2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennyi a nagyon rövid lényeg.Most ő azokat a helyzeteket rúgta be, ami egyébként Eto'o neve mellé ment volna.De én spec ennek örülök.Varga Tamás írta:Valaki kérdezte a szünet előtt, hol vannak az Henry-utálók, vagy valami hasonlót.
Én nem utálom, ezt már leírtam.
Amúgy itt vagyok, és ma este elégedett vagyok Vele: két remekbe szabott, fontos gól, agilis játék, jó passzok, fegyelmezett visszazárások. Ezt szeretném a jövőben is látni.
Elégedett voltam a ma esti teljesítményével. Le a kalappal előtte. Remélem, tartós lesz, és akkor boldogok leszünk. Meg Ő is.
A ma estét: MERCY, MONSIEUR HENRY!
lionelmessi19 írta:Azért óva intek mindenki a túlzott elszállástól.. gondolok itt a visszatért Titi, és Pep a zseniális pszihopedagógus-edzőfejedelem dumáktól.. a mérleg még nagyon a másik irányba dől. Így kell folytatni a másodikban, és Júniusig még soksok meccsen.
Henrytol ez lenne az alap, hogy 2 helyzetböl legalább 1et bevágjon...Slither írta:Vajon ma mikor jönnek a Titi-szidások...
Mint már írtam párszor: Én idén teljesen elégedett vagyok vele. Nyilván azért, mert nálam máshol volt az a bizonyos mérce vele kapcsolatban. Hozza azt, amit kell.lionelmessi19 írta:Azért óva intek mindenki a túlzott elszállástól.. gondolok itt a visszatért Titi, és Pep a zseniális pszihopedagógus-edzőfejedelem dumáktól.. a mérleg még nagyon a másik irányba dől. Így kell folytatni a másodikban, és Júniusig még soksok meccsen.
Elképesztően gyengék a távoli lövései.Slither írta:Vajon ma mikor jönnek a Titi-szidások...