Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, az elején én is fogtam a fejem a csúnya eladott labdáinál, de aztán megint a szokásos király játékát hozta. Az 1. gólnál meg olyan paszt adott, h akármelyik irányitó megirigyelhetinoname írta:Néha elad egy labádt de azt rendszerint vissza is szerzi.Etooka írta:Azért azt halkan megjegyezném,hogy-neki is-volt pár eladott labdája az elejénNem csodálom én is megijednék ha hozzám rúgnék a labdát és egy nagy fekete hegy kezdene el nagy sebességgel felém szladni!
Néha elad egy labádt de azt rendszerint vissza is szerzi.Etooka írta:Azért azt halkan megjegyezném,hogy-neki is-volt pár eladott labdája az elején
Én eddig se gondoltam, hogy komolyak azok a hírek amik a távozását feszegették.Etooka írta:Azt hiszem,hogy akkor le is zárhatjuk a Yaya eligazolásával kapcsolatos témát,mivel azt nyilatkozta,hogy nagyon jó az út,amin a csapat van és az ő személyes teljesítményével is elégedett!
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 06357.html
Szerintem jelenleg (nem mintha máskor nem!) garantáltan főnyeremény itt játszani!Bodi írta:Persze,hogy kacsa,az elmúlt két hónapban állandó kezdő Toure és nagyon jól játszik.Ehhez képest a hír szerint nem játszik sokat és a játék se megy neki...![]()
Amúgy is,ki akarna pont ebben a szezonban év közben lelépni ebből a Barcából??
Remélem hogy igazad van mert nincs olyan jó védekező középpályásunk mint ő.Danka00792 írta:Kamu, nem kell mindent elhinni.Katalán88 írta:....![]()
Semmi okuk nem lenne rá elmenni. Végre szárnyal a Barca, mindketten oszlopos tagjai a csapatnak, kell ennél több?
Kolo alapból el akar jönni Londonból.Katalán88 írta:Na neeeeee: középpályás már januárban elhagyhatja a Barcelonát.
Hiába szárnyal a Barcelona, egyre-másra röppennek fel a hírek, hogy több játékos is távozni készül. Többször is hírt adtunk már róla, hogy Xavi továbbra sem állapodott meg szerződése meghosszabbításáról a klubbal, és a hírek szerint Yaya Touré is a távozást fontolgatja. Az elefántcsontparti középpályás idén nem játszott nagy formában, és kevesebb lehetőséget is kapott, mint egy évvel ezelőtt, ezért elképzelhető, hogy januárban túladnak rajta, legalábbis az olasz sajtó szerint. A célállomás a Juventus lehet, amely mindenképpen meg akarja erősíteni a középpályássorát.
A torinóiak versenytársa az Arsenal lehet, amely a középpályás testvérét, Kolo Tourét használhatja "csábítónak".
Remélem, hogy kacsa!!
Kamu, nem kell mindent elhinni.Katalán88 írta:....
De jó h mindennap az nb1.hu-ról idézel aminek a felét sem szabad elhinni!Katalán88 írta:Na neeeeee: középpályás már januárban elhagyhatja a Barcelonát.
Hiába szárnyal a Barcelona, egyre-másra röppennek fel a hírek, hogy több játékos is távozni készül. Többször is hírt adtunk már róla, hogy Xavi továbbra sem állapodott meg szerződése meghosszabbításáról a klubbal, és a hírek szerint Yaya Touré is a távozást fontolgatja. Az elefántcsontparti középpályás idén nem játszott nagy formában, és kevesebb lehetőséget is kapott, mint egy évvel ezelőtt, ezért elképzelhető, hogy januárban túladnak rajta, legalábbis az olasz sajtó szerint. A célállomás a Juventus lehet, amely mindenképpen meg akarja erősíteni a középpályássorát.
A torinóiak versenytársa az Arsenal lehet, amely a középpályás testvérét, Kolo Tourét használhatja "csábítónak".
Remélem, hogy kacsa!!
Én sem értem miért nem lő senki. Van, hogy megindul, 20-22 méterre van a kapuval szemben, de inkább kiteszi az egyik szélre. Csak 1-2-t próbálna meg meccsenként, tuti lenne 2-3 gólja az évben.Fernando írta:Én csak egy-egy elemi erejű bombát hiányolok tőle távoltól. A rúgótechnikája is mesés