Bojan Krkic
van benne vmi csak nehogy úgy járjunk mint Crosassal 

-
- Director del Fútbol
Remekül foglaltad össze, amit ma kiszenvedve sem tudtam leírni 2 oldalban. Látszik, hogy elszívó alatt van az agyam...LG írta:Szüksége lenne sok játékra pedig. Ha keveset játszik, nem fejlődik megfelelően. Sok a sztár, igen, de ha nem fér be, akkor kölcsön kéne adni, vagy vmi, mert ez igy nem jó.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Szüksége lenne sok játékra pedig. Ha keveset játszik, nem fejlődik megfelelően. Sok a sztár, igen, de ha nem fér be, akkor kölcsön kéne adni, vagy vmi, mert ez igy nem jó.
- Capon
- Llegenda del Barça
Kb. az én mondanivalómnak is ez a lényege. 18 évesen jó szerződése van, egy nagy csapatban játszhat, nem keres rosszul.valdes92 írta:hello! szerintem egy ekkora csapatba ekkora sztárokkal örüljön hogy ennyit játszhat. (én örülnék neki mint majom a bizonyosnak)
Bojan szemszögéből nézzük akkor persze többet kéne játszania. Más szemszögből nézve viszont nem csak ő ül a kispadon, nem körülötte forog a kispad. Mások is éppannyira játszani akarnak mint ő.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hello! szerintem egy ekkora csapatba ekkora sztárokkal örüljön hogy ennyit játszhat. (én örülnék neki mint majom a bizonyosnak
)

- Barcafan19
- Barça B
Nem akarom nagyon fényezni de aki ezt a cikket írta az nagyon ért a focihoz
(legalábbis szerintem).Minden szavával egyetértek 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Az edzésekre gondoltam amikor a teljesítményt említettem.abreu írta:"amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel"Bányász írta:Biztos vagyok benne,h Bojan annyit játszik amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel és sztem ez így helyes.(szted nem)
Nyilván azért nem olyan jó a teljesítménye, mert keveset játszik. Bár igazából szerintem is annyit játszik amennyit egy 18 éves játékosnak játszania kell. Majd jövőre játszik még többet.
Mert véleményem szerint Pep olyan edző akinél sokat számít az edzés teljesítmény.
De egyébként ha meccsről beszélünk akkor is elmondható,h nyilván azért játszik kevesebbet mert nem megfelelő a teljesítménye.Szóval megfordítható amit mondasz

Mert ha gólokat lőne gólpasszokat adna amikor beszáll akkor nyilván többször szállna be és egyre hosszabb időkre...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
"amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel"Bányász írta:Biztos vagyok benne,h Bojan annyit játszik amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel és sztem ez így helyes.(szted nem)
Nyilván azért nem olyan jó a teljesítménye, mert keveset játszik. Bár igazából szerintem is annyit játszik amennyit egy 18 éves játékosnak játszania kell. Majd jövőre játszik még többet.

-
- Director del Fútbol
Na akkor ezt meg is beszéltük. Nem akartam én vitatkozni, mert a cikk amúgy jó
Most pedig folytatom a 3 nemlétező tudomány olvasztásából létrejött 4. nem létező tudomány "tanulását", mert holnap vizsgázom belőle

Most pedig folytatom a 3 nemlétező tudomány olvasztásából létrejött 4. nem létező tudomány "tanulását", mert holnap vizsgázom belőle

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Alapvetően egyet értünkgekkodan írta:Én erről beszélek. Tökmind1 ki az edző, adózni kellene a tehetsége és a tavalyi szolgálatai miatt. Egy PICIT JOBBAN.

Mert szerintem ez nem így van.Szerinted egy Mourinho ha idejön akkor azt csinálta volna,h na akkor most beteszem Bojant egy 30 percre mer tavaly sokat tett a csapatért?Vagy csak ezért mert szuper tehetséges?
Szerintem ez nem így működik.Az a jó edző aki ezektől függetleníteni tudja magát.Mert mint írtam az ilyen ezt játszatni kell mert sokat tett a csapatért dolgoknak már megittuk a levét.
Biztos vagyok benne,h Bojan annyit játszik amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel és sztem ez így helyes.(szted nem

