Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahha segítsen, hogy ne essen kis egy rivális.ge3yra írta:Szerintem Krkicet az Espanyolnak kellene kölcsönadni.."kicsit" rosszul áll az esp,talán bojan tudna nekik kicsit segíteni h legalább ki ne essenek..meg még a csapat barcelonában van,1.osztály,játéklehetőség..sztem.
de ez csak egy felvetés!
Ehhez csak annyit hogy Ő maga nyilatkozta, hogy ha el akarnák küldeni kölcsönbe, akkor az őt csak arra ösztönözné hogy még jobb legyen. Szal önszántából nem menne sehova szvsz.Fernando írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210117
Forlán jutott erről az eszembe. Neki a Mu-ban volt egy olyan időszaka, amikor semmit sem tudott belőni, még 11-st is rúgattak vele, azt sem. Nagyon [auto_cenzúra] lehetett neki, idő kellett, h kijöjjön a gödörből. Egy formán kivüli csatár önbizalmának, 1 akármilyen ici-pici gól is nagyon jót tud tenni.Ilúvatar írta:sztem tuti h földhöz vágta volna... gondolj már bele, hogy mit gondolt magában: hú, nekem nagyon szharult ment a getafe elleni meccsen a játékom, most már végre betudom bizonyítani, hogy képes vagyok gólt lőnni. ***bum ellövi a labdát, és megfogja a kapus*** na bammeg, erről ennyit, mindenki rajtam röhög. visszavonulok...MQuC írta:Azért nem hiszem, hogy földhöz vágta volna...
szal szerencsére belőtte, így mosolygott egyet, remélem ezzel visszatért az önbizalma.
sztem akkoris bojan lőnne, ha messi van a pályán, mert ugyanis 4-2 volt az állás, plusz bojan ellen történt a szabálytalanság, plusz gólhiánya volt, ezt a csapattársai is tudják jól...Fernando írta:Ráadásul se Messi, se Eto'o a pályán és vele szemben szabálytalankodtak. Remélem mostmár olyan formában fog játszani, mint tette tavaly vagy a Basel ellen Svájcban.
Ráadásul se Messi, se Eto'o a pályán és vele szemben szabálytalankodtak. Remélem mostmár olyan formában fog játszani, mint tette tavaly vagy a Basel ellen Svájcban.Ilúvatar írta:há' miért ne vállalná el?fiatal srác, gólt szeretne lőnni, vagány, szal bevállalta, mert tökös
![]()
hát amennyire láttam, szaporán, mély levegőt lélegzett be, s jól kifújta egymásutánBányász írta:De azt képzeld Ő mennyire parázott.
há' miért ne vállalná el?Bányász írta: Azért durva,h elvállalta.Akkor mit érezhetett amikor beleért keeper...?
sztem tuti h földhöz vágta volna... gondolj már bele, hogy mit gondolt magában: hú, nekem nagyon szharult ment a getafe elleni meccsen a játékom, most már végre betudom bizonyítani, hogy képes vagyok gólt lőnni. ***bum ellövi a labdát, és megfogja a kapus*** na bammeg, erről ennyit, mindenki rajtam röhög. visszavonulok...MQuC írta:Azért nem hiszem, hogy földhöz vágta volna...
És h örültem amikor bement...Ilúvatar írta:pont erre gondoltam én is... eltudod képzelni, hogy mennyire izgultam a 11esnél...Bányász írta:És igaza is van.Nagyon meleg volt...ha az nem megy be akkor földhöz vágta volna szegény gyereket rendesen sztem.De szerencsére ha nehezen is de bement...
pont erre gondoltam én is... eltudod képzelni, hogy mennyire izgultam a 11esnél...Bányász írta:És igaza is van.Nagyon meleg volt...ha az nem megy be akkor földhöz vágta volna szegény gyereket rendesen sztem.De szerencsére ha nehezen is de bement...
Azt biz.Ilúvatar írta:a 11 -esre értesz ezalatt?ozsimiki írta:JAJ DE KELLETT...FONTOSABB VOLT MINT A GYŐZELEM!
Énis erre gondoltam. Pihenjen Eto'o is egyszer. Messi-Henry-Bojan támadósor?Rivaldo11 írta:Egyszerre tartom jó és rossz ötletnek a kölcsönadását. Jónak azért, mert egészen bizonyos, hogy rendszeres játék esetén még fél év alatt is óriásit fejlődne, és egy jelenleginél sokkal jobb, "élesebb" Bojant kapnánk vissza a nyáron. Rossznak pedig azért, mert a szezon hosszú, és Samun kívül nincs igazi középcsatárunk. Persze Henry lehetne, de akkor meg Iniestát nem lehetne pihentetni, lévén akkor Ini játszana a balszélen.
Reméljük, Pep és a társak hamar összeszedik ebből az apátiából Bojant, mert nem szabad ennyire letörnie. Egy gól hihetetlenül sokat jelenthetne számára. Ha Guardiola nagy pedagógus, akkor kezdeti holnap Bojant. Akár Samu helyén, legalább egy félidőn keresztül.
Igen ez pontosan így van...CFirpo3 írta:Senki nem beszél arról, hogy Bojannak kezdőnek kell lennie szerintem... Az egyértelmű, hogy Samu az első számú csatár.chi omega írta:de a kezdőcsapatban a helyet nem arra osztják, hanem a CSAPATHOZ KÉPEST mutatott teljesítményért.
Senki nem beszél arról, hogy Bojannak kezdőnek kell lennie szerintem... Az egyértelmű, hogy Samu az első számú csatár.chi omega írta:de a kezdőcsapatban a helyet nem arra osztják, hanem a CSAPATHOZ KÉPEST mutatott teljesítményért.