Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nah, ő nem teli erővel lő meg egy labdát, hanem csavargat, ívelget.Ízlések és pofonok.Rivaldo11 írta:Ha a Sevilla, Barca, Valencia, Villarreal sorozat rosszul sikerül a madridnak, kirakják Schustert. Ha jól, maradni fog. Szerintem ennyi. Egyébként tegnap kiderült miért nem lő kapura Guti. Lövőereje (ha ezt annak lehet nevezni) egy 11 éves gyerekével vetekszik. Egyszerűen ciki ilyen lövőerővel kapura lőni.Komolyan...én erősebbet dobok.
HA rendes ficam akkor aligha 2-3 hét... szerintem nem volt az ficam csak megrándult... mákülönben nem tudott volna így 6-7et lépni , meg akkor nem is ált volna normális pózba a lábfeje...adrenalin01 írta:Barca ellen már játszik, am 2-3 hét..
Sokak szerint a másodikat is!Nem, az eslő bajnoki cimet Capello-val nyerték.
Nem csak 1?Beeen01 írta:szerintem annál többet érdemel schuster hogy 2 ilyen év után kirakják..
Hivatalos: Sneijder vádlija meghúzódott, Higuaín bokája kificamodott.Sneijdernek van valami komolyabb baja?
Játszon is. Viszont addig is lesznek kemény meccseitek (sőt, most jönnek majd az igazán kemények) és addig jön helyettesíteni a 2 év alatt kb. 180 percet játsszó Saviola.adrenalin01 írta:Barca ellen már játszik, am 2-3 hét..
na szerintem józsi fogja lőni a 3 góltBarca1988 írta:Szerintem nyerünk az El Classicon 3-0ra!!!![]()
![]()
Eto 2 Messi 1
én csak az első félidöt tudtam megnézni, de hidd el, legalább voltak támadásaink és helyzeteink! nem kellett várni arra a második félidőre...Rivaldo11 írta:Én cseppnyi javulást sem láttam a Real játékában, csak küszködést, nyőgvenyelős győzelmet a kiesőjelölt elln. Nincs itt semmiféle javulás.
fir3bird írta:noss... egykis javulás volt felfedezhető a játékban, de ez még mindig édeskevés... és télleg szegény embert (gazdag csapatot) az ág is húzza...azért az se véletlen h Sneijder megerőltette a vádliját...és ismerve a Madrid orvosi stábját...
El Classicohoz annyit, nemhiszem hogy 5-0ra nyerne a Barca, azért az ilyen meccsekre mindig máshogy készül mindkét csapat.
mellesleg 2008.05.07. Real Madrid 4-1 Barcelona. ezt se felejtsétek el!
Az pont elég nekünk!!norbert55 írta:Madridistán Higuain állítólag 2-3 hétre eshet ki!