-Hleb---Yaya--Moutinho/xavi----Iniesta/Arfa -hogy maradjunk ennél.
Azért nem lehetne elhozni mert a Marseille a piaci értékének a többszörösét kérné amibe a Barca nem szokott bele menni.
Szerk.: Nah, Ben Arfa mánia....

Ennek a felálásnak a középpályán lőttek. Oké-oké, hogy Moutinho védekezik is de nem tipikus VKP, tehát Yaya hiányzik onnan nagyon. Moutinho szerintem inkább irányító tehát Xavi vagy Iniesta helyére kellene kerülnie. Be Arfamanuel írta:
És ha én lennék Pep helyébe akkor én igy csinálnám a felállást:
Váldés
Alvés Puyol Márqúéz Sylvinhó
Moutinhó Xavi Iniesta Ben Arfa
Messi Eto.
Mj:Moutinhó a portugál válogatotban is védekező kpt játszik.
És mi van akkor? miért Obinna is egypár napig volt az Inter játékosa vagy nem???nemértem hogy mi van ezzen olyan furcsa kivetni való.Ilyen fiatal támadótt aki ráadásul egyszuper tehetség nemvolna szabad hagynunk hogy más igazoljale. Már pedig igy is akadnak kérői mint a pl.Liverpool gondolod ők foglalkoznak azzal hogy hol játszik???MessiFan írta:Ben Arfa minek? Most ment a Marseillehez
De szerintetek is kilóg a sorból rendesen?norbert55 írta:Sztem úgy kéne a télen h Abidalt elpasszolni vkinek és megvenni a télen azt aki jövőre Sylvinhót pótolná.És akk téltől Sylvinho+a kiegészítő lenne balszélen.
tényleg a másik topicban fejtegessük,ok?asdfélkj írta:1 tapasztaltabb volt 2 hozzta az eredményeket 3 miellőt ő oda ment nem volt edző a tartalékcsapatba de még is jobb volt
nagyon szivessen venném ha ti is irnátok negativ vagy pozitiv véleményeket a madridrol
Mert Suszter olyan tapasztalt szakember volt mikor a Realba ment...asdfélkj írta:hát adja az isten hogy legyen egy jo védelmettek
de ha azt nézed hogy neketek ott a bl akkor nem mondhattod hogy nektek ilyen szintü játékosok elegek.én nem csak veletek vagyok kritikus mert a real madrid védelme is több mint"jo",oda is elférne az erősités. nézd meg a tavalyi united és chelsea védelmét és nézd meg hogy meddig jutottak.olvasom itt a véleményetteket és csak azt láttom, hogy abidal milyen gyenge meg hogy hogy ki log a sorbol.vegyéttek észre hogy nem csak egy emberen megy el a meccs.azt nem veszitek észre hogy az edződök az nem egy szintü a csapattal
Igaz. Casillas európa legjobb kapusa ez nem kérdés.Nastradamus írta:a Madrid Casillas nélkül-LEHETETLEN!
helyesírásasdfélkj írta:norbert55 amikor nálatok volt messi ronaldinho eto henry akkor meg azt mondtátok a legjobbnak
a legjobb támado szegcio a real madridnak van:raul,van nis., hig,
asdfélkj írta:szerintem a mostani barcanak a védelmét egy az egybe ki lehetne cserélni.
lassu,sok hiba
talán dani alves maradhatna
középpályára megvettétek keite-t de minek hiszen ronaldinho is tudod volna olyan szinten játszani
szerintem a régi környezetébe vissza térhetett volna a legjobb szintjére
de ezt a NAGYOK tudják csak
előre meg kéne mégegy olyan szintü játékos mint Eto
Persze nem kell parázni jók vagyunk(leszünk), viszont abban tényleg van valami, hogy Abidal 1 darab [auto_cenzúra]! És emlékszem még amikor Rijkaard elment milyen nyilatkozatot adott, h nevetségesek az edzések ezért nem megy neki...kapd be a f.....mat és menj innenfcjoc írta:nem kell a sok badarság emberek. télen úgyse fogunk "nagy" neveket igazolni. max 1-2 kiegészítő játékos, és akkor még sokat is mondtam. ez a csapat ami most van kicsit "összerakódik" és jó lesz