Olimpia 2008
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nem tudja,valaki hogy,honan lehet letölteni,az összes olimpia meccset, mert szükségem volnará meg köszöném de ha lehet akkor vagy rapidcsares legyen vagy datás midefera.com még jó a sedandes.com is csak ne mino legyen!
elöreis köszönöm
űdv-miki00
-------------------------------------
MAGYAR A SZIV DE BARCA A LÉLEK BARCAFAN LESSZEK AMIG ÉLEK!!
Nem tudja,valaki hogy,honan lehet letölteni,az összes olimpia meccset, mert szükségem volnará meg köszöném de ha lehet akkor vagy rapidcsares legyen vagy datás midefera.com még jó a sedandes.com is csak ne mino legyen!
elöreis köszönöm
űdv-miki00
-------------------------------------
MAGYAR A SZIV DE BARCA A LÉLEK BARCAFAN LESSZEK AMIG ÉLEK!!
nincs
-
- Capitá del Barça
Varga Tamás írta:Lehet egyszerre szurkolni a Barcának és a Realnak?mr. írta: Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)
Én is Nadalért szorítok, de Rogert egyáltalán nem komálom. Persze, eredményeit elismerem, és tisztelem, de mint versenyző és ember egyáltalán nem szimpatikus.
Végre valaki egyetért velem!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet egyszerre szurkolni a Barcának és a Realnak?mr. írta: Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)
Én is Nadalért szorítok, de Rogert egyáltalán nem komálom. Persze, eredményeit elismerem, és tisztelem, de mint versenyző és ember egyáltalán nem szimpatikus.

Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)Diego10 írta:lopakodo írta:federer ismét kiesett...
Hálistennek!![]()
Én nagy Nadalos vagyok.Remélem nem bántok meg vele senkit de én személy szerint nagyon nem bírom a svájcit.
-
- Capitá del Barça
lopakodo írta:federer ismét kiesett...
Hálistennek!

Én nagy Nadalos vagyok.Remélem nem bántok meg vele senkit de én személy szerint nagyon nem bírom a svájcit.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Majd a kajak, kenusok... Meg a férfi vízilabdások.Los Banditos írta:Az aranyunk még mindig vár

Én spec. sajnálom Cseh Lacit, megérdemelne (legalább) egy aranyat... De lehet, hogy az ő áttörése majd a következő olimpián lesz.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
KATTMessiFan írta:Látom Ronnié a tizes.. Thiago nagyon szép gólt rúgott egyékbént hol játszik?
Az aranyunk még mindig vár

in to exile
Látom Ronnié a tizes.. Thiago nagyon szép gólt rúgott egyékbént hol játszik? 

-
- Jugador d'estrella
én láttam és tökéletesen 1et értek.és egy ilyen kaliberű játékos neve még fel sem merült a barcánálstefanl10 írta:Nem tudom ki látta tegnap a Brazília-Kína meccset de aki látta az értheti mért vagyok dühös. Nem értem miért nem igazoltuk le ezt a thiago neves-t. Tegnap olyan jól játszott ráadásul kivételesen jó ballába van, és gólerős is (ezeket igazolja a szabadrugásgólja meg a másik gólja is)

- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom ki látta tegnap a Brazília-Kína meccset de aki látta az értheti mért vagyok dühös. Nem értem miért nem igazoltuk le ezt a thiago neves-t. Tegnap olyan jól játszott ráadásul kivételesen jó ballába van, és gólerős is (ezeket igazolja a szabadrugásgólja meg a másik gólja is)
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ritka homoszexuális sport ez a birkózás. Nekem nem az ezüsttel van a bajom, ezúton is szeretnék gratulálni. Az az egy problémám van, hogy fél perccel a vége előtt, mikor jó az x, nem tud feljönni az a bizonyos plusz, ami szvsz tuti meglett volna a digóban. Kezdem azt hinni, hogy csak mi lehetünk ilyen balfácánok. Remélem, hogy Isten visszaadja. Esélyeseink ma is jól szerepeltek:Igaly, Hadfi. Számomra hihetetlen. Mitől van ez, hogy mindenki betlizik???
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"Az örmény-svéd Abrahamian nem mindennapi és rettenetesen sportszerűtlen magánszámot adott elő az eredményhirdetésnél. Előbb zsebre dugott kézzel ment oda a dobogóhoz, majd felállt, átvette az érmet, lesétált és eldobta a bronzot. Erre mondják: akkor minek neki egyáltalán odaadni?
Az athéni olimpia ezüstérmese alighanem a bíráskodás miatti elégedetlenségét fejezte ki azzal, hogy a földre dobta érmét"
Egy török nagyágyú a sportban, Avluca.
Szerk.: De szívesen megnézném, ahogy Phelps csinálja ezt...

Az athéni olimpia ezüstérmese alighanem a bíráskodás miatti elégedetlenségét fejezte ki azzal, hogy a földre dobta érmét"
Egy török nagyágyú a sportban, Avluca.
Szerk.: De szívesen megnézném, ahogy Phelps csinálja ezt...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.08.14. 12:13:08-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Capitá del Barça
Nem azért kapta a török az érmet, mert megsérült. Ő nyerte a kisdöntőt a Abraham reményfutamból jött. Valami baja volt a bírókkal de, hogy mi az nem tudom.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
torrestoni írta: Nos, mivel megsérül a török, ezért így mindketten megkapták volna a bronzérmet. Ennek a hátterét én is csak ennyire ismerem. Először ráakasztották, majd leszaladt a dobogóról, s a szőnyeg közepébe vágta, s eltűnt...
és ki lett a másik bronzérmes?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, mivel megsérül a török, ezért így mindketten megkapták volna a bronzérmet. Ennek a hátterét én is csak ennyire ismerem. Először ráakasztották, majd leszaladt a dobogóról, s a szőnyeg közepébe vágta, s eltűnt...csababarca írta:mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Director del Fútbol
Fodortól ez is szép, minden elismerésem.
Gyurta nagyobb alma volt reggel, élőben néztem, de kiakadtam nagyon. Nem kell így kiúszni magunkat a középdöntőben, ha utána teljesen elfáradunk.... Nagy csalódás volt a mai teljesítménye.
Gyurta nagyobb alma volt reggel, élőben néztem, de kiakadtam nagyon. Nem kell így kiúszni magunkat a középdöntőben, ha utána teljesen elfáradunk.... Nagy csalódás volt a mai teljesítménye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.14. 12:00:40-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Edopta az érmet ha jol láttamcsababarca írta:mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Aranyér...met megkapta...
Eldobta az érmét ugye? De miért dobta el, sajna az ő meccsét nem láttam.torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.