Thierry Henry
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ennyi a nagyon rövid lényeg.Most ő azokat a helyzeteket rúgta be, ami egyébként Eto'o neve mellé ment volna.De én spec ennek örülök.Varga Tamás írta:Valaki kérdezte a szünet előtt, hol vannak az Henry-utálók, vagy valami hasonlót.
Én nem utálom, ezt már leírtam.
Amúgy itt vagyok, és ma este elégedett vagyok Vele: két remekbe szabott, fontos gól, agilis játék, jó passzok, fegyelmezett visszazárások. Ezt szeretném a jövőben is látni.
Elégedett voltam a ma esti teljesítményével. Le a kalappal előtte. Remélem, tartós lesz, és akkor boldogok leszünk. Meg Ő is.
A ma estét: MERCY, MONSIEUR HENRY!

Sztem ezt a jó vagy jobb formáját úgy lehetne fenntartani, h Abidal feljebb húzódna ő pedig bentébb.
Nem igazán vágom am, h miért Messinek kellett a meccs nagy részén középen játszania.

- danko94
- Entrenador del Barça
Nemtom lehet h csak beképzelem magamnak, de volt a 60-65. perc körül amikor felrúgták Henry-t és kb 20 mp-ig feküdt a földön utána fogta a hátát egy ideig és elkezdett sétálni nekem van egy olyan érzésem h megint gond van a hátával. Remélem nincs így amugy egész jól tolta, az első gólja élményszámba ment a második is szép volt a harmadik meg igazából Bojan érdeme, de azt is be kell rúgni CSAK ÍGY TOVÁBB!
- miihii
- KHAL
Elrakta a labdát a meccs végén:D
Gratulálok neki,fantasztikus teljesítmény volt a mai!Állandósítani kéne ezt a formáját.
BRAVO TITI!!!
Gratulálok neki,fantasztikus teljesítmény volt a mai!Állandósítani kéne ezt a formáját.
BRAVO TITI!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kis tündér!!! Elviszi a labdát!!! 
Gondolom elárverezik, valami jótékonysági céllal. Vagy otthon vitrinbe rakja.

Gondolom elárverezik, valami jótékonysági céllal. Vagy otthon vitrinbe rakja.
- Deus
- Boixos Nois
végre elérte a mesterhármast 
mekkora volt már: végén elkérte a labdát a birotol, s berakta a poloja ala
mesterharmas laszti 

mekkora volt már: végén elkérte a labdát a birotol, s berakta a poloja ala

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.12.06. 23:54:24-kor.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Valaki kérdezte a szünet előtt, hol vannak az Henry-utálók, vagy valami hasonlót.
Amúgy itt vagyok, és ma este elégedett vagyok Vele: két remekbe szabott, fontos gól, agilis játék, jó passzok, fegyelmezett visszazárások. Ezt szeretném a jövőben is látni.
Elégedett voltam a ma esti teljesítményével. Le a kalappal előtte. Remélem, tartós lesz, és akkor boldogok leszünk. Meg Ő is.

- Deus
- Boixos Nois
szivem örül, hogy titi végre lött 2 nagy gólt lazán 
gyerekek, ő sohanemlesz már arsenalos Titi, ez szabály. az a korszak már végetért, most újkorszak kezdődik számára: barcás Titi, a kiszámithatatlan

gyerekek, ő sohanemlesz már arsenalos Titi, ez szabály. az a korszak már végetért, most újkorszak kezdődik számára: barcás Titi, a kiszámithatatlan

