Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
salas9
Entrenador del Barça

2008.10.28. 18:13:37

MQuC írta:Azért ne mondjátok, hogy a Madridnak nem jó az utánpótlásnevelése. A fél spanyol bajnokság a Madridból építkezik. Gondolok itt pl. Soldadora, Del a Redre , Javi navarro aki visszatért, és még sokan a spanyol középcsapatokban.
De nem csak a Realé...Hogy csak kisebb neveket említsek:
Fernando Navarro(Sevilla), Diego Caplel(Sevilla)--igaz ő csak kis ideig volt itt :( És hogy folytassam a sort: Iago Falqué(Juventus),Fran Merida(Arsenal)Fabergas(Arsenal)...Tovább nincs értelme ragozni...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.28. 18:06:50

MQuC írta:Azért ne mondjátok, hogy a Madridnak nem jó az utánpótlásnevelése. A fél spanyol bajnokság a Madridból építkezik. Gondolok itt pl. Soldadora, Del a Redre , Javi navarro aki visszatért, és még sokan a spanyol középcsapatokban.
a nevelésükkel nincs baj, egyszer funghi (asszem) utánaszámolt, h a csapatok döntő többségében szerepel madridi nevelésű zsugás.
a csapatépítési politikájukba nem férnek bele ezek a gyerekek.
inkább vesznek vkit jópéncér, csak még véletlenül se kelljen egy saját kölyköt betenni a keretbe. de ha be is kerül, a kezdőbe viszont már tuti, h csak elenyésző számban játszanak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2008.10.28. 18:04:09

musti írta:Sporting Lisbon az nagyon nagy csapat! ;)
Atleticorol meg koztudott h a barcanak mindig megadja magat a real ellen meg mindenki elete meccset probalja jatszani...

Egyebkent a biraskodassal kapcs.: szrtem sem kellene ennyire hangoztatni, megha telyesen igazuk is wan, mert IGAZUK WAN azzal kapcsolatban h tul sok a madrid ellen iranyulo itelet. : 2-3 meccs alatt 2 tizeneggyes, 3 nem megadott gol. azert ez kicsit fura...

Azzal h a barca ien meg oan wolt(sose panaszkodott) mikor nem ment a jatek azzal ne gyertek, a birok sose fujtak ENNYIRE ellenuk!
Ezt nem csak hasrautessel mondtam hanem ugy h szeretem a barcat IS nehany jatekos miatt es nezem a meccseket is!!!!!!

Ha ez valóban így lenne,akkor sztem nem írnál ekkora ökörségeket! :roll:
Unalmas ám már baromira ez az önsajnálat!Mindig mindenki cs a madridra utazik,bírók/ellenfelek/MINDENKI,de ellenünk meg leadják a meccset meg ellenünk sosem hibáznak :?: Istenem,SZÁNNNAAALLLOOOOMMMM!!!! :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2008.10.28. 17:58:01

dirtyjoe írta: Nem ok nélkül van szidva a bíró.A másik meg tavaly egész évbe minden aktuális ellenfelünk edzője eljátszotta ezt ellenünk hogy a bírók a madridnak fújnak, aztán meg is lett az eredménye, ott fújtak le minden apróságot ahol csak lehet. Lehet hogy nem kéne szidni a bírót egy ilyen csapatnak mint a Real de azért nehéz elmenni ilyen dolgok mellett, hogy veszélybe sodorják azokat a meccseket ahol már megvan a biztos vezetés. Ezenfelül ha olvasnátok mondjuk Higuaín nyilatkozatát is aki azt mondja hogy a bírók is emberek és hibázhatnak, az már azért elég profi mentalitás,szóval nem csak a szidás megy max a gyorshírekben amit az újságok kitalálnak. Guardiola is kinyitná a száját ha ilyenekkel sújtanák a kis csapatát, de persze neki nincs ilyen problémája....a dec 14. ének meg nehogy sírás legyen a vége, egész évbe nem kaptatok még egy keményebb csapatot , nem lesz mindig 5-0, max a Baselnek akinél még a Fradinak is jobb az az afrikai kapusa....

