Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Feltehetőleg szalagszakadása van szerintem.Néztem a meccset, és ahogy félre ment a bokája nem volt semmi.Mihu írta:Higuain arca nem úgy néz ki mint aki jövőhéten már játszana. A végén még Saviola fog kezdeni ellenünk...Rossz érzéseim támadtak ezzel kapcsolatban
Ez egy kicsit off de lehet a témába vág!Boixos írta:így van, sztem is ez lenne a helyes megoldás, vegyenek le a lóvéjukból.Realista24 írta:Madridistaként mondom, hogy ez szégyen....az évi többmilliós fizetésen felül még plussz pénz kell, hogy dolgozzanak meg a pénzükért....meg kellett volna fordítani, ha nem nyerik meg a meccseket fejenként 120.000 eurós büntetés jár mindenkinek...
akkor talán észrevennék magukat az elkényelmesedett, beleszarós "sztárok".
calderon nemcsak elnöknek szr, hanem pedagógusnak is.
így van, sztem is ez lenne a helyes megoldás, vegyenek le a lóvéjukból.Realista24 írta:Madridistaként mondom, hogy ez szégyen....az évi többmilliós fizetésen felül még plussz pénz kell, hogy dolgozzanak meg a pénzükért....meg kellett volna fordítani, ha nem nyerik meg a meccseket fejenként 120.000 eurós büntetés jár mindenkinek...
adrenalin01 írta:Nem azért, de ha jól tudom 1éve az Osasunának ajánlott fel prémiumot a Barcelona, hogyha pontot rabolnak a madridtól, az más kérdés hogy az Osasuna játékosok ezt nem fogadták el. Nyilatkozott is az Osasuna elnöke hogy miért nem fogadták el a játékosok stb... szoval, jobb ha megse szólaltok
nem is játszik sevcsenko a milanba az elsö 2 fordulo otaBarcaforever írta:Láttál idén Milan meccset?Hozzáteszem a tündöklő Shevchenkoval.McLovin írta:Amióta Sevchenko visszament a Milanhoz, jó formában van. Legalábbis mondhatjuk. Szal kezd újra két lábra állni, javuló tendenciát mutat. Bár nem tom hogy miért pont őt igazolná le a reál... tök hülyeség sztem, de hajrá!!![]()
Láttál idén Milan meccset?Hozzáteszem a tündöklő Shevchenkoval.McLovin írta:Amióta Sevchenko visszament a Milanhoz, jó formában van. Legalábbis mondhatjuk. Szal kezd újra két lábra állni, javuló tendenciát mutat. Bár nem tom hogy miért pont őt igazolná le a reál... tök hülyeség sztem, de hajrá!!
Sok mindent mondhatunk róla, dehogy jó formában lenne, azt nem igazán. Nem is játszik, a bajnokságban még gólt sem lőtt, ez minden csak jó forma nem.McLovin írta:Amióta Sevchenko visszament a Milanhoz, jó formában van. Legalábbis mondhatjuk.
Capon írta:Ha jól emlékszem Galliani mondta, hogy addig nem tárgyalnak a Real-al amíg egy bizonyos Ramón Calderón az elnök arrafelé. Ezt persze nem lehet kézpénznek venni de mint Barca szurkoló örömmel olvastam erről.
Most meg ezt mondta, szóval tök mindegy ki mit mond, egyszer úgyis a tök ellenkezője fogja elhagyni a száját.Madridista írta:A Rel Madrid képviselői nem tagadták, hogy Carlo Ancelotti a klub elsőszámú kiszemeltje a kispadra, az olasz mágus szerződtetése azonban jelen pillanatban esélytelen, amit Adriano Galliani hozott a spanyolok tudtára. "Calderón és Mijatovic is jó barátom, de Ancelotti velünk marad." /Marca/
Szerintem tavaly a kupába volt ilyen. De ha nem is a kupába, tavaly szezon vége felé biztos volt valami. Mindjárt megkeresem a cikket.lionelmessi19 írta:Szerintem nem volt a Barcánál ilyen.
Tavaly előtt voltak csupán olyan esetek a hajrában, hogy egymás ellenfeleinek prémiumot ajánlott a két csapat.
Nem akarok senkit bántani, de ha jól emlékszem, tavaly nálunk is volt ilyen eset. Hülyeséget nem szeretnék írni, de ha emlékezetem nem csal, akkor talán a BL-elődöntőben lebegtette meg a csekkfüzetet Txikinorbert55 írta:Szánalmas Calderon!Prémiumot ajánlott fel a játékosainak ha nyernek most a rangadók során méghozzá 120.000 EUROT!Azért ez szégyen h pénzzel akarja a Madridot motiválni!
Madridistaként mondom, hogy ez szégyen....az évi többmilliós fizetésen felül még plussz pénz kell, hogy dolgozzanak meg a pénzükért....meg kellett volna fordítani, ha nem nyerik meg a meccseket fejenként 120.000 eurós büntetés jár mindenkinek...Szánalmas Calderon!Prémiumot ajánlott fel a játékosainak ha nyernek most a rangadók során méghozzá 120.000 EUROT!Azért ez szégyen h pénzzel akarja a Madridot motiválni!