Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem csak a Realé...Hogy csak kisebb neveket említsek:MQuC írta:Azért ne mondjátok, hogy a Madridnak nem jó az utánpótlásnevelése. A fél spanyol bajnokság a Madridból építkezik. Gondolok itt pl. Soldadora, Del a Redre , Javi navarro aki visszatért, és még sokan a spanyol középcsapatokban.
a nevelésükkel nincs baj, egyszer funghi (asszem) utánaszámolt, h a csapatok döntő többségében szerepel madridi nevelésű zsugás.MQuC írta:Azért ne mondjátok, hogy a Madridnak nem jó az utánpótlásnevelése. A fél spanyol bajnokság a Madridból építkezik. Gondolok itt pl. Soldadora, Del a Redre , Javi navarro aki visszatért, és még sokan a spanyol középcsapatokban.
musti írta:Sporting Lisbon az nagyon nagy csapat!
Atleticorol meg koztudott h a barcanak mindig megadja magat a real ellen meg mindenki elete meccset probalja jatszani...
Egyebkent a biraskodassal kapcs.: szrtem sem kellene ennyire hangoztatni, megha telyesen igazuk is wan, mert IGAZUK WAN azzal kapcsolatban h tul sok a madrid ellen iranyulo itelet. : 2-3 meccs alatt 2 tizeneggyes, 3 nem megadott gol. azert ez kicsit fura...
Azzal h a barca ien meg oan wolt(sose panaszkodott) mikor nem ment a jatek azzal ne gyertek, a birok sose fujtak ENNYIRE ellenuk!
Ezt nem csak hasrautessel mondtam hanem ugy h szeretem a barcat IS nehany jatekos miatt es nezem a meccseket is!!!!!!
dirtyjoe írta: Nem ok nélkül van szidva a bíró.A másik meg tavaly egész évbe minden aktuális ellenfelünk edzője eljátszotta ezt ellenünk hogy a bírók a madridnak fújnak, aztán meg is lett az eredménye, ott fújtak le minden apróságot ahol csak lehet. Lehet hogy nem kéne szidni a bírót egy ilyen csapatnak mint a Real de azért nehéz elmenni ilyen dolgok mellett, hogy veszélybe sodorják azokat a meccseket ahol már megvan a biztos vezetés. Ezenfelül ha olvasnátok mondjuk Higuaín nyilatkozatát is aki azt mondja hogy a bírók is emberek és hibázhatnak, az már azért elég profi mentalitás,szóval nem csak a szidás megy max a gyorshírekben amit az újságok kitalálnak. Guardiola is kinyitná a száját ha ilyenekkel sújtanák a kis csapatát, de persze neki nincs ilyen problémája....a dec 14. ének meg nehogy sírás legyen a vége, egész évbe nem kaptatok még egy keményebb csapatot , nem lesz mindig 5-0, max a Baselnek akinél még a Fradinak is jobb az az afrikai kapusa....
Beszarok. Komolyan mondom, én van, h nem értek 1et, de ilyen marhaságot még nem naon hallottam. Ebből látszik, h nekünk(barcasoknak) fontos, h saját nevelések legyenek, neked illetve a madridistáknak pedig NEM! De a "barcsa" az atleticonak, ha hazain is, de 6-ot rugott, a real meg 2 érvényeset. A BL-ben 5-öt lőni bárkinek is nagy dolog! Az meg, h berátságoson mennyitt játszott a madrid nagyábo tök mind1, de ha nem akkor sem nyertek nagyobb gólkülönbséggel. Juve-Real 1-0: ha annyira jok lennétek idegenbe akkor minimum 1 pontot szereztetek volna, az ellen a juve ellen akik a bajnokságban naon gyöngék. Ja és mi gálával v minimum szrakoztató játékkal nyerünk, ti meg kontrákkal v legalábbis bűn unalmas focival nyertek. Erről ennyit.adrenalin01 írta:Saját nevelésű játékosok.. és?Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt
mert rosszul leszek
am a Sportingot a real 5-3ra verte nem rég nyáron.. úgy hogy már 5-1re vezetett az első félidőben, csak kiengedtek
ennyi... sehol sem vagytok
elég sz*r dolgokkal probálsz "érvelgetni". 0-5 ha nem kiütés (idegenben főleg) akkor szted mi? azért néha le lehetne venni a szemellenzőtadrenalin01 írta:Saját nevelésű játékosok.. és?Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt
mert rosszul leszek