Mondd csak,melyik meccsek voltak azok,ahol nektek már megvolt a biztos vezetés és a bíró majdnem elvette tőletek?Egy csapat ellen vezettetek eddig biztosan,a Gijon ellen,de azt hoztátok is.A többin az egy gólos előnyök nálam nem annyira biztos fórok... :roll:

A dec 14-hez pedig annyit,h nektek is max 2 komolyabb ellenfeletek volt (Juve,Zenit),az egyik ráadásul le is nyomott titeket!Nem lesz ám mindig egy gólos győzelmetek,mint idén annyiszor...Szal meglátjuk ki fog sírni-nevetni AKKOR! :wink: :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.10.28. 17:36:17

adrenalin01 írta:Saját nevelésű játékosok.. és? :D Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt :D mert rosszul leszek :D am a Sportingot a real 5-3ra verte nem rég nyáron.. úgy hogy már 5-1re vezetett az első félidőben, csak kiengedtek :P ennyi... sehol sem vagytok ;)
Beszarok. Komolyan mondom, én van, h nem értek 1et, de ilyen marhaságot még nem naon hallottam. Ebből látszik, h nekünk(barcasoknak) fontos, h saját nevelések legyenek, neked illetve a madridistáknak pedig NEM! De a "barcsa" az atleticonak, ha hazain is, de 6-ot rugott, a real meg 2 érvényeset. A BL-ben 5-öt lőni bárkinek is nagy dolog! Az meg, h berátságoson mennyitt játszott a madrid nagyábo tök mind1, de ha nem akkor sem nyertek nagyobb gólkülönbséggel. Juve-Real 1-0: ha annyira jok lennétek idegenbe akkor minimum 1 pontot szereztetek volna, az ellen a juve ellen akik a bajnokságban naon gyöngék. Ja és mi gálával v minimum szrakoztató játékkal nyerünk, ti meg kontrákkal v legalábbis bűn unalmas focival nyertek. Erről ennyit.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.10.28. 17:08:01

adrenalin01 írta:Saját nevelésű játékosok.. és? :D Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt :D mert rosszul leszek :D am a Sportingot a real 5-3ra verte nem rég nyáron.. úgy hogy már 5-1re vezetett az első félidőben, csak kiengedtek :P ennyi... sehol sem vagytok ;)
elég sz*r dolgokkal probálsz "érvelgetni". 0-5 ha nem kiütés (idegenben főleg) akkor szted mi? azért néha le lehetne venni a szemellenzőt :wink:
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.28. 16:49:48

Nem szoktam írni ilyeneket, de TE NAGYON DE NAGYON BUTA VAGY!!!
Ilyeneket írni, te jó ég. Sehol se vagyunk, meg a többi marhaság, HÁÁÁT gratula =D>
Szerintem menny a saját oldalatokra írogatni ilyeneket, szerintem ott is kiröhögnek :wink:
barcaoki
Barça C

2008.10.28. 16:40:55

ha a margit olyan jó lenne idegenben, akkor az igen csak gyengécskén focizó juvétól legalább 1 pontot kellett volna fognia .
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.10.28. 16:31:55

Te olyan buta vagy. Be sem szabadott volna engedni. Idegenben a BL-ben akárki ellen 0-5 re nyerni nem könnyű dolog. De ha visszaemlékszel, az Atletico Madrid ellen kétszer is 6ot rúgtunk....Tavaly év végén és most is :wink:
Kép
adrenalin01
Barça B

2008.10.28. 16:29:42

Saját nevelésű játékosok.. és? :D Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt :D mert rosszul leszek :D am a Sportingot a real 5-3ra verte nem rég nyáron.. úgy hogy már 5-1re vezetett az első félidőben, csak kiengedtek :P ennyi... sehol sem vagytok ;)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.10.28. 16:25:50

Azért ne mondjátok, hogy a Madridnak nem jó az utánpótlásnevelése. A fél spanyol bajnokság a Madridból építkezik. Gondolok itt pl. Soldadora, Del a Redre , Javi navarro aki visszatért, és még sokan a spanyol középcsapatokban.
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2008.10.28. 16:23:09

messi1918 írta:
Gyurinho írta:

