Németország asszem.Adam04 írta:Valaki megtudná mondani hogy a kézisek holnap kivel játszanak?
Olimpia 2008
Gratulálok a pólósainknak,szép győzelem volt,kell is a gólkülönbség mert Montenegró is hozza a meccseit
Kanadát győzték le 12:0-ra.
Phelps megszerezte harmadik aranyát is,úgy tűnik komolyan gondolja amit mondott (8 arany)...

Phelps megszerezte harmadik aranyát is,úgy tűnik komolyan gondolja amit mondott (8 arany)...
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
nem tudja valaki hogya 100m-es férfi mellúszásban az a japán milyen idővel nyert
csak azt tom hogy világcsúcs.

Campeones 2009
nem csak az a baj, hogy kevés, hanem hogy lopják..Rivaldo11 írta:Erre céloztam. Kevés gyerek kezdi el a sportot-kevesebb klasszis, éremesélyes "nő ki". De ennek nincs köze Nemcsikékhez. Majd pár év múltán érezteti a hatását. Egyre inkább. A sportra fordítandó összeg hazánkban édeskevés. Ennek isszuk majd a levét-más sportágakban már idén is. A dicsőségben sütkérezni jó dolog. De néha vetni is kéne, hogy később arathassunk.
- elprat
- Capitá del Barça
Vizilabda
Görögo.-Magyaro.: 6-17
Tudjuk,hogy nem a legerősebb ellenféllel játszottak a srácok,de akkoris: húhahúhahúhahúhahúúúúúúúúúha

Tudjuk,hogy nem a legerősebb ellenféllel játszottak a srácok,de akkoris: húhahúhahúhahúhahúúúúúúúúúha

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Végre a vízilabdás fiúk egy magabiztos győzelmet arattak a görögök ellen. Végig vezettünk, és nagy kedvel játszott mindenki
a vége 17-6
Azt is jó volt látni hogy ennyi magyar ott volt az uszodába, és végig szurkolták a meccset.
SZÉP VOLT FIÚK

Azt is jó volt látni hogy ennyi magyar ott volt az uszodába, és végig szurkolták a meccset.
SZÉP VOLT FIÚK

