Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is láttam ezt a képet és elszomorító volt.bojan95 írta:most hogy mutaták a stadiont remélem csak a büféseknek nagy kereslewtük mer ha enyien vannak akkor le lövöm magam
Sztem a Liverpool Atletico még nagy meglepetés.. Mega a Roma Chelsea.CFirpo3 írta:A többi meccs:
CFR Cluj - Bordeaux 1-2
Roma - Chelsea 1-0
Anarthosis - Inter 2-2![]()
Bremen - Panathinaikos 0-0
Sporting - Shaktar 0-0
Liverpool - Atletico 0-1
Marseille - PSV 1-0 Dzsudzsák kispad
Szerintem a Pool-A.Madrid mellé is kéne egy ilyen fejecskeCFirpo3 írta:A többi meccs:
CFR Cluj - Bordeaux 1-2
Roma - Chelsea 1-0
Sporting - Shaktar 0-0
Liverpool - Atletico 0-1
Kösz az eredményeket ! Inter szenved egy kicsit 2-2. Gólgazdag meccs az.CFirpo3 írta:A többi meccs:
CFR Cluj - Bordeaux 1-2
Roma - Chelsea 1-0
Sporting - Shaktar 0-0
Liverpool - Atletico 0-1
CFirpo3 írta:Anarthosis - Inter 2-2
Íííígy van. Azt se felejtsük el, hogy hiányzik Xavi, Alvés, Abidal, Touré, Messi, Eto'o. Most végülis a "tartalék" (ha létezik egyáltalán ilyen) csapatnak kell bizonyítania. Henryn, Iniestán, Puyolon és Bojanon látszik nagyon az akarás, sőt Busquets és Piqué is egész jól játszik most.Rivaldo11 írta:Hiányzik a fantázia egyelőre, ami a kissé fura összeállításból is adódik. Amúgy a svájciak hihetetlen jól használják ki, hogy széles a játéktér, ügyesen adogatnak. Nem várok nagy győzelmet, de a 2. félidőben egyet-kettőt begyötrünk. Majd a bajnoki lehet megint villogni.
Szerintem semmi baj nem volt vele. Mondjuk Xavi-nak jobban örülnék, de Sanchez sem végzi rosszul a dogát...hau30 írta:Gondolom azért páran ossztjátok a véleményem,de az a Victos Sanchez gyerek nem való ide.Ez még a Basel ritmusát se érzi,nem hogy a Barcaét.
Szeintem Xavi elég lenne a labdái miatt.szajko írta:Messit vagy Xavit a pályára
Vagy mind2t!!!! De sürgősen!!!szajko írta:Messit vagy Xavit a pályára