Az még külön emeli a Barca győzelmeinek értékét hogy nem csak kiforrott külföldi sztárokkal hanem SAJÁT nvelésű tehetségekel hódít és nem azzal hogy mennyi pénze ezáltal kit tud meg venni mint a Real.
Gondolok itt :Piquére,Busquetsre vagy akár Bojanra.
(....csak saját nevelésű gólszerzők ,7 saját nevelés a pályán...hol van ettől a real....sehol se)
+ Messi, Puyol, Iniesta, Xavi, Victor Valdes. Ők azért nemzetközileg meghatározó játékosok! Szeritnem a Világ csapatainak 98%-ában simán mind a kezdőben lenne! Ezzel szemben a Madridnak ott van Casillas (mondjuk ő tényleg nagyon jó) egy kiöregedett Raúl, valamint "örök igéret" Guti. Kb. ez az utánpótlásuk... :roll:
a világ csapatainak 98% -a az angyon gyenge arány. max 10 csapat van ahol VV és 5 ahol iniesta nem kezdene és egy olyan klub sincs amelyikben a többi padozna.
egyébként a tavalyi keretünk is nevek alapján igen erös volt és mi lett belöle :S majd akkor temessük a margitot ha tényleg nem nyernek semmit
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.28. 16:13:54

Aragones sztem nem egy nagy edző, ez az EB nagyon össze jött neki, de azt leszámitva az utóbbi években nincs sok sikere, én a Fenertől jóval többet várnék, mint amennyit a Niggeres kihoz belőlük. Gutit én is nagyon jó játékosnak tartom, kiváló labdákat oszt, nagy hibája azonban, h hullámzó a teljesitménye,
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.10.28. 16:09:01

Gutit én nem nevetném ki , szerintem fantasztikus játékos és a válogatottban elkótyavetyélték a tehetségét azzal ,h a "majmozó" "melegeket utáló" (akár az akár nem) aragonés nem hívta soha sem be. és itt nem erre az eb-re gondolok azért előtte nem virított a spanyol csapat...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.28. 16:07:37

ultrasur írta: Valóban okádékul játszik lásd Bilbao ellen: 3 gól, 1 meg nem adott szabályos gól, 3 kapufa, számtalan csel és helyzet én példáúl nem is bírtam végignézni mert rosszúl lettem.
Ne 1 meccsből induljál ki...az a játék, amit az utóbbi években mutat a csapat nem méltó ahhoz, amit korábban képviselt a Real Madrid, sztem ettől a csapattól senki se ezt várná. Persze mi sem játszunk mindig szépen, pl. az elmúlt 2 évben mi is csak szenvedtünk, de az idei játékunkat meg lehet nézni...
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.28. 15:45:51

Igen :!:

És a nyár nem azzal megy el, hogy azt számolgatjuk, hány játékost adjunk el, annak érdekében, hogy megvegyük 110 millióért Ronaldot, hanem azzal, hogy próbálgatják a fiatal tehetségeket, nézik mit tudnak "éles helyzetben" és beépítik a csapatba, azt aki méltó rá!

Amott pedig a leglényegesebb az, hogy Ronaldoért 100 vagy 110 milliót adjanak...

VAgy Pepeért 30-at... :lol:
..................................
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.10.28. 15:40:54

messi1918 írta:
Gyurinho írta:

Az még külön emeli a Barca győzelmeinek értékét hogy nem csak kiforrott külföldi sztárokkal hanem SAJÁT nvelésű tehetségekel hódít és nem azzal hogy mennyi pénze ezáltal kit tud meg venni mint a Real.
(....csak saját nevelésű gólszerzők ,7 saját nevelés a pályán...hol van ettől a real....sehol se)
+ Messi, Puyol, Iniesta, Xavi, Victor Valdes. Ők azért nemzetközileg meghatározó játékosok! Szeritnem a Világ csapatainak 98%-ában simán mind a kezdőben lenne! Ezzel szemben a Madridnak ott van Casillas (mondjuk ő tényleg nagyon jó) egy kiöregedett Raúl, valamint "örök igéret" Guti. Kb. ez az utánpótlásuk... :roll:

Pontosan csak hát náluk nem lényeg a saját nevelés (annyira meg pláne nem mint nálunk!) helyette inkább vásárolják a sztárokat.
(Amúgy azért nem írtam csak ezt a 3 nevet mert direkt nem a sztárokra hanem a tehetségekre gondoltam :wink: )
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.28. 15:37:32

Gyurinho írta:

Gyurinho
Capitá del Barça

2008.10.28. 15:30:49

messi1918 írta:Nem tudom a madridisták mit sírnak, hogy könnyű ellenfelekkel játszunk! Eddig a Madrid a bajnokságban ugyanazokkal a csapatokkal játszott, mint mi, kivéve persze az Almeriat. Szóval az ellenfelek ugyanazok, a Madrid nyögvenyelős játékkal veri őket, mi pedig széppel. Kivéve Espanol, Bilbao.

