Deco helyére Hleb. És jött Pedro és Sanchez.
Túl széles az aláírásképed, cseréld le, vagy vágd le az elejét vagy vmi!
S.
hat ez tenyleg nagyban erint teged, hany szazalekot kapsz beloluk?:))de nem sírnék ha idejönne
márcsak az eladott mezek miatt sem,amit megvesz majd minden második orosz
jaja,most olvastam én is...mr. írta:A Zenit vett egy középpályást 30 milláért
Így már valószínűbb hogy távozik Arshavin, bár remélem nem jön ide.
Ember! Nem a korával van a baj, hanem azzal, hogy nem 15, hanem 25 milliót kér érte a Zenit. Ha 15-ért el lehetne hozni, akkor már elhoztuk volna, hisz volt 1 hasonló ajánlatunk érte.CFirpo3 írta:Arshavin 27 éves és ez egyátalán nem idős!
Sztem jó vétel lenne, HA max 15-ért megszereznénk. Most, hogy nem kell senkinek, így lehet, hogy lentebb megy az ára.
Gondolom azért mert pár nap és vége az átigazolási időszaknak, és egy kis összegzést szeretett volna csinálniLa Pulga írta:Ezt miért írtad?MessiFan írta:...
Wikipédián rákerestem mert nemvoltam tisztába mennyért mentek el a játékosok. gondoltam beírom. töröljétek ha nemtetszik vagy ilyesmi.La Pulga írta: Ezt miért írtad?
Agree. Többet,nem mondok,egyszer elég elmondani,akit nem tudsz meggyőzni úgysem fogod. De minden a vezetőségen áll.. vagy bukikReplay írta:Nem értek egyet a lentiekkel, sztem mindenképpen kell egy baloldali támadó/középpályás.
Titi Henry nem megoldás, tavaly sem volt az, szenvedett.
Könyörgöm, elment Deco és Ronnie és senkit nem hoztunk a helyére!
Tudjuk azt is, nagyon sérülékeny játékosokról van szó...
Mégis kicsoda? Senki sem kell ebbe a csapatba.per@z írta:sztem meg kéne még egy csatár!!!!!!!!!!mindenképpen
Bal oldalon Zabaleta a jobb oldalt én se tudom. De nekem Zabaleta játéka tetszett...LG írta:Nemtudom...a támadósoruk nagyon durva az argentinoknak, a középálya elég jó, de a védelmük azért nem a legerősebb. Jó, középpen ott van Milito meg Garay, de szélen kik
miert az is erdekel?:D am transfermarkt.demanuel írta:Elárulnád az oldal cimmétt vagy mitaláljuki majd magunktól?Laza írta:Ricardo Daniel Noir....
argentin...
21 éves...
és erdeklődik a barca...bár a forrás nem megbizhato..de jobb mint a goal meg a samsungsport:D:D:D
Elárulnád az oldal cimmétt vagy mitaláljuki majd magunktól?Laza írta:Ricardo Daniel Noir....
argentin...
21 éves...
és erdeklődik a barca...bár a forrás nem megbizhato..de jobb mint a goal meg a samsungsport:D:D:D