A mostani tényállás szerint a tegnap esti mecs ellenére is én azt mondom hogy a 4-3-3 taktika rossz.

Anyiszor emlitettem már hogy rossz hogy ezért most megindokolnám hogy miért is gondolom ezt.1.dolog:Ezt a felállást Frank kezdte el alkalmazni amikor is Ronaldinhó idekerült a PSG-ből igy volt egy 3 emberből álló támadószekciónk ami müködött is hiszen sikerültt vele a Bl nyerés.De ez csak addig tartott amig Ronaldinhónak a játéka elnemfáradt,igy az ellenfeleink is már kiismerték R10 játékátt vagyis a sikeres Bl menetelés után 2 évnyi sikertelenség következett ami a mai napig is tart.

Hiszen R10 távozásával a mai napig nincs igazi támadónk természetesen Messi mellett.Igy ezzel rosszabb a helyzett mint volt hiszen vagy Iniestát aki középályás vagy pedig Thierry Henryt kell arra a posztra kényszeriteni Guardiolának aki elvileg középcsatár az előbbire gondolok persze.Vagyis itt a baj sráccok!!! ez a dolog az amitt én az esti győzelem ellenéresem gondolom azt hogy változna a helyzett hiszen ez a felállás egy öngyilkos taktika amitt kétt év sikertelenség ellenéresem akar megváltoztatni a barca edzője.Amitt én preferálok már egyjó ideje az a 4-2-2 hiszen itt tisztalappal indulhatna mindenki.Igy a védelemnél is lenne segitség és a támadósornak is jutna belőle.Én a téli átigazolásokatt várom hiszen igazolnunk kellene egy támadótt és legalább egy középályástt ahoz hogy pl.(Messinek és Etonak volna egyolyan segitsége aki azon a poszton profi nem pedig csak kényszerből játszik ott mert az nem is az ő posztja és mert nincs más elől)Úgyhogy az én kétjelöltem a csapattátigazolásait követően erre a két emberre esett:Joao Moutinhó és Ben arfa.
És ha én lennék Pep helyébe akkor én igy csinálnám a felállást:
Váldés
Alvés Puyol Márqúéz Sylvinhó
Moutinhó Xavi Iniesta Ben Arfa
Messi Eto.
Mj:Moutinhó a portugál válogatotban is védekező kpt játszik.