Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
David Villa - Valencia - 6 gólisti010 írta:Valaki tudna mondani egy primera divison góllövőlistát?
Sztem nem egy összetört Atleticoval fog játszani a blankó csapat.Nem hinném,h bennük lesz ez a pofon azon a meccsen,vagyis h igen,de olyan értelemben,h triplázott erőt fognak bevetni a csorba kiköszörülése végett.Meg akarják majd mutatni a világnak,önmaguknak,h ennél ők többet,sokkal többet tudnak és ez a mi malmunkra hajthatja a vizet.Bízom benne,h van annyira profi csapat a kismadrid,h felül tudnak majd emelkedni ezen a zakón és full motiváltan játszanak a köztudottan gyűlölt riválisuk ellen.Ledobta őket ma a ló,és mint tudjuk,vissza kell ülni rá mielőbb...Sztem ők is így állnak majd hozzá a házimeccshez és körömszakadtukig küzdeni fognak.Önbecsülésükben sértetten, "csakazértismegmutatomnekik" mentalitással nagy dolgokra lehetnek hivatottak.Én legalábbis naon bízom bennük és abban,h LEGALÁBB 1 pontot elhoznak a fehérektől!Mosquito írta:
Na most ez a gáz a sorsolással, mert egy másik szezonban talán nem egy összetört atleticoval találkozna a madrid. Még jó, hogy válogatott szünet jön(bár nekünk, a formánk miatt nem biztos, hogy jó) ami alatt talán összekapják magukat kunék. Bár tény, hogy lehetnek bármilyen formában is nem sok babér szokott teremni nekik a királyiak ellen.
ilyen gyors 3 gól után melyik csapat ne lenne kritikán aluli? megalázó volt. aztán lőttek egy gólt, de rögtön jött rá a zseniális xavi-eto'o akció. az atletico demoralizálva lett, kisütve, élve eltemetve a pályán. 80ezer ember őrjöngött, a csapatnak evés közben megjött az étvágya, ráadásul 3 gólos vezetésnél gyakorlatilag azt csinálhattak, amit akartak. ha messi komolyabban veszi magát, iniesta pedig szerencsésebb, 8at kap az atletico. de sok ellenfél ellen benézte volna ezt egy ilyen kezdés után.Mosquito írta:Hát nem erre számítottam, de ilyenkor egyáltalán nem bánja az ember ha hatalmasat téved.
Messinek jövök egy mea culpaval. Igaz ma az atletico és ezzel együtt kun is kritikán aluli volt.
A 2.-ban lőhettünk volna még 1-2-t, mert így a meccs végére teljesen elmúlt a hurrá hangulatom. Grat a csapatnak!
Na most ez a gáz a sorsolással, mert egy másik szezonban talán nem egy összetört atleticoval találkozna a madrid. Még jó, hogy válogatott szünet jön(bár nekünk, a formánk miatt nem biztos, hogy jó) ami alatt talán összekapják magukat kunék. Bár tény, hogy lehetnek bármilyen formában is nem sok babér szokott teremni nekik a királyiak ellen.
Köszönjük az első hozzászólásod! Gyönyörűre sikerült!dshiznit írta:most elvertuk atleticot remélem azt a mocskos realt is elverjuk 6-0ra
Hm.. azért volt egy mókás labdavesztésünk előtte.CFirpo3 írta:Megvolt, de szerencsére most nem a védőket kell okolni a kapott gólért. Maxi tökéletesen találta el a labdát. Védhetetlen volt.tommyboy írta:a szokásos gólunk ma is megvolt.
Megvolt, de szerencsére most nem a védőket kell okolni a kapott gólért. Maxi tökéletesen találta el a labdát. Védhetetlen volt.tommyboy írta:a szokásos gólunk ma is megvolt.
CFirpo3 írta:1. gól: visszafogottan örülök
2. gól: mosolygok
3. gól: nevetek örömömben
4. gól: inkább nem folytatom...
![]()
Nagyon jól jött ki a lépés a csapatnak és ez önbizalmat adhat a következő meccsekre.
OFFgekkodan írta:mihii te miről beszélsz?
megszokott, vagy nem, tény nem?
A Racing ellen szerintem nagyon jót játszottunk. Shaktar? nem volt a legjobb de mindenképpen végighajtottuk, sok szép támadásunk volt és még nyertünk is. A Numanciai fiaskónál se volt rossz a játék, épp csak az eredmény...Los Banditos írta: Numancia, Racing, Shaktar, Boca...?
Az Atletico ellen általában nem nagyon ment nekünk, ma sem voltunk feltétlen esélyesek. A személyeskedést nemkéne, mert én sem írom le, hogy mi mindent gondolok rólad.
vilmso94 írta:Óriási felejthetetlen meccs volt nagyon jól játszottunk ma, és én pont telibe találtam az eredményt is
Numancia, Racing, Shaktar, Boca...?lionelmessi19 írta:Kimondom, amit már meccs előtt is kellett volna: marha vagy!
Szinte csak jó meccseket produkálunk, játékot és végeredményt tekintve is. Csak a jobb befejezés hiányzik.
De azért jó az x, nem ?