Az igaz, hogy a BL-ben könnyű a sorsolásunk, de én nem szidnám a Barcát, amikor a saját csapatom, kb. 5 éve csak a TV-ben nézi a BL egyeneskieséses szakaszának nagyrészét... :roll:

Az meg, hogy az Atletico megadja magát mindig egyszerűen nevetséges :lol:

Nem tudom hány éve ő a mumusa a Barcanak, tavasszal is megadta magát mi? :roll:
Pedig akkor a Barcanak nagyon kellett volna a 3 pont, és azthiszem az Atletico fordított azona meccsen, szóval erről ennyit.

messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.28. 15:15:31

Nem tudom a madridisták mit sírnak, hogy könnyű ellenfelekkel játszunk! Eddig a Madrid a bajnokságban ugyanazokkal a csapatokkal játszott, mint mi, kivéve persze az Almeriat. Szóval az ellenfelek ugyanazok, a Madrid nyögvenyelős játékkal veri őket, mi pedig széppel. Kivéve Espanol, Bilbao.

Az igaz, hogy a BL-ben könnyű a sorsolásunk, de én nem szidnám a Barcát, amikor a saját csapatom, kb. 5 éve csak a TV-ben nézi a BL egyeneskieséses szakaszának nagyrészét... :roll:

Az meg, hogy az Atletico megadja magát mindig egyszerűen nevetséges :lol:

Nem tudom hány éve ő a mumusa a Barcanak, tavasszal is megadta magát mi? :roll:
Pedig akkor a Barcanak nagyon kellett volna a 3 pont, és azthiszem az Atletico fordított azona meccsen, szóval erről ennyit.
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.10.28. 15:09:55

musti írta:irtam egy hozzaszolast a forumba: erre szrtem rekord ido alatt 10-20 emberke belkot:
hue wagyok, nem ertek a focihoz, szanalmas wagyok, nem tudok irni, nem ismerem a magyar nyelwet, nincs renedes billenytyuzetem, elwakult wagyok, warjam meg meg 10 ewes leszek... ezek szerint nagy baj wan welem de csak welem! kicsit waltoztatnom kellene.
=>nem wagyok hulye,
jobban ertek a focihoz WALOSZINULEG sokaknal akik ezt irtak de nem bizos (8ewe nezem redszeresen a real es a barca mecceket is, 4 ewe focizok 3adligaban:mondjuk ez meg semmire se garancia de en ugy erzem h konyitok 1 kicsit).
mar irtam h nem wagyok szanalmas
tudok irni
ismerem
wan, csak angol windows es angol bill. "w" a "v" helyett csak ugy azert mert nekem igy tetszik...(persze csak SMS, es chatnel hasznalom!)
Ezt utolag wisszaolwaswa elisemrem h waloszinuleg kicsit elwakult wagyok, de ezert lett ekkora felhajtas mert en is 1 kicsit ES TI is 1 kicsit es miwel ellenkezo iranyba, nagy lett az ellentet!
23wagyok mar szowal akkor mar megengeded h irjak?

SZAL ANYIT JAWITANEK H AKARHOGY IRTAM LE AZT A HUE HOZZASZOLAST EN A WELEMENYEMET AKARTAM LEIRNI ES !NEM! TENY KENT AKARTAM IRNI!!!!!!!!!!!!!! srry

___

a sporting 100xor nagyobb mint a bate, de miert oket hasonlitod ossze?
Én nem reagáltam a hsz-edre, pedig megthettem volna mivel ekkora baromságot sem nagyon hallottam még. Nem részletezem, mivel azt már a többiek már leírták. Viszont nem tom azt, h kinek tetszik az, h w-vel írsz mindent? Mert sztem senkinek, természetesen ha akarod csináld, de engem borzasztóan idegesít!
ultrasur
Madridista

