Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.09.23. 13:16:18

Az én kezdőm a Betis elleni meccsre:

............................Valdes..........................
.....Alves.....Piqué.....Cáceres.....Abidal...
.............Xavi......Toure......Keita..............
...............Messi..............Iniesta...............
............................Eto'o.............................

-Nagyon kíváncsi vagyok mit tudna Piqué és Cáceres együtt 90 percig.
-Tourénak adnék már végre egy meccset,had bizonyítson,de emellett Keitát is játszatnám,nagyon tetszett a múlt heti játéka.
-Iniesta szerintem bevált a bal oldalon,ott játszatnám most is.
-Eto'o-nak és Messinek pedig játékba kell lendülnie,mindenképp játszaniuk kell.
-Meccs közben becserélném Bojan-t,mert nem volt rossz az előző meccsen, valamint Sylvinhot,eddig még nem sok lehetőséget kapott.
socio66

2008.09.23. 11:02:52

Gergőnek teljesen igaza van. Ha keményebb csapat ellen játszunk,biztosan sokkal jobban meg lesz szervezve a védelmünk. Láttuk,tavaly,a bombaformában lévő MU ellen sem volt baj. Abidal jól ellátja védő feladatát, Alves is hátrébb tud húzódni,ha olyan utasítást kap,középen pedig van választék a játékosokból,az játszik aki a legjobb formában van. Alapvetően a Puyol-Marquez(Milito) párost kezdetném,de Piqué is megmutatta már hogy lehet rá számítani,és Cáceres is biztosan jó,de őt még nem láttam igazán játszani. Nem kell tehát aggódni,Guardiola tudja hogy mit csinál.
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2008.09.23. 10:57:22

Messzemenő következtetést azért ne vonjunk le egy újonc ellen...
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.23. 10:32:02

gergo9 írta:A stílusunkhoz képest nincs semmi baj a védelemmel ilyen látványos és agresszív támadó focit játszó csapatoknál persze hogy laza a védelem. Alves,Abidal többet van az ellenfél térfelén mint a sajátján. De a tavalyi év volt a legjobb példa ha kell védekezésben is nagyot tudunk nyújtani a nagy meccseken lásd a Mu elleni meccs. Én konkrétan azt gondoltam hogy a két meccsen kapunk összesen egy hatost és láss csodát a MU csak Scholes átlövéséből szerzett gólt(és sajnos továbbjutást) de eléggé lefociztuk őket még idegenbe is úgy hogy tavaly kumma rosszak voltunk. Gyakorlatilag a MU a két meccsen egy épkézláb helyzetet nem tudott kialakítani pedig ha van csapat Európában amely jól támad az az MU. Szval a lényeg várjunk még ezzel majd a nagy meccseken derül ki milyen a védelem addig meg az a lényeg hogy ha az ellenfél x gólt rug akkor mi x+1 rugjunk :lol:
Persze ez mind igaz amit írtál, de akkor sem szabadna felelőtlenül focizni, mert balul sülhet el! De nincsen persze nagy gond menni kell előre a széleken Alvesnek és Abidalnak is, de akkor legalább aki vkp-t játszik annak legyen egy kicsit jobban megkötve a keze! Van ígyis a csapatban 1-2 olyan játékos akinek eléggé szabad mozgástere van! Tudom és imádom is a Barca stílusát, de szeretném őket idén ma újra BL győztesként látni és pl egy angol csapat ellen, amely nagyon szervezett focit játszik félek, h ez kevés lehet! Nem akarok vészmadár lenni, mert ezek majd úgyis élesben dőlnek el egy nagycsapat ellen!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2008.09.23. 10:17:03

A stílusunkhoz képest nincs semmi baj a védelemmel ilyen látványos és agresszív támadó focit játszó csapatoknál persze hogy laza a védelem. Alves,Abidal többet van az ellenfél térfelén mint a sajátján. De a tavalyi év volt a legjobb példa ha kell védekezésben is nagyot tudunk nyújtani a nagy meccseken lásd a Mu elleni meccs. Én konkrétan azt gondoltam hogy a két meccsen kapunk összesen egy hatost és láss csodát a MU csak Scholes átlövéséből szerzett gólt(és sajnos továbbjutást) de eléggé lefociztuk őket még idegenbe is úgy hogy tavaly kumma rosszak voltunk. Gyakorlatilag a MU a két meccsen egy épkézláb helyzetet nem tudott kialakítani pedig ha van csapat Európában amely jól támad az az MU. Szval a lényeg várjunk még ezzel majd a nagy meccseken derül ki milyen a védelem addig meg az a lényeg hogy ha az ellenfél x gólt rug akkor mi x+1 rugjunk :lol:
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.23. 09:48:02

