fir3bird írta:noss... egykis javulás volt felfedezhető a játékban, de ez még mindig édeskevés... és télleg szegény embert (gazdag csapatot

) az ág is húzza...azért az se véletlen h Sneijder megerőltette a vádliját...és ismerve a Madrid orvosi stábját...
El Classicohoz annyit, nemhiszem hogy 5-0ra nyerne a Barca, azért az ilyen meccsekre mindig máshogy készül mindkét csapat.
mellesleg 2008.05.07. Real Madrid 4-1 Barcelona. ezt se felejtsétek el!

Mondjuk az a Barca a nyomába sem ér a mostaninak.
Ezzel ellenben én nem vonnék le semmi eldőlt következtetést,mert bármi lehet. Tény,hogy a barca jobb formában van és szépen játszik a Madriddal ellenben,de számomra egy Classico a szépségről és a gyönyörű fociról szólna elsősorban. Én annak örülnék,mivel a spanyol liga 2 legjobb csapata csap össze és ezt kellenni tenniük. Ezért nem fair itt örülni a Madridi sérülteknek mert nem tisztességes hozzájuk. És sokkal másabb úgy lejátszani egy ilyen meccset,hogy mondjuk mindkét csapat a legjobb csapatával áll,ki és úgy lehet konkrét következtetéseket levonni a játékról.
Én ehhez,hogy avalóságot nézzük stb, annyit fűznék,hogy ha Pep is ilyen biztos lenne mindenben, akkor nem itt tartanánk és ezt jobb is,hogy sugallja mert fel kell készülni megfelelően minden ellenfélre,köztük egy gödörben lévő realra is.