Bercy írta:mucs1 írta:Nem akarok kötekedni, de melkor, gnorbi, bercy, ronaldinho, fehér pólos Gáborok+tsai, jómagam, mi mind vagy Csepeliek vagyunk vagy a közelben lakunk.(Szigethalom, Szigetszentmiklos) Tény, jobb lenne egy légkondi, bár itt is van, ha épp nem a fűtést kapcsoljuk be. Lényeg, hogy több, mint a fele társaságnak nem gond kimenni Csepelre. Persze nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de személy szerint nekem megfelel ez a pálya és ez az időpont is, de ha mindeki másik helyszn és időpont mellett van, alkalmazkodni fogok, ha tudok. Mégegyszer, a saját nevemben: nekem ez a pálya és időpont tökéletes. De ezt inkább a szombati focin tárgyaljuk meg.Boogess írta:Lehet h tok szerezni egy [auto_cenzúra] kézilabdapályát a belvárosban olcsón. Lenne rá igény? Valószínűleg sok embernek előnyösebb lenne, mint kibumlizni Csepelre, ráadásul ez egy nagyon frankó pálya, még légkondi is van. Ha rábólintotok, intézkedem.
Aki meg tényleg jönni akar tornára, az mostmár kezdjen el járni focizni hozzánk hétvégén, mert ha tényleg nem lesz meg az 1-2 alkalom, akkor felesleges minden kérdés, nem fog játszani.
Csak keményen![]()
![]()
Naaaaa!! Tök kulturált voltam, szerintem korrekten fogalmaztam!