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Erre céloztam. Kevés gyerek kezdi el a sportot-kevesebb klasszis, éremesélyes "nő ki". De ennek nincs köze Nemcsikékhez. Majd pár év múltán érezteti a hatását. Egyre inkább. A sportra fordítandó összeg hazánkban édeskevés. Ennek isszuk majd a levét-más sportágakban már idén is. A dicsőségben sütkérezni jó dolog. De néha vetni is kéne, hogy később arathassunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
aha.Rivaldo11 írta:Erre csak a régi mondás jut eszembe:aronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Kicsit bántja a csőrömet a rádió kommentárja mi szerint vívásban nem az edzésmunkán a felkészülésen kell változtatni a jövőben, hanem a támogatáson.
elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
-Tud úszni?
-nem.
-És ha megfizetem...?
Az egy dolog, hogy kaphatnának több pénzt, de kétlem, hogy ha mondjuk Nemcsiknek bekiabál az edzője meccs közben, hogy " halló, Zsoltikám hajtsál, mert megemelték a lét", akkor hozta volna a meccset. Egyszerűen nem vagyunk elég jók. A támogatásnak az utánpótlás gyengüléséhez lehet köze. A romló körülmények miatt esetleg egyre kevesebb gyerek kezd el vívni.
Az meg, hogy mindig mást okolunk, sosem magunkat, engem is idegesít.
A kiesésnél is jobban.
és szerinted ha az utánpótlás gyengül a romló körülmények miatt, akkor annak mi az oka végső soron?
de egy sportoló hibáztathatja utoljára a pénzt, ebben egyetértek
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Erre csak a régi mondás jut eszembe:aronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Kicsit bántja a csőrömet a rádió kommentárja mi szerint vívásban nem az edzésmunkán a felkészülésen kell változtatni a jövőben, hanem a támogatáson.
elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
-Tud úszni?
-nem.
-És ha megfizetem...?
Az egy dolog, hogy kaphatnának több pénzt, de kétlem, hogy ha mondjuk Nemcsiknek bekiabál az edzője meccs közben, hogy " halló, Zsoltikám hajtsál, mert megemelték a lét", akkor hozta volna a meccset. Egyszerűen nem vagyunk elég jók. A támogatásnak az utánpótlás gyengüléséhez lehet köze. A romló körülmények miatt esetleg egyre kevesebb gyerek kezd el vívni.
Az meg, hogy mindig mást okolunk, sosem magunkat, engem is idegesít.
A kiesésnél is jobban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hát azért ez most iszonyú pech volt a vívóinknak, ez nem mentegetőzés. két magyar megkapja egymást (a továbbjutó a világranglistán nagyon előkelő helyen álló amcsit), a harmadik meg házigazda ellen, na vajon kinek ítélnek a bírók? főleg egy diktatúrában.. : DDDDDDDDDDDaronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Nos ok senki nem kételkedik benne a hogy a vívóink mindent megtettek a felkészülésnben, de ha a sikerekben mindenki kizárólag az elvégzett munkát emeli ki akkor a kudarcokban nem fair fő okként a kevés támogatást felhozni. Biztos hogy kjaphattak volna 4-5 ször több pénzt, ahogy mindnyájan kaphatnánk többet.
De ez nem lehet kizárólagos és fő ok a kudarcokért, olyan nemzettektől kapnak, amelyeknél a múltban a vívás nem rendelkezett nagy hagyománnyal, Kórea, Kína. Ott sem hiszem, hogy sokkal több pénzt adnának a vívóknak...
Azért bizakodom, nincsen vége a vívószámoknak. Bocsa a kirohanásért, de elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat 
Nos ok senki nem kételkedik benne a hogy a vívóink mindent megtettek a felkészülésnben, de ha a sikerekben mindenki kizárólag az elvégzett munkát emeli ki akkor a kudarcokban nem fair fő okként a kevés támogatást felhozni. Biztos hogy kjaphattak volna 4-5 ször több pénzt, ahogy mindnyájan kaphatnánk többet.
De ez nem lehet kizárólagos és fő ok a kudarcokért, olyan nemzettektől kapnak, amelyeknél a múltban a vívás nem rendelkezett nagy hagyománnyal, Kórea, Kína. Ott sem hiszem, hogy sokkal több pénzt adnának a vívóknak...
Azért bizakodom, nincsen vége a vívószámoknak. Bocsa a kirohanásért, de elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hazaértem...mit látok...?
Phleps 3. aranya és 3. világrekordja az idei olimpián.
1.43 alatti 200 gyors...
Nem sokára úszik Laci is...de már nincs erőm megvárni.
Phleps 3. aranya és 3. világrekordja az idei olimpián.
1.43 alatti 200 gyors...
Nem sokára úszik Laci is...de már nincs erőm megvárni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Igaly, se százas.Magyar bajnokságban kiemelkedő volt ugye, de az összes európai felkészülési tornán 2.-3.
Skeet & trap 4ever.

Skeet & trap 4ever.

-
- Capitá del Barça
hát ebben kételkednék!ez a Janics-Kovács páros már nem az ami volt!gyengébbek sztem...sztem kajak-kenuban 4-5 arany lex.Vajda 500,1000(1000 szinte 100%),Kovács Kati egyesben,Kamera-Kucsera a kettőböl 1iket behuzzák és sztem a férfi 4es is odaérhet!érmet fog fogni majd a női 4es és páros,Kameráék és Vajda a másik számukban és ennyi!többi sztem max pontszerző!naon szurkolok Sik Marcinak h nyerjen...Fél telet vele edzettem!van Bommel írta:Akiktől lehet remélni azok a Janics Natasa és Kovács Katalin névre hallgatnak. Bíhatunk Vajda Attilában(ő nyerhet), a pólósokban(nyerhetnek, de ahhoz pont 100%kal jobb kapusteljesítmény kell), nyerhet Igaly Diana. Én bízom még az öttusázókban, meg esetleg csapatban a vívók valamit elérhetnek. Gyér olimpia lesz ez. Amíg nem áll a kormány a sport mellé, addig folyamatos lesz a hanyatlásunk. Szvsz. De akkor is:RIA-RIA-HUNGÁRIA

Més qué un Club!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
8 arany 6 ezüst 3 bronz a 2004 és 2000-es termésünk is.lopakodo írta:2004-ben hány aranyérmet nyertünk?