De abban is biztos vagyok,h fog sokkal többet is játszani és jobban is.
Azt meg én is írtam,h nem tsz jót az önbizalmának ez a helyzet de hát valahogy el kell fogadni...vagy tenni ellene.
Mindegy.18 éves.Lesz Ő még legendás játékosunk csak türelemmel kellene lennie és szvsz valahogy meg kéne értenie vagy értetni vele,h mi az a szitu amibe most van,h ez miért van.De tuti,h Pep megoldja.
És sajnos láttuk,h mi volt amikor a szélen játszott.Nm azt mondom,h nem tudna ott jobbat de amikor megkapta a lehetőséget szélen nem ment neki...biztos megkapja majd újra de nem egyből.És biztos fog középen is játszani majd akkor bizonyít.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Bányász kolléga!
Oda akartam kilyukadni, hogy az alapfeltevésed teljesen jogos és helyes. De ettől még valami nem stimmel a srác körül. Nem gondolom, hogy a tavalyi év után indokolt és elfogadható jelen helyzet.
Lelkileg megroppant a srác és ezt kizárólag, csakis bizalommal és játékidővel lehet helyrehozni. Tavaly igenis kellettek a góljai a 3. helyhez, a pontokhoz és ahhoz, hogy ne égjünk be még ennél is jobban. Meg lehetne egy picit jobban becsülni és az ilyen 5-0 / 6-0 / 6-1-es meccseken Henry helyett szépen bejöhetne 30-40 percre.
Nem egy Sevilla ellen mondom, de volt azért pár elég sima meccsünk idén, amikor 3-4 perceket kapott csak, vagy még annyit sem. Kivéve az Atletico ellen, ha jól emlékszem ott kapott egy 20-30-at.
És lássuk be, Henry is azóta kezd jobb lenni, amióta Iniesta hiánya miatt Ő a baloldali támadó. Év elején is Ő kezdett, harmat gyenge volt, Iniesta lemosta a poszton. Aztán kiesett és a francia visszakapta a "helyét".
Előtte nyugodtan lehetett volna a francia rovására több játékpercet adni neki. Most meg főleg, a gyenge és sima meccseken.
Én erről beszélek. Tökmind1 ki az edző, adózni kellene a tehetsége és a tavalyi szolgálatai miatt. Egy PICIT JOBBAN.
Oda akartam kilyukadni, hogy az alapfeltevésed teljesen jogos és helyes. De ettől még valami nem stimmel a srác körül. Nem gondolom, hogy a tavalyi év után indokolt és elfogadható jelen helyzet.
Lelkileg megroppant a srác és ezt kizárólag, csakis bizalommal és játékidővel lehet helyrehozni. Tavaly igenis kellettek a góljai a 3. helyhez, a pontokhoz és ahhoz, hogy ne égjünk be még ennél is jobban. Meg lehetne egy picit jobban becsülni és az ilyen 5-0 / 6-0 / 6-1-es meccseken Henry helyett szépen bejöhetne 30-40 percre.
Nem egy Sevilla ellen mondom, de volt azért pár elég sima meccsünk idén, amikor 3-4 perceket kapott csak, vagy még annyit sem. Kivéve az Atletico ellen, ha jól emlékszem ott kapott egy 20-30-at.
És lássuk be, Henry is azóta kezd jobb lenni, amióta Iniesta hiánya miatt Ő a baloldali támadó. Év elején is Ő kezdett, harmat gyenge volt, Iniesta lemosta a poszton. Aztán kiesett és a francia visszakapta a "helyét".
Előtte nyugodtan lehetett volna a francia rovására több játékpercet adni neki. Most meg főleg, a gyenge és sima meccseken.
Én erről beszélek. Tökmind1 ki az edző, adózni kellene a tehetsége és a tavalyi szolgálatai miatt. Egy PICIT JOBBAN.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Igen G-Jay sajnos elszámoltam magam.Nem tudom,h történhetett.Majd valamit teszek annak érdekében,h az a rész át legyen írva egy az egyben.A 239 perc az jó de a 390re mostanáig se jöttem rá,h h jött ki...
De szvsz az se baj ha kikerül onnan mert a lényeges rész az előtte lévő írás sztem.Az pedig továbbra is tartom.Szerintem amiket ott írtam azok helytállóak adatok nélkül is...Mert ott nem tényeket közlök hanem a meglátásaimat és a véleményemet ecsetelem...
gekkodan!
Én ezt a cikkben is elismertem,h tavaly komolyabb szerepet kapott és meg is hálálta.Nem is ezzel van a gond.Hanem azzal,h idén egész egyszerűen nem tud komolyabb szerepet kapni eddig.Mert kinek a kárára játszatnád?Hogy adnál neki komolyabb szerepet?Ezt valahogy el kéne fogadnia és fel kéne dolgoznia.És sztem még adjunk időt Pepnek is meg neki is mert én úgy gondolom,h együtt meg fogják ezt oldani.
Mourinho szvsz rossz példa lásd Ballotelli esete....
Szerk:és még valami?A megbecsülés egynessen arányos a játékpercekkel?Aki sokat játszik azt jobban becsülik?Mert szerintem ez nem feltétlenül van így.
De szvsz az se baj ha kikerül onnan mert a lényeges rész az előtte lévő írás sztem.Az pedig továbbra is tartom.Szerintem amiket ott írtam azok helytállóak adatok nélkül is...Mert ott nem tényeket közlök hanem a meglátásaimat és a véleményemet ecsetelem...
gekkodan!
Én ezt a cikkben is elismertem,h tavaly komolyabb szerepet kapott és meg is hálálta.Nem is ezzel van a gond.Hanem azzal,h idén egész egyszerűen nem tud komolyabb szerepet kapni eddig.Mert kinek a kárára játszatnád?Hogy adnál neki komolyabb szerepet?Ezt valahogy el kéne fogadnia és fel kéne dolgoznia.És sztem még adjunk időt Pepnek is meg neki is mert én úgy gondolom,h együtt meg fogják ezt oldani.
Mourinho szvsz rossz példa lásd Ballotelli esete....
Szerk:és még valami?A megbecsülés egynessen arányos a játékpercekkel?Aki sokat játszik azt jobban becsülik?Mert szerintem ez nem feltétlenül van így.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Jól látod, nem Benned van a hiba. Bányász kicsit elszámolta magát. Lásd a cikk alatti hozzászólásokbanG-Jay írta:Ömm most lehet nagy értetlenségem miatt van, de idéznék valamit a cikkből:
"eddig lejátszott 13 meccsét, akkor láthatjuk, hogy Bojan eddig tíz találkozón lépett pályára, ami 239 percet jelent a lehetséges 390ből."
Egy kis fejszámolás: egy mérkőzés 90 perc. 10 mérkőzés 10x90=900 perc. A 390 és a 239 az hogyan jött ki? Biztos csak én nem tudom ezt érteni, és egyszerű a magyarázat, de nem jövök rá.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Director del Fútbol
Ja igen, ez sem jó.
Szóval 239 percet volt jelen 900-ból. Hát az baromira nem 40%, legfeljebb 26.5%.
Szóval meg sem közelíti a 40-et. És innentől az én hsz-em is kikerekedőbb
Szóval 239 percet volt jelen 900-ból. Hát az baromira nem 40%, legfeljebb 26.5%.
Szóval meg sem közelíti a 40-et. És innentől az én hsz-em is kikerekedőbb

