2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nemvalószínű szvsz.kudu írta:Szeretnék érdeklődni,hogy az ajándékbolt részleg fog működni?
Jah akkor elnézést kérekVarga Tamás írta:Egy picit figyelmesebben is olvashatnád az oldalt. Úgy 3 hete megtettem, egy sorozat keretében, ami az 1920-as évek Barcelonáját mutatta be. A Hír archívumban keress utána, vagy sűrűbben olvasd az eurobarcát.Gyurinho írta:Paulino Alcántaráról is érdemes lenne írni ha már a rég múlt nagy játékosait említjük. Tudom hogy nagyon régen játszott,de azt is tudom hogy mit tett le az asztalra(rengeteg gólt rúgott)...és szerintem a régmúlt nagyjátékosainál érdemes lenne őt is megemlíteni ...Ez csak egy javaslat .
Egy picit figyelmesebben is olvashatnád az oldalt. Úgy 3 hete megtettem, egy sorozat keretében, ami az 1920-as évek Barcelonáját mutatta be. A Hír archívumban keress utána, vagy sűrűbben olvasd az eurobarcát.Gyurinho írta:Paulino Alcántaráról is érdemes lenne írni ha már a rég múlt nagy játékosait említjük. Tudom hogy nagyon régen játszott,de azt is tudom hogy mit tett le az asztalra(rengeteg gólt rúgott)...és szerintem a régmúlt nagyjátékosainál érdemes lenne őt is megemlíteni ...Ez csak egy javaslat .
Tényleg,valaki javítsa ki!Primitive írta:''Nem sikerült győznie az argentin válogatottnak a Kolumbia elleni világbajnoki selejtező mérkőzésen hazai pályán.''Rövidhírekbe...
Azaz Paraguay
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?fcjoc írta:legyen meghívás a fórumra, vagy nemtom.. ezzel talán meglehetne "fékezni" a sok fölös hsz-t, és a színvonal is javulna... am jó még mindig az oldal.
Már ezerszer le lett írva,h ha majd lezárul az átigazolási időszak, akkor lesz frissítve...Fside írta:Hali Eurobarca szerkesztőség!
Mikor lesz már végre frissítve a játékoskeret az oldalon???? Tök gáz, hogy még mindig a Frankie az edző, szal ha kell kép Pepről + az új játékosokról szívesen küldök át, szóljatok nyugodtan.![]()
Barca forever!!!!!