Csak most jutottam szabad 5 perchez a gép közelében, ezért kifejteném aggodalmaimat!

Védelem: szerintem a széleken eléggé sebezhetőek voltunk, vagyunk talán kicsit jobban oda kéne figyelni a visszazárásoknál!
Keita: sokszor a meccsen úgy vettem észre, h össze-vissza megy előre...kicsit jobban megfognám a kezét, mert Puyol és Márquez 15-20 méterre volt sokszor egymástól és egy erősebb csapat simán lekontrázhatott volna minket!
szélek: Sokkalta jobban szét kéne húzni a támadásainkat Messi például jól cslezte be magát sokszor, de jobban tenné ha elfutna a szélen és többször erőltetné a védelem széthúzását, bár ha Dani is megszokja a csapatot akkor kiválóak lesznek.
csatár: Eto'o és Messi váltogatta egymást, de nekem úgy tűnt, h a kameruni fiunk néha kicsit idegenként érzi magát a szélen Messit meg könnyen bedarálná 2 méretes védő ott!

Összegességében egy kicsit szervezettebb barcát szeretnék látni, mert szép az eredmény, de egy komolyabb ellenféllel szemben szerintem ezekből még komoly gondok lehetnek!
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.09.22. 20:36:23

a gólról a bíró tehetett, mert eleve nem kellett volna szabadot fújni :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.09.22. 20:35:00

gekkodan írta:a Santander ellen a védelmünk bakija csak 1 döntetlenre volt elég.
Szabadrúgásból született a gól, és még bele is ért valaki, így megtévesztve Valdest, tehát nem tehetett a gólról senki - de biztos nem erre gondoltál, hanem az előtte történt állítólagos szabálytalanságra. Én tuti biztos vagyok benne, hogy Puyol abszolút szabályosan fejelte el a csatár elöl a labdát, úgyhogy szerintem semmiféle védelmi hiba nem előzte meg azt a gólt.
De abban egyetértek abban, hogy könnyen kerülnek ellenünk gólhelyzetbe, ahhoz képest mennyi támadása van ellenünk a kiscsapatoknak. De én ezt betudom annak, hogy nem ritkán 8 emberrel támadunk a látványos játék miatt, és így elkerülhetetleünl lehetőséget adunk az ellenfélnek a kontrára.
Én megvárnám a nagycsapatok elleni meccseinket, és csak utána ítélkeznék a védekezésünkről.
Előre a TITOlusokért!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.22. 20:32:52

Csak nehogy Abidal is rámenjen a Ramadan-ra, végre erősödött picit, erre Keitával együtt elkezdtek gyümölcsöt zabálni :lol:

ON
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
vale
Capitá del Barça

2008.09.22. 20:32:00

Alves mindig is csak a másnapi újságokból értesült arról hogy mi ment hátul amíg ő elöl kószált... de nem is azért vettük hogy a védekezést megoldja , hanem hogy a támadásokat támogassa. Caceres egész mozgása olyan energikus meg robbanékony hogy én simán kezdetném akár Puyol (mert ő is nagy s.zar mostanában) akár Márkez helyén , Abidal viszont jobb mint tavaly , idén van rajta izom is és 4-5m-es hátrányokból indulva is lefutja a támadókat , Puyollal és Márkezzel ellentétben.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.22. 20:25:52

Ez tény, mocsok ijesztő dolgokat művel néha a védelmünk. Alves csak a felfutásaiban emlékeztet a 29 milliós átutalásra, sokszor becsapták.

Marquez tegnap konkrétan, nem először szivatott meg minket 1 góllal.

Ez akkor belefér, ha 6-ot rúgunk, de a Santander ellen a védelmünk bakija csak 1 döntetlenre volt elég.

