Az fcbarcelona.com Dani Alvesnek adta a gólt.danko94 írta:Végülis a 4. gólt akkor Xavinak adták????
Xavi hozzá sem ért, Világi elnézte, de a lassítás után javította magát. Az egyik védőn pattant meg a labda.
Az fcbarcelona.com Dani Alvesnek adta a gólt.danko94 írta:Végülis a 4. gólt akkor Xavinak adták????
jah az lesz a zsinorbeli 21ik gyozelmunk:)) es dec 21iken zarjuk az evet a villareal vendegekent 22ik zsinorbeli gyozelelemmel:)Tudomásom szerint a Madrid december 14.-én következik...
Kösz. Az nagy meccs lesz. Jó lenne kiverni jól a madridot !Krojf írta:Tudomásom szerint a Madrid december 14.-én következik...
K.
Karácsonyi ajándék.Krojf írta:Tudomásom szerint a Madrid december 14.-én következik...
K.
A Realnak és a Valenciának döntetlent kellene játszanicruyff írta:Brutális a gólkülönbségünk, de ezzel még senki nem nyert bajnokságot. A real madrid kutyaütő hollandjai minden meccset lehoznak egy mákos 1-0-al és ott állnak ahol mi....
Sajna még messze van, pedig most biztos bedarálnánk őket.bali 15 írta:Mikorra várható a Real elleni meccs gyerekek?
Ja van benne valami igazság.bali 15 írta:Idén semmi nem állíthat meg. Csak azt sajnálom hogy Hlebet megint nem láttam játszani. Alig kapott még bizonyítási lehetőséget.
Amúgy csak így tovább. Ez a sok góólzápor a rotációs cucc miatt van, versengésre és nagyobb teljesítményre kényszeríti a játékosokat.