am a Sportingot a real 5-3ra verte nem rég nyáron.. úgy hogy már 5-1re vezetett az első félidőben, csak kiengedtek
Nem szoktam írni ilyeneket, de TE NAGYON DE NAGYON BUTA VAGY!!!adrenalin01 írta:Saját nevelésű játékosok.. és?Szerintem mind1 ki lövi a gólokat, hogy honnan jött... Ugyan azokkal a csapatokkal játszott a REAL mint a barcsa igen, de mi idegenben játszottunk a " nehezebb " ellenfelekkel, ti pedig otthon.. ezt se felejtsük el. Főleg úgy, hogy a barca idegenben elég gyengécske, és most nehogy gyertek nekem azzal hogy kiütöttétek a Baselt
mert rosszul leszek
a világ csapatainak 98% -a az angyon gyenge arány. max 10 csapat van ahol VV és 5 ahol iniesta nem kezdene és egy olyan klub sincs amelyikben a többi padozna.messi1918 írta:+ Messi, Puyol, Iniesta, Xavi, Victor Valdes. Ők azért nemzetközileg meghatározó játékosok! Szeritnem a Világ csapatainak 98%-ában simán mind a kezdőben lenne! Ezzel szemben a Madridnak ott van Casillas (mondjuk ő tényleg nagyon jó) egy kiöregedett Raúl, valamint "örök igéret" Guti. Kb. ez az utánpótlásuk...Gyurinho írta:
Az még külön emeli a Barca győzelmeinek értékét hogy nem csak kiforrott külföldi sztárokkal hanem SAJÁT nvelésű tehetségekel hódít és nem azzal hogy mennyi pénze ezáltal kit tud meg venni mint a Real.
Gondolok itt :Piquére,Busquetsre vagy akár Bojanra.
(....csak saját nevelésű gólszerzők ,7 saját nevelés a pályán...hol van ettől a real....sehol se)
Ne 1 meccsből induljál ki...az a játék, amit az utóbbi években mutat a csapat nem méltó ahhoz, amit korábban képviselt a Real Madrid, sztem ettől a csapattól senki se ezt várná. Persze mi sem játszunk mindig szépen, pl. az elmúlt 2 évben mi is csak szenvedtünk, de az idei játékunkat meg lehet nézni...ultrasur írta: Valóban okádékul játszik lásd Bilbao ellen: 3 gól, 1 meg nem adott szabályos gól, 3 kapufa, számtalan csel és helyzet én példáúl nem is bírtam végignézni mert rosszúl lettem.
messi1918 írta:+ Messi, Puyol, Iniesta, Xavi, Victor Valdes. Ők azért nemzetközileg meghatározó játékosok! Szeritnem a Világ csapatainak 98%-ában simán mind a kezdőben lenne! Ezzel szemben a Madridnak ott van Casillas (mondjuk ő tényleg nagyon jó) egy kiöregedett Raúl, valamint "örök igéret" Guti. Kb. ez az utánpótlásuk...Gyurinho írta:
Az még külön emeli a Barca győzelmeinek értékét hogy nem csak kiforrott külföldi sztárokkal hanem SAJÁT nvelésű tehetségekel hódít és nem azzal hogy mennyi pénze ezáltal kit tud meg venni mint a Real.
(....csak saját nevelésű gólszerzők ,7 saját nevelés a pályán...hol van ettől a real....sehol se)
+ Messi, Puyol, Iniesta, Xavi, Victor Valdes. Ők azért nemzetközileg meghatározó játékosok! Szeritnem a Világ csapatainak 98%-ában simán mind a kezdőben lenne! Ezzel szemben a Madridnak ott van Casillas (mondjuk ő tényleg nagyon jó) egy kiöregedett Raúl, valamint "örök igéret" Guti. Kb. ez az utánpótlásuk...Gyurinho írta:
messi1918 írta:Nem tudom a madridisták mit sírnak, hogy könnyű ellenfelekkel játszunk! Eddig a Madrid a bajnokságban ugyanazokkal a csapatokkal játszott, mint mi, kivéve persze az Almeriat. Szóval az ellenfelek ugyanazok, a Madrid nyögvenyelős játékkal veri őket, mi pedig széppel. Kivéve Espanol, Bilbao.
Az igaz, hogy a BL-ben könnyű a sorsolásunk, de én nem szidnám a Barcát, amikor a saját csapatom, kb. 5 éve csak a TV-ben nézi a BL egyeneskieséses szakaszának nagyrészét...![]()
Az meg, hogy az Atletico megadja magát mindig egyszerűen nevetséges![]()
Nem tudom hány éve ő a mumusa a Barcanak, tavasszal is megadta magát mi?![]()
Pedig akkor a Barcanak nagyon kellett volna a 3 pont, és azthiszem az Atletico fordított azona meccsen, szóval erről ennyit.
