxvelek meg huntelarok meg cisek jáccanak nálam meg nagyobbnál nagyobb nevek/agüero eto henry dinho messi..vicc ez a játék
Ha már teljesítette azt az időt, akkor szerintem automatikusan megkapja...10Giga10 írta:FM08ba Ha egy játékos teljesítette az állampolgárság felvételéhez szükséges időt hogyan kell ellintézni hogy megkapja????
Ok, kösz. Azt hittem vmit nem jól csináltam.Perrero írta:én editorral belepiszkáltam, oszt páran csapatot váltottak, amugy normális 6-10el találkoztam én is/csapat..
Torrentről:loctite írta:Valaki adjon már oldalt h honnan todom letölteni a 8.0.2 patck crackét.Elöre is köszönöm
www.fmhungary.huloctite írta:Valaki adjon már oldalt h honnan todom letölteni a 8.0.2 patck crackét.Elöre is köszönöm
Töltsd le a 8.0.2-höz való cracketloctite írta:Felraktam a 8.0.2-es patchet és azt írja ki h nem található lemez de mivel letöltöt játék nincs meg lemezen.Most akkor mi van?Segítséget kérek
Szerintem Vantaggiato, ha elengedik 5 milláért, akkor jó lesz.Rajmó írta:Kérnék egy kis segítségetLens-al vagyok, kaptam januárra 5 millió eurót. Tudnátok nekem mondani egy olyan csatárt, aki elég jó aránnyal belövi a helyzeteket? Mert Dindane és Boukhari kis- és középcsapatok ellen jól játszik, lövik is a gólokat, de egy nagyobb csapat ellen betliznek
Jó lenne behúzni Figot és Kluivertet is...Frank Rijkaard írta:Egyértelmű AEK AthénRivaldo egy állat, és levezetni elmennek oda az 50-100 szoros volt válogatott játékosok, ütőképes csapatot lehet összehozni szimpatikus játékosokból
hol van eza patch?lopakodo írta:MessiFan írta:Valaki világosítson fel!
Letöltöttem az FM08 magyarosítását. Ott írja hogy milyen mappába kell berakni, erre nincs ottLanguage mappáába kéne berakni azthiszem...
az a mappa csak akkor van ,ha fölraktad a 8.2-es patchet.a játék megy tökéletesen.próbáld ki!
Egyértelmű AEK Athénbarca99 írta:Valaki játszott már nem-top bajnokságban? Olyanra gondoltam, ahol a nagyobb csapatok hazai szinten elég jók, de nemzetközi szinten max. UEFA vagy BL-csoportkör. Görög/török bajnokság vagy hasonló. Jó lenne, ha azért lenne megbecsülése a csapatnak, tehát az öregebb sztárok eljönnének hozzám levezetni.
Nekem 256-al is megy nem igazán búg, de még élvezhető!szajko írta:unokatestvéremnek 512mb ramon megy!szóval nema legjobb gépe van én nem panaszkodom nekem 2 giga van simán megygyaliraul írta:Azért a huge adatbázis mellé kell egy normális gép. Nekem 512 ram van, és most 3 évig mentem, a játékidőm meg 5 nap 10 óra lett.Pedig amikor tudtam, akkor szabiztam magam, hogy ne töltsön annyit, meg ne álljon meg minden baromság miatt. Szerintem 1 gigán már teljesen normálisan megy a huge, és tele van ismeretlenebb, ámbár jó játékossal.