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.12.04. 13:14:57-kor.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Ömm most lehet nagy értetlenségem miatt van, de idéznék valamit a cikkből:
"eddig lejátszott 13 meccsét, akkor láthatjuk, hogy Bojan eddig tíz találkozón lépett pályára, ami 239 percet jelent a lehetséges 390ből."
Egy kis fejszámolás: egy mérkőzés 90 perc. 10 mérkőzés 10x90=900 perc. A 390 és a 239 az hogyan jött ki? Biztos csak én nem tudom ezt érteni, és egyszerű a magyarázat, de nem jövök rá.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Director del Fútbol
Jó cikk, megfelelő következtetésekkel. Egy dolgot azonban mindenképp kiemelnék: Bányász a tavalyi év teljesítményével kapcsolatban kissé nagyvonalúan áthalad a tények felett.
Az éremnek csak az egyik oldala az, hogy 18 évesen annyi lehetőséget kap, amennyit kell. Ezzel nem is vitatkozom. Az elmúlt hetekben csupán annyit akartam kiemelni, hogy egy fiatal, nagyon tehetséges játékos esetében annak is komoly lelki faktora van, hogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag elveszíti a pozícióját. Hiába igazoljuk százalékokkal, meg lejátszott percekkel az igazunkat, ettől még tény: Bojan tavaly sokkal meghatározóbb szerepet kapott az edzőtől, sokkal komolyabb jelentősége volt a csapatban és ezt meg is hálálta.
Tudom, hogy edzőváltás volt, azt is elhiszem, hogy játékpercben és arányokban még jobban is áll, de megbecsülésben, "komolyan vételben" a tavalyi helyzetéhez képest sehol sincs. És nyilván ebből van az a lelki trauma benne, amit láthattunk a Getafe ellen, amikor elsírta magát.
Pep jó mester és jó pszichológus. De ettől még Bojan most válságban van, szerepvesztést érez és ez merőben kihat a formájára.
Kicsit úgy érzem, főleg a suhancozás résznél (tudom, hogy idézőjelben van), hogy Bányász is magára hagyja a srácot. "Pep jó edző, Bojan örüljön annak amit kap, 18 évesen ennyi jár, stb..." Ez így nem teljesen igaz! Bojan hipertehetség (erről a spanyol utánpótlás-edzők, Del Bosque, Rijkaard bőven tud mesélni, de még Pep is), igenis oda kell figyelni a lelki oldalra is, tavaly túl volt értékelve (kényszerből ez igaz), idén viszont lélektanilag teljesen ellentétes impulzusokat kap. Nem lenne szerencsés, ha erre a pályafutása derekán rá kellene mennie...
Egyébként 80%-ban egyetértek. De azt gondolom, hogy egy jó klubnál, jó szakvezetéssel (ez a Barca esetére hatványozottan igaz), igenis oda kell figyelni a lelki faktorra és tanárnak / orvosnak / pszichológusnak / apának kell lennie az edzőnek!
José Mourinhot sokan utálják, ellenszenves ember. De pszichológiai értelemben az egyik legjobb edző a földön, na erre gondoltam.
Az éremnek csak az egyik oldala az, hogy 18 évesen annyi lehetőséget kap, amennyit kell. Ezzel nem is vitatkozom. Az elmúlt hetekben csupán annyit akartam kiemelni, hogy egy fiatal, nagyon tehetséges játékos esetében annak is komoly lelki faktora van, hogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag elveszíti a pozícióját. Hiába igazoljuk százalékokkal, meg lejátszott percekkel az igazunkat, ettől még tény: Bojan tavaly sokkal meghatározóbb szerepet kapott az edzőtől, sokkal komolyabb jelentősége volt a csapatban és ezt meg is hálálta.
Tudom, hogy edzőváltás volt, azt is elhiszem, hogy játékpercben és arányokban még jobban is áll, de megbecsülésben, "komolyan vételben" a tavalyi helyzetéhez képest sehol sincs. És nyilván ebből van az a lelki trauma benne, amit láthattunk a Getafe ellen, amikor elsírta magát.
Pep jó mester és jó pszichológus. De ettől még Bojan most válságban van, szerepvesztést érez és ez merőben kihat a formájára.
Kicsit úgy érzem, főleg a suhancozás résznél (tudom, hogy idézőjelben van), hogy Bányász is magára hagyja a srácot. "Pep jó edző, Bojan örüljön annak amit kap, 18 évesen ennyi jár, stb..." Ez így nem teljesen igaz! Bojan hipertehetség (erről a spanyol utánpótlás-edzők, Del Bosque, Rijkaard bőven tud mesélni, de még Pep is), igenis oda kell figyelni a lelki oldalra is, tavaly túl volt értékelve (kényszerből ez igaz), idén viszont lélektanilag teljesen ellentétes impulzusokat kap. Nem lenne szerencsés, ha erre a pályafutása derekán rá kellene mennie...
Egyébként 80%-ban egyetértek. De azt gondolom, hogy egy jó klubnál, jó szakvezetéssel (ez a Barca esetére hatványozottan igaz), igenis oda kell figyelni a lelki faktorra és tanárnak / orvosnak / pszichológusnak / apának kell lennie az edzőnek!
José Mourinhot sokan utálják, ellenszenves ember. De pszichológiai értelemben az egyik legjobb edző a földön, na erre gondoltam.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Entrenador del Barça
Grat a cikkhez Bányász!
Respect
Tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat, szerintem sincs gond! Krkic sem akar elmenni, nem lesz olyan hülye mint dos Santos...18 évesen annak is örülnie kéne, hogy a padon ül, nem lesz vele gond majd belelendül!

Tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat, szerintem sincs gond! Krkic sem akar elmenni, nem lesz olyan hülye mint dos Santos...18 évesen annak is örülnie kéne, hogy a padon ül, nem lesz vele gond majd belelendül!
Forca Barca
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek én is Bányásszal. Ez a "probléma" túl van reagálva. 18 éves, óriási jövő várhat rá-ha türelmes. Nem evidens, hogy ennyi idősen a kezdőcsapat állandó tagja legyen.
De eljön az Ő ideje is, és abban is biztos vagyok, hogy pár alkalommal megrezegteti a hálót ebben a szezonban is.
De eljön az Ő ideje is, és abban is biztos vagyok, hogy pár alkalommal megrezegteti a hálót ebben a szezonban is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szerintem abszolút túl van reagálva az, hogy Bojan "csak" kiegészítő ember a jelenlegi csapatban. Jelenleg a támadójátékunk szárnyal, Messi, Eto'o és Henry/Iniesta mellett nem szégyen az, ha valaki kimarad. Ha figyelembe vesszük, hogy a széleken nem is érzi annyira jól magát, és hogy nincs is a legjobb formában (Getafe ellen ugye kihagyott mindent amit lehetett), akkor nem kell vészharangokat kongatni. Megy a csapatnak, és ez talán még jobban ösztönzi majd Bojant. Egyszerűen nem fér be most, ennyi, de ettől még van ideje sok mindenre...
Ja, igen, nekem is feltűnt Bányász cikkében, hogy olyan sok időt kapott volna Pep-től (61.2%)? Igen, el van számolva, de ettől függetlenül a cikk klappol!
Ja, igen, nekem is feltűnt Bányász cikkében, hogy olyan sok időt kapott volna Pep-től (61.2%)? Igen, el van számolva, de ettől függetlenül a cikk klappol!
Előre a TITOlusokért!
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Szerintem okosan és éretten döntött. Bevallotta a tavalyi szezon végén hogy elfáradt és pihenésre van szüksége. Meg az idei előszezonban elszerette volna végezni a csapattal az alapozást, felkészülést. Ha jól tudom, két éve azért hagyta ki, mert az u21(20)-es válogatottal szerepelt világversenyen.menczel írta:kiváncsi lennék mennyire frusztrálja az a tudat hogy ha elmegy a válogatottal akkor most EB gyöztes lenne. nyilván max 5 percet játszott volna szoval hihetetlen nagy melléfogás volt.
Ha jól játszik bőven lesz még idejei a spanyol válogatottban szerepelni és nem csak csereként.

