Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:bali 15 írta: Ki ez az Aguero?![]()
Kun Aguero,az Atletico támadója...
mellelsleg elég jó játékos,tényleg nem ismered
bali 15 írta: Ki ez az Aguero?
Ki lőtte?bali 15 írta:1:0
Nemtudom, miket írhattál, de ha törölni kellett, akkor talán jobb is.Varga Tamás írta: Érdekes hozzáállás. Ha kikapnak a lányok, az az edző hibája, ha nyernek ahhoz Hajdú Jánosnak semmi köze. Gondolom, aranydiplomás kézilabda-edző vagy, azért tudod ilyen jól. Tipikus.
Ha másodszor is kitörlöd, harmadszor is beírom, meg negyedszer is, meg tizedszer is. Vagy mostantól a vélemény NEM szabad? Vagy moderátorral vitázni tilos? Talán az ő véleménye Szentírás?
Érdekes hozzáállás. Ha kikapnak a lányok, az az edző hibája, ha nyernek ahhoz Hajdú Jánosnak semmi köze. Gondolom, aranydiplomás kézilabda-edző vagy, azért tudod ilyen jól. Tipikus.lionelmessi19 írta:
Halkan megjegyzem, hogy Hajdu továbbra sem egy edzőfejedelem, és ma se tűnt úgy hogy bármi is múlna azon, hogy ott ücsörög..
Ellenben a lányok fantasztikusak voltak, akikmiatt legutóbb szégyenkeztél, akiket leírtál...
De örülök hogy örülsz, nem egyedül..
De nem ám!LG írta:Sztem tuti nemMessa írta: De lehet, h a meccs nem ér annyit, mint 1 jó délutáni horgászás.
Na ja, jó lenne ha most produkálna valamit, és akkor a végén nyugodt szívvel beinthet az egész világnak.bouba írta:Nézitek a diszkoszvetést?
Remélem Fazekas megmutatja a világnak..
Halkan megjegyzem, hogy Hajdu továbbra sem egy edzőfejedelem, és ma se tűnt úgy hogy bármi is múlna azon, hogy ott ücsörög..Varga Tamás írta:Most jöttem haza, és most írom le.
MAGYAR NŐI KÉZISEK!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGYETEK ÁLDOTTAK! MEG HAJDÚ JÁNOS IS, AKIBEN ITT SENKI NEM BÍZOTT, AKIT MINDENKI LEÍRT, ALKALMATLANNAK, FELKÉSZÜLETLENNEK TARTOTT - RAJTAM KÍVÜL!
ISTEN ÁLDJA ŐKET!
A RUSZKIK MEG CSINÁLJÁK ÖSSZE MAGUKAT, ŐKET IS ELINTÉZZÜK!
BOLDOG VAGYOK, BÜSZKE VAGYOK, MÉG HA TEGNAPELŐTT EGY PICIT CSALÓDOTT IS VOLTAM!
VÉGREEEE!
MAGYAROK! RIA-RIA HUNGÁRIA!
TUDJÁTOK, MI A LEGSZEBB DOLOG A FÖLDÖN?
MAGYARNAK LENNI! ISTEN AJÁNDÉKA!
szerk. már 3:0!Rivaldo11 írta:Már 2:0-ra vezet Nigéria! Ez az!