Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt az embert ki kéne találni, ha nem volna. Ekkora tahót.20:38 - José Mourinho: "Ha Crespo fontos a Real Madridnak, akkor nekünk is az!"
figyeliteksoadroli írta:http://www.sportklub.tv/article/footbal ... 1/hu_17195
Crespo sztem meglehet, akár kölcsönadásról is szó lehet hisz játszhat Bl-ben és kihúzzák vele nyárig amikor költekeznek. Egyáltalán nem esélytelen.noname írta:Ha vesznek csatárt akkor sztem a legesélyesebb Adriano.Rá már úgyis régóta fáj a foguk és sztem attól függetlenül h pocsék formában van, ráhajtanának.
Télen sztem az túl sok lenne a jóból h olyat találjanak, aki a BL-ben is játszhat, ha túlcifrázzák a vgén senkit se kapnak.
Adriano,Crespo,Cruz
Huntelaar ha nyáron nem kelt el, akkor most se fog.
Milito csak most ment a Genoához.FÉlév után nem fog elhúzni.
Wagner Love-eélytelen.
Nem fog! Genoa-nál már reagáltak is a pletykákra, hogy semmikép sem adnák oda. Érthető is.Na, ő ne menjen oda. Nagyon nem örülnék neki.
Na, ő ne menjen oda. Nagyon nem örülnék neki.LG írta:Én Militot tartom a Madrid esetében a legkézenfekvőbb igazolásnak. Nagyon jó, gólerős csatár, nem kerülne sokba, játszhata a BL-ban. Azért pikáns lenne egy klasszikusan a Diego Gabi párharc.
Ne adj nekik jó ötleteketLG írta:Én Militot tartom a Madrid esetében a legkézenfekvőbb igazolásnak. Nagyon jó, gólerős csatár, nem kerülne sokba, játszhata a BL-ban. Azért pikáns lenne egy klasszikusan a Diego Gabi párharc.
Crespot!Bár én egyik Inter meccsen hallottam valami olyasmit,h Mourinho nem nevezett be valakit a Bl-be.Nem tudom Cruz v Crespo v Adriano volt e az?
Számold ki!Hány hét mulva lesz a Classico ?
4 v. 5. Kikaptok, mint a szr!!ultrasur írta:Hány hét mulva lesz a Classico ?
Én nem tudom pontosan mik a szabályok.De abból kiindulva amit V.T mondott se Vagner Love se Huntelaar nem játszhtana a Bl-ben.Ugyanis már játszokttak idén az UEFA kupában...lluisllach89 írta:Huntelaar is játszhat a Bl-ben. De ha neked V.L. kell ám legyen! Bízom benne h calderonék is olyan tehetségesek mint te!ultrasur írta:Most láttam a jelölteket: Crespo,Milito,Huntelaar...
Vagner Loveő lenne a legjobb fiatal ügyes és játszhat a BL-ben.![]()
Arra meg azért nem gondoltam, mert az meg V D VSlither írta:Van de Vaartozsimiki írta:
VnV nem RvN?
csak mert már másnál is láttam így, és vhogy nem jön ki.
Huntelaar is játszhat a Bl-ben. De ha neked V.L. kell ám legyen! Bízom benne h calderonék is olyan tehetségesek mint te!ultrasur írta:Most láttam a jelölteket: Crespo,Milito,Huntelaar...
Vagner Loveő lenne a legjobb fiatal ügyes és játszhat a BL-ben.
ValóbanSlither írta:Van de Vaartozsimiki írta:
VnV nem RvN?
csak mert már másnál is láttam így, és vhogy nem jön ki.
VnV nem RvN?ultrasur írta:Sajnos ide csak akkor írok ha nagyon megy a Realnak vagy ha nagyon nem és gond van vagy ha balhévan.
VnV idén nem játszhat Robben se nagyon fog.
Most a Real a bajnokságban 3ik esélyes a BL-ben talán negyeddöntő.![]()
Valószínüleg Schuster elküldik valamikor a [auto_cenzúra]így végkép széthúlik a csapat de legalább nem az van hogy a legjobb kerettel (2004)sszarkodunk hanem egy nem Real szintü kerettel toljuk és ha ne adj isten nyerünk valamit akkor az CSODA!