Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem igazam leszlaxa1990 írta:Én azt mondom ne várjunk mindig sok gólt oké volt jópár golzáporos meccsünk,de azért nem megy minden meccsen ugyanolyan jól, én már ennek a 2:1-nek is nagyon örülnék, amit írtál, de ha már nem kapunk ki az is jó szerintem.Lionel Kicsi Messi írta:ajjajj!!! most csak 2:1 re nyerünk:D
Én azt mondom ne várjunk mindig sok gólt oké volt jópár golzáporos meccsünk,de azért nem megy minden meccsen ugyanolyan jól, én már ennek a 2:1-nek is nagyon örülnék, amit írtál, de ha már nem kapunk ki az is jó szerintem.Lionel Kicsi Messi írta:ajjajj!!! most csak 2:1 re nyerünk:D
Ja haveeer...és talán ezé anyázik az egész világ a csapatotokra...mer nem mindenkinek tetszik hogy jön valaki(általában van gol) a 86 percben meg gurit egy gólt az 5ösrő.hát ez nem mindenkinek tetszik de hát vannak kivételek...mind1 grat a csapatotokhoz hogy ilyen jo....khtomka írta:Ma olyanok vagytok mint mi általában! A különbség csak annyi, hogy mi sz@r játékkal szoktunk bajnokságot nyerni. Rátok férne ez a zakó, visszajönnétek a földre és újra lehetne jókat dumálni.
meccshiány? túl nagy teher szakadt rájuk?Ronaldinho&Barca írta:Mondhatnám, hogy a védelem tökéletessége Milito lenne, ha ott lenne, Bojannak nincs önbizalma, de szívét kiteszi a pályára, Hlebnek pedig meccshiánya van szerintem. Messi nélkül támadásokban nincs átütő elképzelésünk, igazi kulcsfigurája ő a Barcának tényleg.Eto'ot pedig nem tudja kellően kiszolgálni eddig senki. Nah de sok a ha, Henryt be kéne küldeni, és támadni mint az őrült, elég nehéz meccs és 2. félidő vár ránk, de nem lehetetlen a helyzet. Jah és Piqué meg jó lenne ha leülne, azthiszem minde3nkinek jót tenne, Rafa pihen, Céceres meg padozik, falábú barátunk meg össze vissza ügyetlenkedik.
Nincs csere nálunk, a többi lényegtelen.Beeen01 írta:ki tudja a pontos cseréket??