-
- Barça B
Azért még az Arsenálos önmagát még neméri el, de egyértelműen eddig tökéletes amit csinál
-
- Jugador del Barça
Sztem se beszélhetünk formába lendülésről!Mindig is formába volt,persze voltak gyengébb meccsei,de nem volt gond a játékával.Még mindig nem tudom egyesek mért kritizálják és mért nem értik meg,h más szerepe van!Na mind1 nem akarok vitatkozni!Csak így tovább!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boixosnoisbarca 2008.12.06. 23:03:43-kor.
nistelrooyos játék? ne röhögtess. ha területe van, AZONNAL viszi lendületből, halál magabiztosan játszik, és egyre könnyebben veri meg a védőket. ez henry a javából.
-
- Barça B
Na végre legalább hozza a Nistelrooy os játékot. Ha ezt lehozza mindíg, akkor nemlehet gond.
Megmondta Titi is, hogy idén visszatér.
Lezárta magában a magánélete múltját (kifizette a lét, elvált viszlát!) Végre nem sérült (noha a hátfájása talán soha nem múlik el neki végleg), és imádja Barcelonát, imádja a csapatot, nagyon alázatos, most pedig azthiszem újra kivívta a tiszteletet. Remélem meccs végére még ver egyet.
Eddig szép Titi! Soha rosszabbul!
Lezárta magában a magánélete múltját (kifizette a lét, elvált viszlát!) Végre nem sérült (noha a hátfájása talán soha nem múlik el neki végleg), és imádja Barcelonát, imádja a csapatot, nagyon alázatos, most pedig azthiszem újra kivívta a tiszteletet. Remélem meccs végére még ver egyet.
Eddig szép Titi! Soha rosszabbul!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
lionelmessi19 írta:Azért óva intek mindenki a túlzott elszállástól.. gondolok itt a visszatért Titi, és Pep a zseniális pszihopedagógus-edzőfejedelem dumáktól.. a mérleg még nagyon a másik irányba dől. Így kell folytatni a másodikban, és Júniusig még soksok meccsen.
így van. ez egy meccs a sok közül, de mindenféleképpen bíztató jel. ha ezt júniusug tartja, akkor jó. de egyelőre még nem beszélhetünk semmilyen visszatérésről, sőt formába lendülésről sem nagyon. de szurkoljunk, h Henry tartani tudja egész évben a ma eddg mutatott formáját és reméljünk még bevág kettőt a Valenciának

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- csabimo
- Capitá del Barça
Henrytol ez lenne az alap, hogy 2 helyzetböl legalább 1et bevágjon...Slither írta:Vajon ma mikor jönnek a Titi-szidások...
Eddig is meg voltak minden meccsen a lehetöségei, csak nem tudott élni vele...Most meg 2/2: Ezt a szintet kell tartani, a többivel nincsen és nem is volt gond, küzd-akar-hajt-jol helyezkedik stb...
Ja a távoli lövései(tudjátok)...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mint már írtam párszor: Én idén teljesen elégedett vagyok vele. Nyilván azért, mert nálam máshol volt az a bizonyos mérce vele kapcsolatban. Hozza azt, amit kell.lionelmessi19 írta:Azért óva intek mindenki a túlzott elszállástól.. gondolok itt a visszatért Titi, és Pep a zseniális pszihopedagógus-edzőfejedelem dumáktól.. a mérleg még nagyon a másik irányba dől. Így kell folytatni a másodikban, és Júniusig még soksok meccsen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- danko94
- Entrenador del Barça
Azért ne szálljunk el tőle volt tavaly is pár jó meccse(Celtic, Valencia,Levante) szóval ha 3 meccs múlva is így fogja tolni akkor okés. Egyértelműen javul a játéka, mer cselezni, lőni is és mostmár vannak gólok is!!!!
GO TITI!!!
GO BARCA!!!
GO TITI!!!
GO BARCA!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Azért óva intek mindenki a túlzott elszállástól.. gondolok itt a visszatért Titi, és Pep a zseniális pszihopedagógus-edzőfejedelem dumáktól.. a mérleg még nagyon a másik irányba dől. Így kell folytatni a másodikban, és Júniusig még soksok meccsen. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
A türelem rózsát terem...
Fantasztikus,amilyen biztonsággal belőtte azt a két helyzetét
Két helyzet/2 gól.Ez az az Henry,amelyiknek van önbizalma!
Ui.:Pep megint megmutatta a világnak,hogy nagyon ért a focihoz.Addig játszatta Henry-t,addig volt vele türelmes,hogy lám,itt van!
Persze,így tovább Henry
Fantasztikus,amilyen biztonsággal belőtte azt a két helyzetét

Ui.:Pep megint megmutatta a világnak,hogy nagyon ért a focihoz.Addig játszatta Henry-t,addig volt vele türelmes,hogy lám,itt van!
Persze,így tovább Henry

.
Titi fantasztikus!
A legjobbkor mutatja meg azt, mi is van benne! Nem szeretnék károgni, de mindkét gólnál középen helyezkedett el. Ez gondolom nem véletlen.
Go Titi Go!!!!
Találj be még kétszer ma!!!
A legjobbkor mutatja meg azt, mi is van benne! Nem szeretnék károgni, de mindkét gólnál középen helyezkedett el. Ez gondolom nem véletlen.
Go Titi Go!!!!
Találj be még kétszer ma!!!

- Andris
- Adminisztrátor
Elképesztően gyengék a távoli lövései.Slither írta:Vajon ma mikor jönnek a Titi-szidások...

Szép kis gólok, főleg az első, okos, gyönyörű, és csöppet sem könnyű megoldás.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila