Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bercy írta:mucs1 írta:Nem akarok kötekedni, de melkor, gnorbi, bercy, ronaldinho, fehér pólos Gáborok+tsai, jómagam, mi mind vagy Csepeliek vagyunk vagy a közelben lakunk.(Szigethalom, Szigetszentmiklos) Tény, jobb lenne egy légkondi, bár itt is van, ha épp nem a fűtést kapcsoljuk be. Lényeg, hogy több, mint a fele társaságnak nem gond kimenni Csepelre. Persze nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de személy szerint nekem megfelel ez a pálya és ez az időpont is, de ha mindeki másik helyszn és időpont mellett van, alkalmazkodni fogok, ha tudok. Mégegyszer, a saját nevemben: nekem ez a pálya és időpont tökéletes. De ezt inkább a szombati focin tárgyaljuk meg.Boogess írta:Lehet h tok szerezni egy [auto_cenzúra] kézilabdapályát a belvárosban olcsón. Lenne rá igény? Valószínűleg sok embernek előnyösebb lenne, mint kibumlizni Csepelre, ráadásul ez egy nagyon frankó pálya, még légkondi is van. Ha rábólintotok, intézkedem.
Aki meg tényleg jönni akar tornára, az mostmár kezdjen el járni focizni hozzánk hétvégén, mert ha tényleg nem lesz meg az 1-2 alkalom, akkor felesleges minden kérdés, nem fog játszani.
Csak keményen![]()
![]()
mucs1 írta:Nem akarok kötekedni, de melkor, gnorbi, bercy, ronaldinho, fehér pólos Gáborok+tsai, jómagam, mi mind vagy Csepeliek vagyunk vagy a közelben lakunk.(Szigethalom, Szigetszentmiklos) Tény, jobb lenne egy légkondi, bár itt is van, ha épp nem a fűtést kapcsoljuk be. Lényeg, hogy több, mint a fele társaságnak nem gond kimenni Csepelre. Persze nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de személy szerint nekem megfelel ez a pálya és ez az időpont is, de ha mindeki másik helyszn és időpont mellett van, alkalmazkodni fogok, ha tudok. Mégegyszer, a saját nevemben: nekem ez a pálya és időpont tökéletes. De ezt inkább a szombati focin tárgyaljuk meg.Boogess írta:Lehet h tok szerezni egy [auto_cenzúra] kézilabdapályát a belvárosban olcsón. Lenne rá igény? Valószínűleg sok embernek előnyösebb lenne, mint kibumlizni Csepelre, ráadásul ez egy nagyon frankó pálya, még légkondi is van. Ha rábólintotok, intézkedem.
Aki meg tényleg jönni akar tornára, az mostmár kezdjen el járni focizni hozzánk hétvégén, mert ha tényleg nem lesz meg az 1-2 alkalom, akkor felesleges minden kérdés, nem fog játszani.
Nem akarok kötekedni, de melkor, gnorbi, bercy, ronaldinho, fehér pólos Gáborok+tsai, jómagam, mi mind vagy Csepeliek vagyunk vagy a közelben lakunk.(Szigethalom, Szigetszentmiklos) Tény, jobb lenne egy légkondi, bár itt is van, ha épp nem a fűtést kapcsoljuk be. Lényeg, hogy több, mint a fele társaságnak nem gond kimenni Csepelre. Persze nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de személy szerint nekem megfelel ez a pálya és ez az időpont is, de ha mindeki másik helyszn és időpont mellett van, alkalmazkodni fogok, ha tudok. Mégegyszer, a saját nevemben: nekem ez a pálya és időpont tökéletes. De ezt inkább a szombati focin tárgyaljuk meg.Boogess írta:Lehet h tok szerezni egy [auto_cenzúra] kézilabdapályát a belvárosban olcsón. Lenne rá igény? Valószínűleg sok embernek előnyösebb lenne, mint kibumlizni Csepelre, ráadásul ez egy nagyon frankó pálya, még légkondi is van. Ha rábólintotok, intézkedem.
Kérlek téged, ÉS MINDENKIT, hogy mielőtt ilyeneket kérdez olvasson vissza, mert már milliószor leírtuk!!!Rivaldinho írta:az jó én benne vagyok, de nem bizti mindig fel tok menni! a szurkolói tornára hány évtől lehet menni???
Boogees - részemről jó!!! Én preferálom az új, légkondis pályát, és esetleg egy más időpontot!!! De a mostani is megfelel, csak oda nem tudok olyan sokszor menni...Boogess írta:Lehet h tok szerezni egy [auto_cenzúra] kézilabdapályát a belvárosban olcsón. Lenne rá igény? Valószínűleg sok embernek előnyösebb lenne, mint kibumlizni Csepelre, ráadásul ez egy nagyon frankó pálya, még légkondi is van. Ha rábólintotok, intézkedem.
Csak vicc volt. Csak a kép miatt irtam.Steve Nash írta:Köszi, ez jól esett.mucs1 írta: Na meg ez focicsapat, nem kosárlabda.
Amúgy focizni jobban szeretek mint kosarazni.
Köszi, ez jól esett.mucs1 írta: Na meg ez focicsapat, nem kosárlabda.
nem én irtam. mikor vol az első torna, fel lett olvasva, és mindenki letette a nagy esküt. Te azért nem tudsz róla, mert a második tornán már ez elmaradt. Komolyan.Ronaldinho 17 írta:Jaa és te írtad a szabálykönyvet
Tévedsz! Mindenki budapesti, csupán Norbi a főszervezőnk szigetszentmiklósi, és még ketten vagyunk szigethalmiak. Senki sincs Szegedről, egy valaki jelezte, hogy Szegedről jönne és még én irtam, hogy jövőre Szegeden fogok tanulni. Olyan nálunk nincs, hogy "majd a tornára elmegyek, de szombati focira nem". Eljöhetsz, de akkor maximum szurkolni. Legalább 2-3 alkalom kell a szombati focin is, hogy megismerjük egymást, stb. Ezek benne vannak az alapító okiratban. Gondolom mindenki olvasta a szabálykönyvet!Steve Nash írta:Bár ahogy itt olvasom hogy vannak akik Szegedről mennek....
Egy tornára viszont tényleg szívesen mennék.
Én kapus vagyok és kispályás csapatban is védtem majd' 1 évet és hetente 2szer védek teremben.Bercy írta:És még itt jegyezném meg mucs barátom hozzászólása után, hogy a legrosszabb és leggyengébb posztunk a KAPUS!!!
Aki ismer embereket akik kapuskodnak, azok már most kezdjék el őket fűzni a tornára mert nem tudom, hogy Gábort eltudom-e hozni...
Persze ez természetes és majd egyszer mgpróbálok elmenni!Amúgy mezőnyben is elég jól bánok a lasztival!mucs1 írta:
Maxi, tényleg nem ártana nekünk egy kapus, de szerintem ha el akarsz jönni védeni, akkor legalább 1-2 közös focira próbálj meg eljönni.
Ha gondoljátok én be tudnék állni a kapuba csa az a baj h közös focira nem tudok felmenni de a tornára igen!Amúgy jól védek!szóljatok hakellenék!Bercy írta: És még itt jegyezném meg mucs barátom hozzászólása után, hogy a legrosszabb és leggyengébb posztunk a KAPUS!!!
Aki ismer embereket akik kapuskodnak, azok már most kezdjék el őket fűzni a tornára mert nem tudom, hogy Gábort eltudom-e hozni...