Nagyon sok pozitívum van a tegnapi meccsben, bizakodó vagyok és büszke a srácokra, de ezeken a hibákon korrigálni kell. Vagy egyszerűen játsszon csak Cáceres és Piqué, akkor majd összekapják magukat a többiek.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.09.22. 20:11:02

Nna akkor egy kis üröm is a nagy örömködésbe.... rúgtunk 6 gólt egy most felkerült kiscsapatnak.. OK. De figyelmeztetnék mindenkit. Ahogy a Numancia-Barca mecsből, ebből sem lehet kiindulni. És akkor hadd kérdezzem meg: MÁR MEGINT MILYEN GÓLT KAPTUNK? Hihetetlen ,hogy egy Barca mindenki ellen gólképes hátul is! Ez a Gijon kb 2-szer jött előre , abból rúgtak egy gólt és még egyet majdnem! Puyol és Abidal borzalmasan oldja illetve nem oldja meg a védőfeladatát! Elképesztő helyezkedési hibákat vétünk, nem csoda, hogy Guardiola minden meccsen, ha jól figyeltek, leugatja Puyol fejét.... mi lesz majd, ha egy jobb csapattal kerülünk szembe??? Mert lehet, hogy nagyon jó játékosaink vannak elől, de ezzel a védelemmel, illetve bocsánat, VÉDEKEZÉSSEL, (mert ebbe benne van a kp, sőt a támadók is) sehova sem fogunk eljutni.... :evil: Most ne értsetek félre! Én is örülök, hogy nyertünk és ,hogy nem kell tökönszúrnom magam... :wink: DE! Ijesztő volt látni, hogy a kiscsapat ahányszor felért a kapunk elé, annyiszor volt komoly gólhelyzetük.... a későbbiekre előre tekintve, ez egyenesen sokkoló! Sokkoló, hogy olyan védelmünk van, amely egy Felcsúttól is kapna legalább 1-et.... így hosszú távon nagy gondjaink lesznek... :? Azért grat a fiúknak, de azért legyünk tárgyilagosak!
VISCA EL BARCA!
Kluivert23
Barça B

2008.09.22. 18:51:07

Pont erre gondoltam... a 6. gólnál Bojan gyönyörűen húzta vissza Xavi-nak, a védők meg egymással ütköztek!

Viszont abban is egyet értek, hogy nem kell a kapu szájába ziccerig vinni a labdát, lehetne messzebbről is próbálkozni. De a fejeseket illetően örülök mert a tavalyi idényben a pontrúgásokból szinte soha nem született gól, most meg két szögletből is betaláltunk.

Elég dicséretes, főleg a mai futballban, hogy a csapat fele saját nevelés, nem úgy, mint a szomszédban Margitéknál, hogy kinyitják a pénztárcát, aztán minden évben a legjobb játékost megvenni irreális milliókért.

Csak így tovább, jó ez a csapat nagyon, és ha rendesen összeszoknak nem lesz, senki aki megállítja őket...

Forca Barca!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.09.22. 18:50:01

Ami a Santander ellen nem ment be, az most mind behullott... ilyen a foci. Így szokott lenni, ha egy nagyon jó csapatnak sokáig nincs szerencséje, utána valamelyik kis csapat nagyon beleszalad a késbe.
A Yaya-témához annyit szólnék hozzá, hogy én szeretem a játékát, de Sergio Busquets nálam két meccsen abszolút bizonyította, hogy Barça-szintű játékot tud nyújtani a kisebb csapatok ellen, eddig abszolút jogos volt a csapatbatétele. Nagyobb csapatok ellen derül ki majd (ha játszik), hogy igazán mire képes, de eddig ötös. Nem véletlen, hogy Pep nem erőltetett még egy kp-t az igazolási időszakban, pedig csak 5 emberünk volt 3 helyre, Xavi, Touré, Keita, Hleb, Iniesta - és ebből mint látjuk, utóbbi kettő a csatársorban játszik többnyire. Tudta Pep, hogy van itt egy fiatal gyerek, aki felveszi a versenyt a többiekkel.
Előre a TITOlusokért!
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.22. 18:37:37