szerk.: de azt tényleg nem tudhatjuk hogy mi járhat a fejében.
Inkább rault fusztrálhatja az eb győzelem

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
100%-ig egyetértek a cikkel, ugyanez a véleményem. leírtam sokszor, de ismét hozzátenném kiegészítésképp, hogy a körülötte zajló médiafelhajtás még kevésbé segít neki. azzal kéne törődnie, hogy nagyon keményen edz, és amikor a pályára lép, akkor koncentrál. 18 évesen nincs rajta ennél több teher, nem neki kell megnyernie a meccseket. remélem ezt guardiola is tisztázza/tisztázta vele
kiváncsi lennék mennyire frusztrálja az a tudat hogy ha elmegy a válogatottal akkor most EB gyöztes lenne. nyilván max 5 percet játszott volna szoval hihetetlen nagy melléfogás volt.
-
- Jugador d'estrella
Na jól sikerült a cikk, gratula! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az én például azt sérelmeztem, amikor Pep Pedrot játszatta inkább, mint Bojant...ez mostanában nem jellemző, remélem így is marad. Egyébként egyetértek Bányásszal
.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- McLovin
- Capitá del Barça
Ez lázadást váltana ki Katalóniában!!!ge3yra írta:Szerintem Krkicet az Espanyolnak kellene kölcsönadni.."kicsit" rosszul áll az esp,talán bojan tudna nekik kicsit segíteni h legalább ki ne essenek..meg még a csapat barcelonában van,1.osztály,játéklehetőség..sztem.
de ez csak egy felvetés!

Megsüvegelendő a szereteted már Katalán csapatok előtt, de ez nem kivitelezhető!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- matyi02
- Entrenador del Barça
ge3yra írta:Szerintem Krkicet az Espanyolnak kellene kölcsönadni.."kicsit" rosszul áll az esp,talán bojan tudna nekik kicsit segíteni h legalább ki ne essenek..meg még a csapat barcelonában van,1.osztály,játéklehetőség..sztem.
de ez csak egy felvetés!
Hamár kölcsönadás szerintem alaptalan ...
Nem fogják kölcsön adni

De ha kölcsön kéne én Mallocára küldeném el