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kösz Tamás, én sem untam. Ha egyet nem is értettünk, legalább kultúráltan cseréltünk eszmét. Ez is valami.Varga Tamás írta:Én nem unooooom, mert értelmes emberrel, értelmes dologról lehet beszélgetni. És nem hinném, hogy rombolná a fórum színvonalát.ozsimiki írta:Unoooooooooooooooooooom.
Vitázzatok oldalakon,nagyon érdekes. Szávay idén nem úgy teljesít,ami a tavalyi teljesítménye alapján ELVILEG elvárható lett volna. Pont. Nem kell szidni, attól még fantasztikus dolog,h ott van a legjobb 20ban. Tartósan. IGaz,ebben az évben ezért nem sokat tett,de attól még bízok benne,h legyőzi a félelmét,mert teniszezni nem felejtett el, fejben dől el minden.
Ezek szerint az lenne a jó, a kívánatos, ha mindenki, mindenben egyet értene. Szerintem, ez lenne a legnagyobb hiba.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a politika is benne van a Bírók értékeléseiben?
A nyilatkozatokból nekem az jön le, hogy részrehajlóak a játékvezetők.
A nyilatkozatokból nekem az jön le, hogy részrehajlóak a játékvezetők.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért reméljük lesz arany, pici szerencsével összejöhet az 5-6, ám lehet hogy csak 3 lesz. A mezőny kiegyenlített, ma már kevés versenyzőnek lehet odaadni előre az aranyat.vale írta:Kezd egy olyan rossz érzésem lenni hogy idén nem nyerünk 1 aranyat se.![]()
![]()
A meglepetést Kovács Emesétől várom. Szép eredményt érhet el.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Tenisz-szerelmesek figyelem!
Párosban rekordszámú game-et játszott az amerikai és az ausztrál páros: 6-4, 7-6, 18-6 korábban is volt 18-16-os döntő game, de az alőbbi játszmákban 3 ponttal kevesebbet értek el. Nem kis teljesítmény, hogy Hewitt a nap folyamán lenyomott egy 7-5 , 7-6-os meccset is.
Ezek szerint olimpián csak két nyert játszma szükséges a férfiaknál is?
Párosban rekordszámú game-et játszott az amerikai és az ausztrál páros: 6-4, 7-6, 18-6 korábban is volt 18-16-os döntő game, de az alőbbi játszmákban 3 ponttal kevesebbet értek el. Nem kis teljesítmény, hogy Hewitt a nap folyamán lenyomott egy 7-5 , 7-6-os meccset is.
Ezek szerint olimpián csak két nyert játszma szükséges a férfiaknál is?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- van Bommel
- Capitá del Barça
Akiktől lehet remélni azok a Janics Natasa és Kovács Katalin névre hallgatnak. Bíhatunk Vajda Attilában(ő nyerhet), a pólósokban(nyerhetnek, de ahhoz pont 100%kal jobb kapusteljesítmény kell), nyerhet Igaly Diana. Én bízom még az öttusázókban, meg esetleg csapatban a vívók valamit elérhetnek. Gyér olimpia lesz ez. Amíg nem áll a kormány a sport mellé, addig folyamatos lesz a hanyatlásunk. Szvsz. De akkor is:RIA-RIA-HUNGÁRIA
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
-
- Entrenador del Barça
+ lövészetből is összejöhet egy (férfi/női), aztán lehet Horváth Viktor öttusázónak is (tőle jelenleg inkább el lehet várni, mint Vörös Zsuzsától - műhely titok).
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.