Én nem reagáltam a hsz-edre, pedig megthettem volna mivel ekkora baromságot sem nagyon hallottam még. Nem részletezem, mivel azt már a többiek már leírták. Viszont nem tom azt, h kinek tetszik az, h w-vel írsz mindent? Mert sztem senkinek, természetesen ha akarod csináld, de engem borzasztóan idegesít!musti írta:irtam egy hozzaszolast a forumba: erre szrtem rekord ido alatt 10-20 emberke belkot:
hue wagyok, nem ertek a focihoz, szanalmas wagyok, nem tudok irni, nem ismerem a magyar nyelwet, nincs renedes billenytyuzetem, elwakult wagyok, warjam meg meg 10 ewes leszek... ezek szerint nagy baj wan welem de csak welem! kicsit waltoztatnom kellene.
=>nem wagyok hulye,
jobban ertek a focihoz WALOSZINULEG sokaknal akik ezt irtak de nem bizos (8ewe nezem redszeresen a real es a barca mecceket is, 4 ewe focizok 3adligaban:mondjuk ez meg semmire se garancia de en ugy erzem h konyitok 1 kicsit).
mar irtam h nem wagyok szanalmas
tudok irni
ismerem
wan, csak angol windows es angol bill. "w" a "v" helyett csak ugy azert mert nekem igy tetszik...(persze csak SMS, es chatnel hasznalom!)
Ezt utolag wisszaolwaswa elisemrem h waloszinuleg kicsit elwakult wagyok, de ezert lett ekkora felhajtas mert en is 1 kicsit ES TI is 1 kicsit es miwel ellenkezo iranyba, nagy lett az ellentet!
23wagyok mar szowal akkor mar megengeded h irjak?
SZAL ANYIT JAWITANEK H AKARHOGY IRTAM LE AZT A HUE HOZZASZOLAST EN A WELEMENYEMET AKARTAM LEIRNI ES !NEM! TENY KENT AKARTAM IRNI!!!!!!!!!!!!!! srry
___
a sporting 100xor nagyobb mint a bate, de miert oket hasonlitod ossze?
Valóban okádékul játszik lásd Bilbao ellen: 3 gól, 1 meg nem adott szabályos gól, 3 kapufa, számtalan csel és helyzet én példáúl nem is bírtam végignézni mert rosszúl lettem.LG írta:Sztem nincs külünösebb hullámvölgybe a Madrid, hisz nyeri a meccseit, a játékuk meg már egy jó ideje ilyen. Majd akkor lesznek hullámvölgybe, ha ezzel az okádék játékkal nem tudnak pontokat szerezni.Los Banditos írta:Azért igaz, ami igaz, hogy mi most bombaformában vagyunk, a Real Madrid pedig hullámvölgybe van és ugyanúgy hozza a pontokat, mint mi. Majd ha mi is rossz formába leszünk és tudjuk tartani a lépsét a Madriddal, akkor már kezdhetünk bizakodni.
Sztem nincs külünösebb hullámvölgybe a Madrid, hisz nyeri a meccseit, a játékuk meg már egy jó ideje ilyen. Majd akkor lesznek hullámvölgybe, ha ezzel az okádék játékkal nem tudnak pontokat szerezni.Los Banditos írta:Azért igaz, ami igaz, hogy mi most bombaformában vagyunk, a Real Madrid pedig hullámvölgybe van és ugyanúgy hozza a pontokat, mint mi. Majd ha mi is rossz formába leszünk és tudjuk tartani a lépsét a Madriddal, akkor már kezdhetünk bizakodni.
1.Sporting Lisbon nagyobb csapat,mint a BATE Boriszov,akit 2-0ra vertetek és ráadásul többszörös portugál bajnok...musti írta:Sporting Lisbon az nagyon nagy csapat!
Atleticorol meg koztudott h a barcanak mindig megadja magat a real ellen meg mindenki elete meccset probalja jatszani...
Egyebkent a biraskodassal kapcs.: szrtem sem kellene ennyire hangoztatni, megha telyesen igazuk is wan, mert IGAZUK WAN azzal kapcsolatban h tul sok a madrid ellen iranyulo itelet. : 2-3 meccs alatt 2 tizeneggyes, 3 nem megadott gol. azert ez kicsit fura...
Azzal h a barca ien meg oan wolt(sose panaszkodott) mikor nem ment a jatek azzal ne gyertek, a birok sose fujtak ENNYIRE ellenuk!
Ezt nem csak hasrautessel mondtam hanem ugy h szeretem a barcat IS nehany jatekos miatt es nezem a meccseket is!!!!!!