2008.10.27. 16:26:18
Nos, hogy én is hozzászóljak a témához....Higuain első gólja (ahogy azt az este is kifejtettem) szabályos volt, és nem hiszem, h van olyan ember a Földön jelenleg, aki ezt megkérdőjelezné. A 11essel ugyanez a helyzet.
Érzésem szerint a biró megpróbált valamit visszaadni a Madridnak abból, amit elvett, amikor nem állitotta ki Marcelot. Szvsz ha ott pirosat kapott volna a kis brazil, egy szót sem szólhatott volna senki. Tény, hogy a biráskodás nemhogy nem üti meg azt a szintet, amit az ember elvárna egy Primera Divisionban, hanem nagyon elmarad tőle. És most nemcsak a Madrid esetére/eseteire gondolok, hanem ugyanigy más csapatokéra is.
A Pepe esetről még csak olvastam, magát a helyzetet nem láttam még, hiszen a 2. félidőt nem tudtam megnézni. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy Pepe amióta Madridban van bebizonyitotta, h NEM ér 30 millió eurót. Néhány jó meccs, de összességében nem vagyok vele elégedett. Hiba hiba hátán, rossz helyezkedés, esetlenség, rossz passzok....Heinze dettó.
Barca jelenleg jobb formában van, játékot nézve mindneképpen. Ez vitathatatlan.
(Világ)klasszis játékosok a Realban? Iker, Ramos, Sneijder és RvN. Higu meg Gago azzá válhatnak.