Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remekül foglaltad össze, amit ma kiszenvedve sem tudtam leírni 2 oldalban. Látszik, hogy elszívó alatt van az agyam...LG írta:Szüksége lenne sok játékra pedig. Ha keveset játszik, nem fejlődik megfelelően. Sok a sztár, igen, de ha nem fér be, akkor kölcsön kéne adni, vagy vmi, mert ez igy nem jó.
Kb. az én mondanivalómnak is ez a lényege. 18 évesen jó szerződése van, egy nagy csapatban játszhat, nem keres rosszul.valdes92 írta:hello! szerintem egy ekkora csapatba ekkora sztárokkal örüljön hogy ennyit játszhat. (én örülnék neki mint majom a bizonyosnak)
Az edzésekre gondoltam amikor a teljesítményt említettem.abreu írta:"amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel"Bányász írta:Biztos vagyok benne,h Bojan annyit játszik amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel és sztem ez így helyes.(szted nem)
Nyilván azért nem olyan jó a teljesítménye, mert keveset játszik. Bár igazából szerintem is annyit játszik amennyit egy 18 éves játékosnak játszania kell. Majd jövőre játszik még többet.
"amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel"Bányász írta:Biztos vagyok benne,h Bojan annyit játszik amennyit az idei teljesítménye alapján megérdemel és sztem ez így helyes.(szted nem)
Alapvetően egyet értünkgekkodan írta:Én erről beszélek. Tökmind1 ki az edző, adózni kellene a tehetsége és a tavalyi szolgálatai miatt. Egy PICIT JOBBAN.
Jól látod, nem Benned van a hiba. Bányász kicsit elszámolta magát. Lásd a cikk alatti hozzászólásokbanG-Jay írta:Ömm most lehet nagy értetlenségem miatt van, de idéznék valamit a cikkből:
"eddig lejátszott 13 meccsét, akkor láthatjuk, hogy Bojan eddig tíz találkozón lépett pályára, ami 239 percet jelent a lehetséges 390ből."
Egy kis fejszámolás: egy mérkőzés 90 perc. 10 mérkőzés 10x90=900 perc. A 390 és a 239 az hogyan jött ki? Biztos csak én nem tudom ezt érteni, és egyszerű a magyarázat, de nem jövök rá.
Szerintem okosan és éretten döntött. Bevallotta a tavalyi szezon végén hogy elfáradt és pihenésre van szüksége. Meg az idei előszezonban elszerette volna végezni a csapattal az alapozást, felkészülést. Ha jól tudom, két éve azért hagyta ki, mert az u21(20)-es válogatottal szerepelt világversenyen.menczel írta:kiváncsi lennék mennyire frusztrálja az a tudat hogy ha elmegy a válogatottal akkor most EB gyöztes lenne. nyilván max 5 percet játszott volna szoval hihetetlen nagy melléfogás volt.
Ez lázadást váltana ki Katalóniában!!!ge3yra írta:Szerintem Krkicet az Espanyolnak kellene kölcsönadni.."kicsit" rosszul áll az esp,talán bojan tudna nekik kicsit segíteni h legalább ki ne essenek..meg még a csapat barcelonában van,1.osztály,játéklehetőség..sztem.
de ez csak egy felvetés!
ge3yra írta:Szerintem Krkicet az Espanyolnak kellene kölcsönadni.."kicsit" rosszul áll az esp,talán bojan tudna nekik kicsit segíteni h legalább ki ne essenek..meg még a csapat barcelonában van,1.osztály,játéklehetőség..sztem.
de ez csak egy felvetés!