Kralo írta:Szép a tegnapi eredményünk. Öröm volt nézni a játékot. 8)

Ennek ellenére kicsit aggódom. Az összes gólt a kapu előteréből lőttük az ötös környékéről, fokozván a gondolatmenetet, ebből 4 fejes. Micsoda gondjaim vannak ugye? DE arra akarok kilyukadni, hogy idén még nem győztek meg a fiúk a játékunk sokszínűségéről: a meglepikről, a fantáziáról. Ezekkel az apró passzokkal a kihagyhatatlan helyzetekig játszott akciókkal végünk lehet a mai modern futballban.
Annyiban javult a helyzet a tavalyihoz képest, hogy a gyomirtás megtörtént, és az akarás az már megvan, csak nehogy sokszor legyen erőlködés a vége.
Emellett remélem Messi nem áll meg a fejlődésben, és fejben érik, nem pedig elszáll. Nagy szüksége van -minden tekintetben- egy igazi 10esre a Barcanak.

Nem kevés munkája lesz Pepnek...
A hatodik gól szerintem egy végletekig kijátszott akció volt hát szerintem ha az nem volt meglepi ahogyan/amilyen szépen azt megoldották akkor nem tudom hogy mi lehetne még meglepőbb :roll:
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.22. 18:31:52

Szép a tegnapi eredményünk. Öröm volt nézni a játékot. 8)

Ennek ellenére kicsit aggódom. Az összes gólt a kapu előteréből lőttük az ötös környékéről, fokozván a gondolatmenetet, ebből 4 fejes. Micsoda gondjaim vannak ugye? DE arra akarok kilyukadni, hogy idén még nem győztek meg a fiúk a játékunk sokszínűségéről: a meglepikről, a fantáziáról. Ezekkel az apró passzokkal a kihagyhatatlan helyzetekig játszott akciókkal végünk lehet a mai modern futballban.
Annyiban javult a helyzet a tavalyihoz képest, hogy a gyomirtás megtörtént, és az akarás az már megvan, csak nehogy sokszor legyen erőlködés a vége.
Emellett remélem Messi nem áll meg a fejlődésben, és fejben érik, nem pedig elszáll. Nagy szüksége van -minden tekintetben- egy igazi 10esre a Barcanak.

Nem kevés munkája lesz Pepnek...
socio66

2008.09.22. 15:25:44

Xavinho írta:
mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...
Azért egy kis padozás után még nem szokás rögtön eligazolni. És egyébként sem fog padozni.Biztos vagyok benne. Keitát próbálgatja Pep,nem is rossz,de nem feltétlenül vkp-ként fog játszani a későbbiekben. Busquets pedig tehetséges,de ne higgyétek hogy ő lesz minden meccsen a kezdő szűrő..
Nagy fegyverténynek számít manapság egy jó védekező középpályás, örülhetünk hogy Touré minket erősít!
socio66

2008.09.22. 15:20:35

depth írta: de hihetetlenül rossz a helyzetkihasználása még mindig.
Hát ez legyen a legnagyobb problémánk vele kapcsolatban.. :)
szerintem.
depth
Capitá del Barça

2008.09.22. 15:06:22

Xavinho írta: Ezzel teljesen egyetértek. Keita nem rossz játékos,de Toure sokkal jobb és nem hiszem,h azért kéne valakinek játszani,mert megvettük x millió euróért és nehogy már az összes nyári vétel padozzon...mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...
Ha tegnap figyeltél volna, akkor láttad volna, h Busquets játszott azon a poszton, ahol Touré szokott. Szóval nem Keita "túrta ki". Keita előrébb játszott, oda-odaért a kapuhoz, de hihetetlenül rossz a helyzetkihasználása még mindig.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.09.22. 15:02:07

Gömzító írta:Nagyon jó volt végre egy olyan Barcát látni a pályán ami eredményes is és nem csak meghal a szépségben. Az viszont kijelenthető hogy pontokat nyernénk azzal ha a világ egyik legjobb szűrője nem a padon ücsörögne, hanem az ellenfeleinket rémísztgetné (Yaya)
Ezzel teljesen egyetértek. Keita nem rossz játékos,de Toure sokkal jobb és nem hiszem,h azért kéne valakinek játszani,mert megvettük x millió euróért és nehogy már az összes nyári vétel padozzon...mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...
Szunyi
Barça B

