Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Oksa semmi gond én megértem.Várom az időpontokat.ozsimiki írta:Sorry skacok, szerdától elég zsúfolt napjaim voltak, ma is egész nap utaztam,meg még angolon is voltam,szóval most estem haza,nemsokára fellépek msnre, sorsolás már megvan,azt is nemsokára beírom, aki nem lenne msnen, érthető, azok majd itt egyeztessenek a saját asztalukkal, ez most így jött ki, kismillió dolgom van még,de mindjárt re msnen...
CFirpo3 írta:Én egyszer már láttam egy ellenfelemnél royal flush-t pacific pokeron.fUtBoLiStA írta:
Addig Royal Flush-t csak youtube-on láttam...
Ritka...
szerk.: ÍME
Igen ezt de ez csak akkor él a cím amikor a pókert meg kell beszélni amúgy nem használjuk másraszajko írta:juropoker@hotmail.com ugye ezt az msn címet kellett felvenni?
Ma még csak a jelentkezés (a lista) lezárása lesz, holnap délelőtt/délután/este kerül majd kisorsolásra az eddigi 20 fő (vagy ha még ma jelentkeznek akkor még több játékos) szétosztása külön asztalokra. Majd nézz be, holnap ebbe a topicba, nézd meg, hogy melyik asztalhoz vagy beosztva, akkor majd írják a további infókat a szervezők.yasofix írta:Jól emlékszem, ma lesz a poker srácok?
20.RobertFCBBenga írta:1.Kiki
2.Ozsi
3.VIII.Henrik
4.VV19
5. fcjoc
6. Titi
7.szajko
8.Yaso
9. Badi
10.ZambrottaR80
11.massa11
12.fUtBoLiStA