Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az tény, hogy a IV osztály nagyon erős! A csoportunkba aki tavaly lett győztes egyenes ágon jutott feljebb egy osztályt!!(Tavaly mindenkit végig vert csak én tudtam vele haza pályán x-elni!) Ebben a szezonban csak 3 pontja van és utolsó! Szóval ekkora különbség van a két csoport közöttPilfer írta:én 0-3-ra kikaptam telt ház (20000 néző) előttszparimiro írta:Sikeresen vettem az újabb akadályt, egy fontos győzelmet sikerült elkönyvelnem! 4:0-ra nyertem hazai pályán! Az egyik csatárom mesterhármast rúgott a másikat lerúgták! Ti mit játszottatok?![]()
túl erős - még - nekem a IV. osztály...
én 0-3-ra kikaptam telt ház (20000 néző) előttszparimiro írta:Sikeresen vettem az újabb akadályt, egy fontos győzelmet sikerült elkönyvelnem! 4:0-ra nyertem hazai pályán! Az egyik csatárom mesterhármast rúgott a másikat lerúgták! Ti mit játszottatok?
Én már nem is játszom... Vhogy nem tetszett...szparimiro írta:Sikeresen vettem az újabb akadályt, egy fontos győzelmet sikerült elkönyvelnem! 4:0-ra nyertem hazai pályán! Az egyik csatárom mesterhármast rúgott a másikat lerúgták! Ti mit játszottatok?
Először is olvasd el a játékszabályt! Aztán döntsd el, hogy mit akarsz majd edzeni! arra a posztra vegyél fiatal játékosokat! ezek max 21-22 évesek lehetnek! Különben nagyon nehezen fejlődnek! Ha van vmi kérdeésed nyugodtan tedd fel ide! Vagy írj MSN-t, ha be vagyok kapcsolva! szparimiro@hotmail.comEnrique írta:Nah mondom én is kipróbálom. Az előbb kezdtem el szal még eléggé csak kersegélek..Azért ad6nátok 1-2 tippet kezdésként.
![]()
Ja és mi az h "PIC"eltem?![]()
Majd igyexem!Pilfer írta:csak nehogy elrontsd ezt a statisztikátEnrique írta:Az jó dolog nem, h még 1 meccset sem játszottam, és így állok: 3 meccs, 17-1es gólkülönbség, 9 pont....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()