2008.09.22. 15:00:20

Tetszett a tegnapi meccs, viszont ebből a meccsből a leendő ellenfeleink egy dolgot láthattak: nem szabad nekimenni a Barcának, mert akkor megszórják őket. Ezentúl a kisebb csapatok méginkább visszazárnak és betömörülnek majd ellenünk, sőt, nemcsak a kisebb csapatok, hanem szinte mindenki. A 3 bajnoki meccsből látszott, hogy a zárt, betömörült védelem ellen még nem megy annyira (bár fejlődik a csapat), mint az olyanok ellen, akik felvállalják a játékot.
Szunyi
Barça B

2008.09.22. 14:56:59

szergoka írta:Tegnap volt róla szó, h Busquets iránt erőteljesen érdeklődnek külföldröl, illetve spanyolországból. Szerintem Pep azért játszattja mert éreztetni akarja vele, h fontos neki, és nem szeretné ,h egy újabb ifjú tehetség távozzon Katalóniából.
Ha jól vettem ki a közvetítésből, egyenlőre még csak ügynökök érdeklődnek, hogy szeretnék képviselni, mert most az apja képviseli és más szeretné leakasztani a lóvét a játékával. :wink:
Gömzító
Jugador del Barça

2008.09.22. 14:39:20

Nagyon jó volt végre egy olyan Barcát látni a pályán ami eredményes is és nem csak meghal a szépségben. Az viszont kijelenthető hogy pontokat nyernénk azzal ha a világ egyik legjobb szűrője nem a padon ücsörögne, hanem az ellenfeleinket rémísztgetné (Yaya)
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Barca1988
Barça B

2008.09.22. 13:23:02

Tetszett a tegnapi meccs! :D Végre jól játszott a csapat,ahogy ők tudnak igazából!De én sem értem miért nem játszatja Bojant és Touret többet!De azt már lehet látni hogy Pep szereti rotálni a csapatot!!!
Messi a király!!!:)
Titinho
Director del Fútbol

2008.09.22. 12:00:54

Egy kis értékelés egyénenkénk, a személyes véleményem alapján:

