Slither bezárta egy napra mert a figyelmeztetések ellenére folyamatosan jöttek az egyszavas hszek...MichaaBee írta:h-h megszűnt a hattrick topic?nem mintha én oda írogatnék, csak így az offtopic és társai fognak megtelni hattrickes hszekkel.
![]()
Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
h-h megszűnt a hattrick topic?
nem mintha én oda írogatnék, csak így az offtopic és társai fognak megtelni hattrickes hszekkel.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ozsimiki írta:Nem kell aggódj, nagyon is érthető mit szeretnél írni, massa11 számára is felüdülés lesz a te hszeid olvasása, ha kicsit mélyebben beleveti magát a fórum olvasásába, ugyanis jó pár usernek hiába van magyar billjemindorokke_barca írta:ÁÁÁ, értem, köszi szépen a választ. Ami a billentyűzetemet illeti, valóban angol és bár telepítve vannak rá a magyar betűk is, mindig váltogatnom kellene attól függően, hogy éppen milyen nyelven írok a 3 közül. Nem is beszélve arról, hogy billentyűzettől függő, hogy hogyan helyezkednek el az ékezetes betűk, így elég kínszenvedés... Persze, meg lehetne szokni, és utóbbi időben próbálgattam is többször, de egyelőre nagyon belassítja az írásomat. Sajnálom ha problémákat okozok emiatt az írásaim megértésében.Amúgy azt hiszem, hogy pl román ékezeteket még soha nem is használtam
![]()
![]()
Csatlakoznék Lio-hoz az eltűnt hszeid-el kapcsolatban, én sem töröltem tőled még, talán még 1et sem, szóval rejtély
Bocsánatot kérek, barátom, nem voltam elég körültekintő, így egészen más a helyzet. Bocs mégegyszer

- FCBarca88
- Capitá del Barça
Üdv!
Elolvastam ezt:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
de azt nem találom(lehet hogy csak az én hibám) hogy egy darab hozzászólásban hány kép lehet egyszerre, és mekkora lehet a max képméret.
400*300ast még engednek a szabályok?
Elolvastam ezt:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
de azt nem találom(lehet hogy csak az én hibám) hogy egy darab hozzászólásban hány kép lehet egyszerre, és mekkora lehet a max képméret.
400*300ast még engednek a szabályok?
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem kell aggódj, nagyon is érthető mit szeretnél írni, massa11 számára is felüdülés lesz a te hszeid olvasása, ha kicsit mélyebben beleveti magát a fórum olvasásába, ugyanis jó pár usernek hiába van magyar billjemindorokke_barca írta:ÁÁÁ, értem, köszi szépen a választ. Ami a billentyűzetemet illeti, valóban angol és bár telepítve vannak rá a magyar betűk is, mindig váltogatnom kellene attól függően, hogy éppen milyen nyelven írok a 3 közül. Nem is beszélve arról, hogy billentyűzettől függő, hogy hogyan helyezkednek el az ékezetes betűk, így elég kínszenvedés... Persze, meg lehetne szokni, és utóbbi időben próbálgattam is többször, de egyelőre nagyon belassítja az írásomat. Sajnálom ha problémákat okozok emiatt az írásaim megértésében.Amúgy azt hiszem, hogy pl román ékezeteket még soha nem is használtam

Csatlakoznék Lio-hoz az eltűnt hszeid-el kapcsolatban, én sem töröltem tőled még, talán még 1et sem, szóval rejtély

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
ÁÁÁ, értem, köszi szépen a választ. Ami a billentyűzetemet illeti, valóban angol és bár telepítve vannak rá a magyar betűk is, mindig váltogatnom kellene attól függően, hogy éppen milyen nyelven írok a 3 közül. Nem is beszélve arról, hogy billentyűzettől függő, hogy hogyan helyezkednek el az ékezetes betűk, így elég kínszenvedés... Persze, meg lehetne szokni, és utóbbi időben próbálgattam is többször, de egyelőre nagyon belassítja az írásomat. Sajnálom ha problémákat okozok emiatt az írásaim megértésében.
Amúgy azt hiszem, hogy pl román ékezeteket még soha nem is használtam 

- Andris
- Adminisztrátor
Üdv!mindorokke_barca írta:Udv! egy egyszeru kerdest szeretnek feltenni:), kulonsebben nem zavar, csak kivancsi vagyok h vétettem e valamit a szabalyzat ellen, v hova tunt ugy kb 25-30 hozzaszolasom? mert felszolitast nem kaptam sehol, v legalabbis nem vettem eszre, csak erdelekne h mit hibaztam:P, koszi:).
Fogalmunk sincs hogy mi lehet, Tőled szerintem nem törlünk szinte soha.
Néha előfordul hogy 1-1 régi topic eltűnik, hol végleg, hol ideiglenesen, és akkor az meglátszik a hozzászólások számán is, ez előttünk is rejtély.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
angol billentyűzetet használ erdélyi kollegánk és azon nincs ékezetmassa11 írta:Nem kioktatni akarlak vagy ilyesmi, és nem tudom mért törölték a hsz -eidet, de szerintem, ha ékezeteket használnál sokkal könnyebb lenne olvasni a hozzászólásaidat.(legalábbis nekemmindorokke_barca írta:Udv! egy egyszeru kerdest szeretnek feltenni:), kulonsebben nem zavar, csak kivancsi vagyok h vétettem e valamit a szabalyzat ellen, v hova tunt ugy kb 25-30 hozzaszolasom? mert felszolitast nem kaptam sehol, v legalabbis nem vettem eszre, csak erdelekne h mit hibaztam:P, koszi:).)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.11.26. 08:57:28-kor.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nézd meg, hogy honnan ír, s meglátod, miért ír ékezet nélkül.massa11 írta:Nem kioktatni akarlak vagy ilyesmi, és nem tudom mért törölték a hsz -eidet, de szerintem, ha ékezeteket használnál sokkal könnyebb lenne olvasni a hozzászólásaidat.(legalábbis nekemmindorokke_barca írta:....)

Nem kioktatni akarlak vagy ilyesmi, és nem tudom mért törölték a hsz -eidet, de szerintem, ha ékezeteket használnál sokkal könnyebb lenne olvasni a hozzászólásaidat.(legalábbis nekemmindorokke_barca írta:Udv! egy egyszeru kerdest szeretnek feltenni:), kulonsebben nem zavar, csak kivancsi vagyok h vétettem e valamit a szabalyzat ellen, v hova tunt ugy kb 25-30 hozzaszolasom? mert felszolitast nem kaptam sehol, v legalabbis nem vettem eszre, csak erdelekne h mit hibaztam:P, koszi:).

-
- Entrenador del Barça
Udv! egy egyszeru kerdest szeretnek feltenni:), kulonsebben nem zavar, csak kivancsi vagyok h vétettem e valamit a szabalyzat ellen, v hova tunt ugy kb 25-30 hozzaszolasom? mert felszolitast nem kaptam sehol, v legalabbis nem vettem eszre, csak erdelekne h mit hibaztam:P, koszi:).
-
- Az Eurobarca Anonymusa
T. Moderátorok!
Lehet, hogy meg kellene fontolni adranlin01 nevű madridista fórumozónk bannolását. Nincs semmi szükség arra, hogy órákon keresztül szítsa a feszültséget, és a legnagyobb hülyeséget is überelje.
Köszönöm!
Lehet, hogy meg kellene fontolni adranlin01 nevű madridista fórumozónk bannolását. Nincs semmi szükség arra, hogy órákon keresztül szítsa a feszültséget, és a legnagyobb hülyeséget is überelje.
Köszönöm!

- Andris
- Adminisztrátor
Nézz be az ereklyék topicba.Capon írta:Srácok én még nem rendeltem mezt de ez a 7ropi nagyon olcsónak tünik fél áron van mint boltba. Mit lehet tudni a mezekről frankón eredetiek?

na megnézem mit alkotott adrenalin koma..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Capon
- Llegenda del Barça
Srácok én még nem rendeltem mezt de ez a 7ropi nagyon olcsónak tünik fél áron van mint boltba. Mit lehet tudni a mezekről frankón eredetiek?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
http://www.sportkiegeszitok.extra.huberek21 írta:Nemerég kaptam az admintól egy mailt, benne egy címmel ahol mezeket lehetett rendelni. Sajnos töröltem az üzit. Most viszont szükságem lenne az elérhetőségekre. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segítene ebben.
rendelj bátran, 7000 Ft-ért nagyon megéri

H a t t r i c k
Nemerég kaptam az admintól egy mailt, benne egy címmel ahol mezeket lehetett rendelni. Sajnos töröltem az üzit. Most viszont szükságem lenne az elérhetőségekre. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segítene ebben.
Sempre Barca!!!http://img517.imageshack.us/img517/1441/3892sc0.png
Éppen most akartam szólni...kösz, hogy megtetted.Capon írta:Sziasztok a Barca vs. Real topikban adrenalin01 szerintem csak porvokálni van itt. El lehetne gondolkozni valami törlésen vagy amit jónak láttok.

És szerintem nyugodtan lehet törölgetni a hsz-eket beleértve az enyémet is.
- Capon
- Llegenda del Barça
Sziasztok a Barca vs. Real topikban adrenalin01 szerintem csak porvokálni van itt. El lehetne gondolkozni valami törlésen vagy amit jónak láttok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Megtörtént köszi 

-
- Eurobarca Staff
MessiFan írta:Már régebbóta feltűnt nekem hogy sosem látom magam a "ki van itt" nevek között. Mikor belépek akkor se látom magam. De mindig van 1 rejtett mikor már bent vagyok.. Ez valószínű hogy én vagyok. Miért? Valamit beállítottam hogy rejtve legyek mindig, vagy mi?
Profil --> Jelenlét elrejtése: Igen Nem
Itt próbálkozz

Már régebbóta feltűnt nekem hogy sosem látom magam a "ki van itt" nevek között. Mikor belépek akkor se látom magam. De mindig van 1 rejtett mikor már bent vagyok.. Ez valószínű hogy én vagyok. Miért? Valamit beállítottam hogy rejtve legyek mindig, vagy mi?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszönöm.lionelmessi19 írta:Már megkértem nemrég, természetesen majd lecserélem én ha nem jut el hozzá a pü időben..

- Andris
- Adminisztrátor
Már megkértem nemrég, természetesen majd lecserélem én ha nem jut el hozzá a pü időben..
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Andris!
sergi1989 aláírása eléggé kérdéses dolgokat tartalmaz. Nem hinném, hogy ide való. Szerintem, érdemes lenne megkérni rá az urat, hogy valami mást tegyen oda. Nem ide való!
Szerintem.
Köszönöm!
sergi1989 aláírása eléggé kérdéses dolgokat tartalmaz. Nem hinném, hogy ide való. Szerintem, érdemes lenne megkérni rá az urat, hogy valami mást tegyen oda. Nem ide való!
Szerintem.
Köszönöm!