2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze ez mind igaz amit írtál, de akkor sem szabadna felelőtlenül focizni, mert balul sülhet el! De nincsen persze nagy gond menni kell előre a széleken Alvesnek és Abidalnak is, de akkor legalább aki vkp-t játszik annak legyen egy kicsit jobban megkötve a keze! Van ígyis a csapatban 1-2 olyan játékos akinek eléggé szabad mozgástere van! Tudom és imádom is a Barca stílusát, de szeretném őket idén ma újra BL győztesként látni és pl egy angol csapat ellen, amely nagyon szervezett focit játszik félek, h ez kevés lehet! Nem akarok vészmadár lenni, mert ezek majd úgyis élesben dőlnek el egy nagycsapat ellen!gergo9 írta:A stílusunkhoz képest nincs semmi baj a védelemmel ilyen látványos és agresszív támadó focit játszó csapatoknál persze hogy laza a védelem. Alves,Abidal többet van az ellenfél térfelén mint a sajátján. De a tavalyi év volt a legjobb példa ha kell védekezésben is nagyot tudunk nyújtani a nagy meccseken lásd a Mu elleni meccs. Én konkrétan azt gondoltam hogy a két meccsen kapunk összesen egy hatost és láss csodát a MU csak Scholes átlövéséből szerzett gólt(és sajnos továbbjutást) de eléggé lefociztuk őket még idegenbe is úgy hogy tavaly kumma rosszak voltunk. Gyakorlatilag a MU a két meccsen egy épkézláb helyzetet nem tudott kialakítani pedig ha van csapat Európában amely jól támad az az MU. Szval a lényeg várjunk még ezzel majd a nagy meccseken derül ki milyen a védelem addig meg az a lényeg hogy ha az ellenfél x gólt rug akkor mi x+1 rugjunk
Szabadrúgásból született a gól, és még bele is ért valaki, így megtévesztve Valdest, tehát nem tehetett a gólról senki - de biztos nem erre gondoltál, hanem az előtte történt állítólagos szabálytalanságra. Én tuti biztos vagyok benne, hogy Puyol abszolút szabályosan fejelte el a csatár elöl a labdát, úgyhogy szerintem semmiféle védelmi hiba nem előzte meg azt a gólt.gekkodan írta:a Santander ellen a védelmünk bakija csak 1 döntetlenre volt elég.
A hatodik gól szerintem egy végletekig kijátszott akció volt hát szerintem ha az nem volt meglepi ahogyan/amilyen szépen azt megoldották akkor nem tudom hogy mi lehetne még meglepőbbKralo írta:Szép a tegnapi eredményünk. Öröm volt nézni a játékot.![]()
Ennek ellenére kicsit aggódom. Az összes gólt a kapu előteréből lőttük az ötös környékéről, fokozván a gondolatmenetet, ebből 4 fejes. Micsoda gondjaim vannak ugye? DE arra akarok kilyukadni, hogy idén még nem győztek meg a fiúk a játékunk sokszínűségéről: a meglepikről, a fantáziáról. Ezekkel az apró passzokkal a kihagyhatatlan helyzetekig játszott akciókkal végünk lehet a mai modern futballban.
Annyiban javult a helyzet a tavalyihoz képest, hogy a gyomirtás megtörtént, és az akarás az már megvan, csak nehogy sokszor legyen erőlködés a vége.
Emellett remélem Messi nem áll meg a fejlődésben, és fejben érik, nem pedig elszáll. Nagy szüksége van -minden tekintetben- egy igazi 10esre a Barcanak.
Nem kevés munkája lesz Pepnek...
Azért egy kis padozás után még nem szokás rögtön eligazolni. És egyébként sem fog padozni.Biztos vagyok benne. Keitát próbálgatja Pep,nem is rossz,de nem feltétlenül vkp-ként fog játszani a későbbiekben. Busquets pedig tehetséges,de ne higgyétek hogy ő lesz minden meccsen a kezdő szűrő..Xavinho írta:
mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...
Hát ez legyen a legnagyobb problémánk vele kapcsolatban..depth írta: de hihetetlenül rossz a helyzetkihasználása még mindig.
Ha tegnap figyeltél volna, akkor láttad volna, h Busquets játszott azon a poszton, ahol Touré szokott. Szóval nem Keita "túrta ki". Keita előrébb játszott, oda-odaért a kapuhoz, de hihetetlenül rossz a helyzetkihasználása még mindig.Xavinho írta: Ezzel teljesen egyetértek. Keita nem rossz játékos,de Toure sokkal jobb és nem hiszem,h azért kéne valakinek játszani,mert megvettük x millió euróért és nehogy már az összes nyári vétel padozzon...mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...
Ezzel teljesen egyetértek. Keita nem rossz játékos,de Toure sokkal jobb és nem hiszem,h azért kéne valakinek játszani,mert megvettük x millió euróért és nehogy már az összes nyári vétel padozzon...mert sajnos,ha ez nem fog változni,akkor Yaya könnyen mehet a tesó után Londonba...Gömzító írta:Nagyon jó volt végre egy olyan Barcát látni a pályán ami eredményes is és nem csak meghal a szépségben. Az viszont kijelenthető hogy pontokat nyernénk azzal ha a világ egyik legjobb szűrője nem a padon ücsörögne, hanem az ellenfeleinket rémísztgetné (Yaya)
Ha jól vettem ki a közvetítésből, egyenlőre még csak ügynökök érdeklődnek, hogy szeretnék képviselni, mert most az apja képviseli és más szeretné leakasztani a lóvét a játékával.szergoka írta:Tegnap volt róla szó, h Busquets iránt erőteljesen érdeklődnek külföldröl, illetve spanyolországból. Szerintem Pep azért játszattja mert éreztetni akarja vele, h fontos neki, és nem szeretné ,h egy újabb ifjú tehetség távozzon Katalóniából.