Valdés - Igazából nem volt semmi dolga a meccsen, azon kívül, hogy 1x lehúzott egy labdát utána pedig kifutva a kapuból ütközött a Gijóni támadóval, de még is csak ismét ki kellett szednie a bogyót a kapuból. :? Persze nem őt hibáztatom ezért, nem ő tehetett a gólról...
Alvés - Igazából látszik, hogy még össze kell szoknia a társaival, volt is a múlt héten vele egy interjú, ahol elmondta, hogy kell még neki idő, hogy megtanulja és lássa, hogy milyen stílusban játszanak a pályán a többiek. Voltak jó felfutásai, védekezésben viszont néha kihagyott... Az "előző" Sporting ellen jól játszott, most szürkébb volt, majd ha összeszokik a többiekkel jó lesz ez.
Puyol - Igazából megoldotta feladatát, a 2. gólnál szép volt a fejese, amit ugye Eto'o beljebb segített.
Márquez - Megoldotta ő is a feladatát, de volt egy olyan érzésem mintha fáradtabb lett volna mint a többiek, nem mozgott annyit, mint a védelem többi tagja, nem is csoda, hiszen csak 2x edzett a meccs előtti napokon. A Gijón góljánál érzésem szerint elég nagyot hibázott, nem lett volna szabad hagynia, hogy így levegye a labdát a támadó, sőt még ő is ugratta ki Maldonadot. (lehet rosszul láttam). Inkább a padon hagytam volna pihenni...
Abidal - Nagyon szürke volt egész meccsen, mintha a pályán sem lett volna. Az első félidőben volt 1-2 jó mentése, de felfutásaira alig emlékszem, vagy beadásaira, Alvés sem játszott valami fényesen de legalább ő operált egy pár hosszú passzal vagy felfutásokkal. Abidalnál ezek tegnap a 0-ra redukálódtak. Meglátásom szerint ez nagyon kevés volt Abitól. Többet várok tőle...
Sergio Busquets - Na ő volt ugye a kezdő 11 meglepetésembere. Az első félidőben voltak elég buta hibái, labdaeladásai, de szerintem az első félidő második felére, valamint a 2. félidőre feljavult a játéka, eleinte eléggé görcsösen állt hozzá a játékhoz, aztán a gólok után ő is feloldódott. Tourét szívesebben láttam volna a pályán, remélem a Betis ellen már kezdő lesz.
Keita - Most kifejezetten tetszett a játéka, nem a szokványos vkp poszton játszott, hanem inkább a középpálya közepén illetve bal oldalán lehetett néha felfedezni. Összjátékban jó volt, voltak jó megoldásai, viszont azt a nagy helyzetét illett volna belőni. Mindig ilyen nagy gólt akar lőni, de 1x össze is fog neki jönni egy akkora gól, hogy az csak na...
Xavi - Mi mást is írhatnék...köszönöm. :) Igazi karmestere, vezére volt a csapatnak, 1 gól és 1 gólpassz, valamint nagyon nagy teljesítmény a középpályán. Gyönyörű...nincs rá más szó. Csak így tovább Xaviiii.
Iniesta - Ő volt a másik vezére a csapatnak, 1 góllal és 2 gólpasszal, valamint nagyon jó és látványos játékkal a bal oldali támadó poszton. Tényleg ott verte meg a védőket ahol akarta, 2-3 embert befűzött, úgy elfutott mellettük mint a sicc. Nagyon tetszett a játéka, csak így tovább Ini!
Eto'o - Látszott rajta nagyon a küzdeni akarás, hajtott, küzdött, a góljához gratulálok, hogy felismerte a helyzetet, viszont valljuk be, hogy a gólján kívül én nem nagyon emlékszek kapura lövésére sem, nem hogy komoly ziccerére. Neki középen lenne a helye nem pedig bal- illetve a jobb oldalon kint szélen. Eto'o azért tartozik a világ legjobb csatárai közé, mert hihetetlen gyorsasági és gyorsulási mutatói vannak, valamint egy az egy ellen szinte mindig megveri a kapust. Ő középcsatár, nem szélső a beadásokkal sem úgy bánik mint mondjuk Iniesta vagy akár még Messi is.
Középen kell játszatni és punktum, ő ott tud lenni a világ egyik legjobbja a saját posztján.
Messi - Először is gratulálok a "kicsinek" a 2 góljához és ahhoz a gyönyörű álompasszhoz (még most is nyáladzok és habzok tőle) amit Ininek adott. Az első félidőben néha eléggé eltűnt, sokszor nem volt játékban, de talán azért mert most középen kellett játszania. Eto'o középen, Messi pedig a jobb oldalon. Kész...ott tudnak érvényesülni. Messi is megindul a jobb oldalról, megver két-három védőt, befelé húz és passzol vagy lő. Őt is ezért szeretjük és szereti mindenki. A kapáslövése és a fejese viszont gyönyörű volt. :)

És végül a cserékről:
Bojan kapott kb. 22 percet, voltak jó pillanatai, emlékezzünk csak a 6. gólnál adott passzára Xavihoz. Guddy is kapott egy 15 percet, ezalatt azért szépen kiugratta a bal oldalon Init, amiből gól is lett Messi révén. Cáceres pedig talán 3x ért labdába nem lehet értékelni, de jó, hogy végre pályára lépett, jó lenne már látni egy teljes meccsen is, hogy mit tud.

Összességében tehát elégedett vagyok, van azért még mindig javulni való, pláne a hátsó alakzatban, de én bízom benne, hogy jó lesz ez pláne ha az újak is belelendülnek és beletanulnak a Barca játékába, gondolok itt Keitára, Alvésre és majd egyszer Hlebre. Voltak tegnap is bíztató, időnként gyönyörű megoldások (személy szerint nekem a 4. és a 6. gól tetszett a legjobban) csak így tovább fiúk! Szerdán már jön a Betis, jó lenne őket is jó játékkal verni és elindulni a táblázaton felfelé egészen az első helyig. :wink:

Na ez most jó hosszú lett, köszi, hogy végigolvastad! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt