Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szeretnék. A szép ujjacskáid a tét amivel beírtad az oldal címét, és hogy idejöttél a jó szr csapatoddal menőzni. Kívűl tágasabb! Nem fogunk hiányolni!
Új moderátora van a fórumnak? Már bocs, de a Te hozzászólásaid nagyrésze is csak kötekedés volt ebben a topicban.Te is mehetsz! Kívűl tágasabb!
Az a baj, hogy nem "igazi" madrid szintről volt szó eredetileg se, hanem a mostaniról, ami nem túl magas. Azzal lett összehasonlítva a tegnapi barcelona teljesítmény. Csak valaki teljesen félre értelmezte, és azóta meg itt ez az újabb felesleges téma!Ha "igazi" madrid szintről beszéltek, akkor mi is beszélhetnénk Barca szintről Dream Team.
Itt a "ráadásul" annyira nem állja meg a helyét, mert igazából barátinak mondható a két klub viszonya, és a szurkolók se nagyon ellenségesek. (már amennyire én tudom.)Ráadásul városi rivális. Nem hinném, hogy hőn szeretett Raul kolléga 3 gólt lő majd nekik...
Azért 2003 ig a madrid igencsak szép focit játszott.Mikaos írta:Az igazi Madrid-szint legutóbb talán csak a 90-es évek közepén/végén volt tapasztalható. Azóta sikeres, de nem valami gyönyörködtető focit játszanak. Kár, de erről elsősorban az edzők tehetnek.petiamadridista írta:A jelenlegi madrid-szint amely mély válságban van..
Tedd hozzá gekkodan, mert gondolom te is tudom, hogy az igazi madrid-szint az bizony.. Hát igen..
Azért a Ronaldo érába se űztek csúfot eme szép sportból, bár többet lehetett volna várni tőlük eredményben, de maga a zsuga megvolt!Mikaos írta:Az igazi Madrid-szint legutóbb talán csak a 90-es évek közepén/végén volt tapasztalható. Azóta sikeres, de nem valami gyönyörködtető focit játszanak. Kár, de erről elsősorban az edzők tehetnek.
Az igazi Madrid-szint legutóbb talán csak a 90-es évek közepén/végén volt tapasztalható. Azóta sikeres, de nem valami gyönyörködtető focit játszanak. Kár, de erről elsősorban az edzők tehetnek.petiamadridista írta:A jelenlegi madrid-szint amely mély válságban van..
Tedd hozzá gekkodan, mert gondolom te is tudom, hogy az igazi madrid-szint az bizony.. Hát igen..
Hát köszi, de a süllyedés csak a bolondok vágya. Vagy a "madrid-szint" a földszint szinonímája? Az ilyen megjegyzéseidet tartogasd a lanyha csapatod, hasonlóan épeszű drukkereinek, és éljetek együtt kommunában, boldogan...Franco írta:Ti csak szeretnétek "madrid-szinten" lenni.gekkodan írta:Ezt nem vitatom. Gyengék voltunk, mint az algopyrin... De azért nem madrid-szint...
Mert mi a madrid szint miszter diktátor?Franco írta:Ti csak szeretnétek "madrid-szinten" lenni.
Akkor két évig nem néztél Barca meccset sem?Nem tudom te mire gondolsz ezzel, de egy fos játékot játszó csapat szinten senki sem szeretne lenni. Régebben még meg is néztem a madrid meccseit, hogy szurkoljak az ellenfelüknek, de most már nem tudom rávenni magamat erre, mert nem akarom kínozni magamat
Nem tudom te mire gondolsz ezzel, de egy fos játékot játszó csapat szinten senki sem szeretne lenni. Régebben még meg is néztem a madrid meccseit, hogy szurkoljak az ellenfelüknek, de most már nem tudom rávenni magamat erre, mert nem akarom kínozni magamatFranco írta:Ti csak szeretnétek "madrid-szinten" lenni.
Nekem ne bizonygasd,hogy sz@rok vagyunk. Tudom ( sajnos)gekkodan írta:khtomka,
Mellesleg megjegyzem a jelen formátokban azért elnézném majd a jövő heti meccseteket a dél-madridi csapatnál, ahol Munoz az edző és ma is elég durván megszervezett csapatot küldött ki a pályára.
Ráadásul városi rivális. Nem hinném, hogy hőn szeretett Raul kolléga 3 gólt lő majd nekik...
A mai meccsről beszéltem. Elismerem azt is amikor gáláztok, de a mai játék gyenge volt. Nem a tegnapi Madrid meccshez képest hanem a Barcelona játéktudásához viszonyítva.gekkodan írta:Úristen, miről beszélünk itt srácok? Ránézünk a tabellára és ott a válasz. Amig ez az állás nem kell osztani, hogy madrid-szinten focizunk, mert nem ezt mutatják az eremények.
Pont.
erről regéltem, de madridistával felesleges vitatkozni, tisztelet az itt is jelenlévő nagyon kevés kivételnek.Capon írta:Néztem a Madrid meccset is és náluk tényleg jobbak voltunk. Csak nekik az 3 pontot hozott nekünk meg csak 1-et.
ennyi!!!! teljesen igazad van.gekkodan írta:Úristen, miről beszélünk itt srácok? Ránézünk a tabellára és ott a válasz. Amig ez az állás nem kell osztani, hogy madrid-szinten focizunk, mert nem ezt mutatják az eremények.
Pont.
Tavalyelőtt Ti buktátok el, tavaly meg nem volt kiemelkedő játékos a Madridban csak 18 pont.csababarca írta:Akkor tavaly meg tavalyelőtt Ruud Van Nistelrooy nyerte meg a La Ligát?khtomka írta: Igazad van. Mi sz@r játékkal nyertünk, Ti sz@r játékkal ikszeltetek
1. Messi-Eto'o 29 pont
2. R.Madrid 26 pont
Azért ne áltasd magad a mai produkció nem volt jobb a tegnapinál, csak eredménytelenebb.