Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Túl könnyen halnának meg egy sima kivégzéssel. De ezt ne folytassuk, nem ide való.szajko írta:Valahogy így. De sajnos nem mi vagyunk a bírók és a törvény hozok. Sok esetbe megússzák 4-5 évvel, mi az? Az a lány vagy fiú az egész életét elvesztette, nem azt a 4-et 5-öt, én nem is életfogytinglanra ítélném őket, hanem kivégeztetném az összes ilyen kcsgt.Victor_Valdes írta:Már bocs, de az ilyen embert nem börtönbe kell zárni, hanem megerőszakolni, felgyújtani majd eloltani, a legvégén pedig szép lassan megfojtani...
Valahogy így. De sajnos nem mi vagyunk a bírók és a törvény hozok. Sok esetbe megússzák 4-5 évvel, mi az? Az a lány vagy fiú az egész életét elvesztette, nem azt a 4-et 5-öt, én nem is életfogytinglanra ítélném őket, hanem kivégeztetném az összes ilyen kcsgt.Victor_Valdes írta:Már bocs, de az ilyen embert nem börtönbe kell zárni, hanem megerőszakolni, felgyújtani majd eloltani, a legvégén pedig szép lassan megfojtani...
Igen nagy szerencséje, hogy megérhette! Adjunk hálát az Úristennek!lui1698 írta:Ma ünnepli 73. születésnapját Törőcsik Mari a háromszoros Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színészünk.
Isten éltesse a Nemzeti Színészét sokáig.
Nahát,először azt olvastam hogy cm19..Mondtam is magamban,csak nem erre akarsz felvágni?Perrero írta:Tim, bekaphatod... Tövig...lm19 is ..
"Az Eurobarca Madridistája" ez nagyon nagyTim írta:Ezúton szeretnék gratulálni Csongornak az új rangjához!
Megérdemelted
http://www.musicshop.com.au/ Innen tudsz rendelni.Szandi írta:Vatera meg ebay meg ilyesmi szakértők, kérnék egy kis segítséget: Ha nézelődtök, és találtok véletlen egy eredeti nirvana-nevermind albumot, akkor s.o.s.-be szóljatok nekem! előre is köszönöm
megmondom őszintén, ha meccs van, én sem nagyon irkálokMessa írta:Lehet, hogy azért, mert inkább sok ember ledől a kanapéra a Tv elé, és élvezi a meccset, internettől elhatárolódva.miihii írta:Ahhoz képest,h mostanában kicsit jobb meccseket JÁTSZIK A CSAPAT,meg sem közelíti a létszám![]()
Ja naaon...Perrero írta:nagyon meg fog változni az életed...Demonhunter írta:Ááááá már nagyon be vagyok zsongva ettől a 10.000-tőlNem baj hogy senki nem tervez semmit, én úgy fogok ünnepelni hogy az egész oldal tudni fogja
És már csak 33...