Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Más világ, más törvények. De még akkoris inkább Marokkó-szintű arab országot tudok elfogadni, mint egy Iránt.McLovin írta:Istenem!Ekkora sggfejeket!
Ennyiért szegény srácnak kiutalnak másfél évet a hűvösön!
![]()
Őszintén remélem, hogy kiengedik!
Istenem!
Isten adjon örök nyugodalmat Bálint Ágnesnek!Krojf írta:Elhunyt a legendás meseszerző, generációk bálványa...
http://www.origo.hu/itthon/20081024-elh ... s-iro.html
R. I. P.!
K.
Ez még mindig kreatívabb, és jobban felkelti egy tizenéves figyelmét, mint az a film amit nálunk vetítettek.csababarca írta:Nem tudom ti mit szóltok hozzá,vagy tetszik e nektek,de mi elég rendhagyón ünnepeltük meg a sulinkban '56-ot.
Úgy volt,hogy mindenkinek korhű,'56os ruhákban kellett mennie.Szünetekben pedig az eseményeken mentünk végig...pl első óra előtt az egyetemista gyűlés volt felelevenítve....
Nem volt rossz ötlet...csak kár hogy én nem szeretem az ilyen akciókat,főleg nem egy gimnáziumban,ahol azt kell hallgatni hogy az igazagató ordítja h "Ruszkik haza"...
Ez marha jó ötlet, nekem ez nagyon tetszett volna. Az igazgatónak ezért - meg a "Ruszkik haza" miatt - nagy gratulacsababarca írta:Nem tudom ti mit szóltok hozzá,vagy tetszik e nektek,de mi elég rendhagyón ünnepeltük meg a sulinkban '56-ot.
Úgy volt,hogy mindenkinek korhű,'56os ruhákban kellett mennie.Szünetekben pedig az eseményeken mentünk végig...pl első óra előtt az egyetemista gyűlés volt felelevenítve....
Nem volt rossz ötlet...csak kár hogy én nem szeretem az ilyen akciókat,főleg nem egy gimnáziumban,ahol azt kell hallgatni hogy az igazagató ordítja h "Ruszkik haza"...
Egyszerűen nincs mögötte tartalom,elvesztették a jelentésüket vagy olyanok sajátítják ki,akiket leginkább távol kéne tartani tőle.quote]Tim írta:lui1698 írta:Komolyan mondom szánalmas!
Inkább az a szánalmas hogy a legtöbb ünnep többé nem az,hanem munkaszüneti nap.Legyen szó akár a mai napról akár március 15.-ről,vagy karácsonyról.Egyszerűen nincs mögötte tartalom,elvesztették a jelentésüket vagy olyanok sajátítják ki,akiket leginkább távol kéne tartani tőle.lui1698 írta: Azért elég érdekes. Ilyen ünnep, meg olyan ünnep aztán meg nézhetjük J-Lo "hihetetlen" alakításait.
Komolyan mondom szánalmas!
Ez kb. 10000 éves, csak én rezegve ringó fecskének ismerem...Bogi63 írta:Nem mind1, hogy: Fecsegve ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske.
Nem mindegy, hogy falba sz.arsz vagy sz.arba falszgekkodan írta:Nem mind1, hogy tanya a bakonyban, vagy banya a takonyban...
András írta:Búcsú volt ma nálunk Szigetcsépen gondoltam megosztom veletek a polip árlistáját: http://kepfeltoltes.hu/view/081019/DSC0 ... es.hu_.jpg
Graçias!Bányász írta:Főoldal tetején van a Videos,arra katt onnan meg ->most viewed -> all time.
Amúgy Avril Lavigne az első.
Főoldal tetején van a Videos,arra katt onnan meg ->most viewed -> all time.Los Banditos írta:Hogyan tudok rákeresni youtube-on az eddigi legnézetebb videókra?