2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Srácok nekem jó a 19!Kit vegyek fel msn?ozsimiki írta:3as asztal 19 óraFrank Rijkaard írta:3-as asztalnál akkor beszéljünk le egy időpontot.Nekem ma egész nap megfelel, de lehetőleg ne Barca meccs közbe toljuk a bugit
![]()
ZambrottaR80: ?
Titi: 4-5 órától esti meccsig
Ozsi: ?
Bányász: ?
Frank: ma egész nap
FrankOK
OzsiOK
Szerk: TitiOK (most láttam egy tegnapi hszét,ezekszerint 5 után okés neki a meccsig)
BányászOK
Zambrotta please nyilatkozz
VIII.Henrik írta:6.2-es verzióval, vagy marad a 6.1?
ozsimiki írta: MÓDOSÍTÁS:
minden asztaltól 1 ember kerül be döntőbe!
és minden 2.,és 3. helyezett pedig vigaszágra, ahonnan az első 3 finalista lesz majd.
3as asztal 19 óraFrank Rijkaard írta:3-as asztalnál akkor beszéljünk le egy időpontot.Nekem ma egész nap megfelel, de lehetőleg ne Barca meccs közbe toljuk a bugit
![]()
ZambrottaR80: ?
Titi: 4-5 órától esti meccsig
Ozsi: ?
Bányász: ?
Frank: ma egész nap
Sorry, elég fáradt egy nap volt, természetesen hülyeséget írtam, az 3asztal esetén lett volna csak jó:mypeter írta:Ez hogy van? Nem csak 7 főig bírja a THPoker?
ozsimiki írta:Minden asztaltól az első 2 egyenesen jut be a döntőbe![]()
3. és a 4. helyezett pedig vígaszágra.
Pontozást később írom be.
2es asztal! Slither/ Perrero elvállalja egyikőtök az aszal készítést? ha infó kell azzal kapcsban (mert mindenhol természetesen egységesnek kell lennie!) akkor pü,msn,teló...és segítek
Badi írta:megvárunkjani8903 írta:1-es asztal: én 3 után érek haza nem sokkal, max negyed órával, de lehet hogy hamarabb is, 3 elött.
akkor 1-es asztal, ma 3 óra fix!
megvárunkjani8903 írta:1-es asztal: én 3 után érek haza nem sokkal, max negyed órával, de lehet hogy hamarabb is, 3 elött.
Slither írta:Megcsinálom, ha vki leírja mostanában hogy van a vak-emelkedés, régen játszottam már itt.