2008.10.28. 15:01:20

LG írta:
Los Banditos írta:Azért igaz, ami igaz, hogy mi most bombaformában vagyunk, a Real Madrid pedig hullámvölgybe van és ugyanúgy hozza a pontokat, mint mi. Majd ha mi is rossz formába leszünk és tudjuk tartani a lépsét a Madriddal, akkor már kezdhetünk bizakodni.
Sztem nincs külünösebb hullámvölgybe a Madrid, hisz nyeri a meccseit, a játékuk meg már egy jó ideje ilyen. Majd akkor lesznek hullámvölgybe, ha ezzel az okádék játékkal nem tudnak pontokat szerezni. :roll:
Valóban okádékul játszik lásd Bilbao ellen: 3 gól, 1 meg nem adott szabályos gól, 3 kapufa, számtalan csel és helyzet én példáúl nem is bírtam végignézni mert rosszúl lettem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.28. 13:44:59

Los Banditos írta:Azért igaz, ami igaz, hogy mi most bombaformában vagyunk, a Real Madrid pedig hullámvölgybe van és ugyanúgy hozza a pontokat, mint mi. Majd ha mi is rossz formába leszünk és tudjuk tartani a lépsét a Madriddal, akkor már kezdhetünk bizakodni.
Sztem nincs külünösebb hullámvölgybe a Madrid, hisz nyeri a meccseit, a játékuk meg már egy jó ideje ilyen. Majd akkor lesznek hullámvölgybe, ha ezzel az okádék játékkal nem tudnak pontokat szerezni. :roll:
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.10.28. 13:43:26

irtam egy hozzaszolast a forumba: erre szrtem rekord ido alatt 10-20 emberke belkot:
hue wagyok, nem ertek a focihoz, szanalmas wagyok, nem tudok irni, nem ismerem a magyar nyelwet, nincs renedes billenytyuzetem, elwakult wagyok, warjam meg meg 10 ewes leszek... ezek szerint nagy baj wan welem de csak welem! kicsit waltoztatnom kellene.
=>nem wagyok hulye,
jobban ertek a focihoz WALOSZINULEG sokaknal akik ezt irtak de nem bizos (8ewe nezem redszeresen a real es a barca mecceket is, 4 ewe focizok 3adligaban:mondjuk ez meg semmire se garancia de en ugy erzem h konyitok 1 kicsit).
mar irtam h nem wagyok szanalmas
tudok irni
ismerem
wan, csak angol windows es angol bill. "w" a "v" helyett csak ugy azert mert nekem igy tetszik...(persze csak SMS, es chatnel hasznalom!)
Ezt utolag wisszaolwaswa elisemrem h waloszinuleg kicsit elwakult wagyok, de ezert lett ekkora felhajtas mert en is 1 kicsit ES TI is 1 kicsit es miwel ellenkezo iranyba, nagy lett az ellentet!
23wagyok mar szowal akkor mar megengeded h irjak?

SZAL ANYIT JAWITANEK H AKARHOGY IRTAM LE AZT A HUE HOZZASZOLAST EN A WELEMENYEMET AKARTAM LEIRNI ES !NEM! TENY KENT AKARTAM IRNI!!!!!!!!!!!!!! srry

___

a sporting 100xor nagyobb mint a bate, de miert oket hasonlitod ossze?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.28. 13:09:23

musti írta:Sporting Lisbon az nagyon nagy csapat! ;)
Atleticorol meg koztudott h a barcanak mindig megadja magat a real ellen meg mindenki elete meccset probalja jatszani...

Egyebkent a biraskodassal kapcs.: szrtem sem kellene ennyire hangoztatni, megha telyesen igazuk is wan, mert IGAZUK WAN azzal kapcsolatban h tul sok a madrid ellen iranyulo itelet. : 2-3 meccs alatt 2 tizeneggyes, 3 nem megadott gol. azert ez kicsit fura...

Azzal h a barca ien meg oan wolt(sose panaszkodott) mikor nem ment a jatek azzal ne gyertek, a birok sose fujtak ENNYIRE ellenuk!
Ezt nem csak hasrautessel mondtam hanem ugy h szeretem a barcat IS nehany jatekos miatt es nezem a meccseket is!!!!!!
1.Sporting Lisbon nagyobb csapat,mint a BATE Boriszov,akit 2-0ra vertetek és ráadásul többszörös portugál bajnok...
2.Az Atletico mindig lefekszik a Barcának? :lol: Kapásból mondok 4 meccset az elmúlt 4 évből,amit nem tudtunk megnyerni ellenük...
3.Persze,a Barca ellen sose fújtak ennyire bla-bla...Egyszerűen csak az van,hogy nem megy nektek és azt várjátok,hogy a bíró helyettetek rúgja a gólokat...
.
Lezárt