Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen igen most jönnek a szerbek a másik nagy rivális attól majd még jöbban kell félni de én optimista vok és lezúzzuk őketantiimperialista írta:Bravó, srácok!!!! Bebizonyítottátok, hogy van bennetek tartás!
Remek volt a vége, nagyon féltem ettől a meccstől, de a végén a csapat zseniális volt! Fecsó bá megint meghúzta a zseniális kapuscserét, és Gergely hős lett! Amikor az 5 m-est megfogta, majd megőrültem![]()
Gyerünk az aranyért!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
www.telesport.husalvatore írta:nemtudjatok veletlenul,hogy hol tudnam nezni a Brazilia - Belga mecset??
győzött a jobbik. ahogy a kommentátor mondta, jó csapat a montenegrói, de ebben több a szív és a lélek, mint a valós tudás. nincsenek velünk egy szinten. hihetetlen csapatunk van.LG írta:Még van vmi, amiben aranyesélyesek vagyunk a vizilabdán kivülBár sztem a vizilabdában se lesz arany sajnos, lehet már most borulni fogunk
Kellett ehhez Gergely, a feljavuló védekezés, és a 3 kontra a bíróktól a meccs kritikus szakaszában (-3nál).senzu írta:mikor 3-mal elmentek a montenegróiak kicsit megijedtem, de a csapat bebizonyította, hogy van tartása!
csak így tovább!
Kajak kenu 500m-es döntők holnap!!!! Ott még nyerhetünk aranyar.Közben GERGELLLYY!!!!!!!! 5-öst fogxDLG írta:Még van vmi, amiben aranyesélyesek vagyunk a vizilabdán kivülBár sztem a vizilabdában se lesz arany sajnos, lehet már most borulni fogunk
Kössz!Balika Gaucho írta:Argentína–Nigériaszajko írta:Tudna valaki 1 pontos időt adni az Argentín döntőröl?..előre is köszi!
2008.08.23
06:00
Argentína–Nigériaszajko írta:Tudna valaki 1 pontos időt adni az Argentín döntőröl?..előre is köszi!
Minek válaszolsz akkor. Kettőnk közül nem én nulláztam le a sportolóinkat.chi omega írta:aronba: idegesítő vagy. te leszólod a lányainkat kammererék javára, miközben előbbiek kihozták ami bennük volt, utóbbiak nem. ennyi.