Rendben van, ilyen formában semmi gondom, nem szereted. Én nem is akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről. Ugyanez volt Tamással is tavaly végig. De miért olyankor kell ilyen stílusban megnyilvánulni róla, amikor egyáltalán nem lóg kifelé a csapatból? Sőt. Ez meg engem idegesít, és nem vagyok ezzel egyedül szerintem.gekkodan írta: Grecki!
Utoljára elmondom mi van és tényleg zárjuk le. Henry a bögyömben van kb 1 éve. Nem tagadom. Drága volt, korát tekintve ár-érték arányban nem felel meg a hasznosság kritétiumainak, formán kívül játszik, a Celtic elleni meccset kivéve tavaly nem volt emlékezetes. Lehet hivatkozni arra, hogy rossz poszt, magánéleti gondok, sérülések, de 1 éven át egy olyan játékosnál, aki a Premier League elmúlt 10 évének vitán felül legjobb csatára, nem nézek el ilyen játékot.
És emiatt az ingerküszöböm magasabb, már néha zavar a játéka, mert ebből a pénzből egy életerős és fiatal, agilis csatár százszor hasznosabb lenne. De az elnök úr kedvencének vannak kiváltságai.
Sajnálom, ha egyeseket zavar, hogy ennyit írom le, egyszerűen érzékenyebb vagyok vele kapcsolatban, mint mással, mert ennyi pénzért, ilyen tehetséggel blama amit művel 1 éve. De majd visszaveszek.
1 gól szerintem elég lenne, a krakkói gárda megérdemelne legalább 1 döntetlent!Monti írta:Szerintem a Wisla nagyon szimpatikusan ál hozzá a meccshez akarnak egy jó meccset játszani...azért még kéne rúgnuk 1-2 gólt
És mi van, ha nem Henryval van a baj, hanem egyszerűen nem tudjuk használni?gekkodan írta:Utoljára elmondom mi van és tényleg zárjuk le. Henry a bögyömben van kb 1 éve. Nem tagadom. Drága volt, korát tekintve ár-érték arányban nem felel meg a hasznosság kritétiumainak, formán kívül játszik, a Celtic elleni meccset kivéve tavaly nem volt emlékezetes. Lehet hivatkozni arra, hogy rossz poszt, magánéleti gondok, sérülések, de 1 éven át egy olyan játékosnál, aki a Premier League elmúlt 10 évének vitán felül legjobb csatára, nem nézek el ilyen játékot.