Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen kéz? Azért, mert a szakemberek azt mondták? Erre mondjuk rácáfolt az x ismétlés, mindegy.Mosquito írta:Kiállítás nélkül a büdös életbe nem pörög fel a csapatotok és a valencia sem vesz vissza ennyire a tempóból.Pedro10 írta:"Hát a mák az sose fogy el odaát."
ténnnleg nagy mák volt,igaz,de nem tudtak a mák és a biró segitségével sem nyerni.
a; gól előtt kezezés b; láma Hildebrand becumizik egy olyan gólt amilyet megye 2-ben se szokás c; ajándék gólpassz egy valencia védőtől
Ez 3 ajándék gól, a kupa pedig 1 gól különbséggel lett a tiétek.
Lehet nem mák, de minimum malac.
Kiállítás nélkül a büdös életbe nem pörög fel a csapatotok és a valencia sem vesz vissza ennyire a tempóból.Pedro10 írta:"Hát a mák az sose fogy el odaát."
ténnnleg nagy mák volt,igaz,de nem tudtak a mák és a biró segitségével sem nyerni.
Mallorca ellen is vezettünk, aztán kikaptunk a végén. Év vége felé volt már nagyon...Feary írta:Ez a mai meccs engem a tavalyi Betis-Barca meccsre emlékeztet. Sztem vágjátok ti is, mikor az elsőfélidőben a Barca fantasztikusan játszott, és mentünk 1-0ra, aztán jött a félidő, és mintha a pályán sem lettünk volna, a Betis szétalázott minket. Asszem 3-1re nyertek. Na nekem ott telt be a pohár. De rossz emlék ez sajna.
Idén mindent nyerni KELL!!!
3-2-őre kikaptunk. azt a meccset meg is sirattam.Feary írta:Ez a mai meccs engem a tavalyi Betis-Barca meccsre emlékeztet. Sztem vágjátok ti is, mikor az elsőfélidőben a Barca fantasztikusan játszott, és mentünk 1-0ra, aztán jött a félidő, és mintha a pályán sem lettünk volna, a Betis szétalázott minket. Asszem 3-1re nyertek. Na nekem ott telt be a pohár. De rossz emlék ez sajna.
2-0 ra mentünkFeary írta:Ez a mai meccs engem a tavalyi Betis-Barca meccsre emlékeztet. Sztem vágjátok ti is, mikor az elsőfélidőben a Barca fantasztikusan játszott, és mentünk 1-0ra, aztán jött a félidő, és mintha a pályán sem lettünk volna, a Betis szétalázott minket. Asszem 3-1re nyertek. Na nekem ott telt be a pohár. De rossz emlék ez sajna.
Ha jól tudom 2006-os világbajnokság óta nem véd a spanyol válogatottbanlionelmessi19 írta:A válogatottól..nem?
"On May 16, 2008 Santiago Cañizares has agreed to end his contract with Valencia CF and leave the club. He played his final game as Valencia player two days later on May 18, 2008 against Atletico Madrid (3:1) and was released from the club at the next day. However Cañizares announced that he is not sure that he will retire and wants to listen offers from other clubs before taking the decision."lionelmessi19 írta:A válogatottól..
Nekünk is a szuperkupa volt az utolsó, szóval...csababarca írta:remélem ez lett ebben a szezonban az utolsó trófeája a madridnak
Igen, nekem is rémlik valami ilyesmi. Ugyanazt álmodtuk?Szandi írta:Nem visszavonult? Én komolyan úgyhallottam, de lehet, hogy csak álmodtam. höhö.MessiFan írta:1 kérdés.
Hol a fenébe van Canizares?
JóviccSzandi írta:Nem visszavonult? Én komolyan úgyhallottam, de lehet, hogy csak álmodtam. höhö.MessiFan írta:1 kérdés.
Nem visszavonult? Én komolyan úgyhallottam, de lehet, hogy csak álmodtam. höhö.MessiFan írta:1 kérdés.