Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Átélte, de egyik csapatnál sem dolgozott.LG írta:De pl. az öreg Fergusson átélte azt az időszakot, meg jó ideje ott dolgozik az élfutbalban, szóval tudhat róla vmit.
Azok nem mi vagyunk akik nem szivesen beszélnénk erröl az idöszakról. De te se tudod bebizonyitani hogy azért volt sikeres a real mert Francoval azonositották.
Nálad valószinűleg jobban. Sztem nem Fergussont kéne hülyéznetek, csak az igazságot mondta ki, persze elhiszem, h nem szivesen beszéltek arról az időszakról, hiszen ezt akárhogy is nézzük, a trófeák mellett mégis csak egy szégyenfolt.Franco írta:Persze Ferguson ezt nagyon tudja.vale írta:"...vélekedett a Franco korszak alatt tapasztalt feltételezett előnyökről" madridista...
Ferguson megtalálta a legkényesebb pontot a madridon...![]()
![]()
Ez mutatja hogy elméje még mindig a régi , nem is tudtak értelmes választ adni rá , csak azt hogy megbolondult. Meg néhányan feltételezettnek vélik az előnyöket...![]()
![]()
Persze Ferguson ezt nagyon tudja.vale írta:"...vélekedett a Franco korszak alatt tapasztalt feltételezett előnyökről" madridista...
Ferguson megtalálta a legkényesebb pontot a madridon...![]()
![]()
Ez mutatja hogy elméje még mindig a régi , nem is tudtak értelmes választ adni rá , csak azt hogy megbolondult. Meg néhányan feltételezettnek vélik az előnyöket...![]()
Az egy helység?off: Csoki te patonai vagy? ez csak érdekelt.
Szerintem (bár még messze van) egyik sem fog játszani. Diarra-Gago, előttük Sneijder, Robben, illetve Raúl (szerintem a hullámzó teljesítményt nyújtó Guti helyére bőven beférhet, vagy Vdv-éra
off: Csoki te patonai vagy? ez csak érdekelt.CS0ki írta:Ha játszana, az azt jelentené, hogy más sérült!Remélem jól lessz De La Red és játszik majd a Classícon!De La red kiegészítő embernek számít a Madridban.
Ha játszana, az azt jelentené, hogy más sérült!Remélem jól lessz De La Red és játszik majd a Classícon!
Azon a bizonyos tegnap esti Calderon sajtótájékoztatón arról volt szó, hogy állítólag az elnök úr, a real madrid számláit és hitelkártyáit használta magáncélú vásárlásokra, ami elég nagy port kavart a spanyol médiában. Ezért hívott össze sűrgősen egy esti sajtótájékoztatót, ahol élesen bírálta és támadta a médiát, névszerint az El Mundo azon publikálását, amely ezt a cikket lehozta Calderonról. Természetesen tagadta, cáfolta, támadta a megjelent újságcikket.lionelmessi19 írta:Én erősen hiányolom a kicsit részletesebb leírását az ügynek, illetve a beígért Calderon sajtótájékoztatót is, remélem ma lesznek még.. lusta vagyok fordítógépesen utánnaolvasni..
Persze, de sztem sok más csapat is győzni akar, mégsem sikerül a 90 valahányadik percekben gólt lőniük rendszeresen. Korábban az AC Milanra, meg a Juventusra volt ez jellemző, most átvette a madrid, Capello tanitotta nekik, ez biztos. Az a jó ezekben a gólokban, h már ez ellenfélnek nincs esélye válaszolni rá.barca99 írta:A 9. ok a szerencsét emlegeti. Majd elfogy... El is hinném, ha nem követtem volna a Real szereplését az utóbbi két évben.Nem tudom minek lehetne hívni, valahol a szerencse és az akarás között van. Mert hogy két évig nincs mák, az tutibiztos.