2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
oda se néztem, csak zokogtam a párnámbaCooh írta:4-1:S emlékeszem amikor a Barca sorfalat állt és vmelyik real játékos(ok) belenevettek a barca játékosok szemébe...számomra az gusztustalan volt....de majd visszakapják még ezt
Ez aztán a bátorítás. Na ez az, amit szvsz Pep nem tenne meg. Nemigen Schustert tartom a legföbb gondot a Madridban, de kérem szépen, ilyet nem szabad kijelenteni az El Classico elött. Sokan mondják, hogy a Madrid felszívja magát a meccsre, de ilyen edzövel? Aki kijelenti, hogy nem tudnak nyerni? Szép dolog mondhatom... viszont jobban belegondolva nekünk csak jó.norbert55 írta:Tegnap, 23:53 - Bernd Schuster: "Azt hiszem nem tudunk nyerni a Nou Campban."
Én nem is néztem. Hányingerem volt attól. Most viszont, ebben az évben, mi fogunk röhögni! Én tuti.Cooh írta:4-1:S emlékeszem amikor a Barca sorfalat állt és vmelyik real játékos(ok) belenevettek a barca játékosok szemébe...számomra az gusztustalan volt....de majd visszakapják még ezt
Hát Schuster minden fegyvert megragad, de Pep keményebb kezű edző annál, hogy hagyja hogy a csapat elbízza magát. És mivel a játékosok tisztelik, azért szerintem ez nem nagyon fog megtörténni.noname írta:Sztem is ez a "hátsó szándék"a nyilatkozat mögött.Most a csapatával nem tehet semmit(még ha vmi csoda folytán motiválná is őket, a sérülések így is nagyon legyengítették őket), tehát legalább az ellenfél bízza el magát.
Nem kell h visszakapják elég az ha kapnak egy hasonlóan nagy verést a hétvégén...Cooh írta:4-1:S emlékeszem amikor a Barca sorfalat állt és vmelyik real játékos(ok) belenevettek a barca játékosok szemébe...számomra az gusztustalan volt....de majd visszakapják még ezt
Sztem is ez a "hátsó szándék"a nyilatkozat mögött.Most a csapatával nem tehet semmit(még ha vmi csoda folytán motiválná is őket, a sérülések így is nagyon legyengítették őket), tehát legalább az ellenfél bízza el magát.Gauchomester írta:Azért ravasz vén róka ez az ember....elhiteti mindenkivel, hogy ilyen esélytelen még sosem volt a Real...aztán nehogy a BArca-játkosok is elhiggyék ezt magukról
ALL IN ONE a Barcánakroyalbarca7 írta:en az El Classicora ertettema sahtar ellen nem naon mernek.... ahogy latom h mennyi serultje van a realnak meg minden................sztem tutti bejon ha az el classsicon a barcara teszek nem???
rengeteget szoktam fogadni és bizton állithatom hogy a barca győzelme 1000%!!! nem azért mondom mert barca drukker vagyok de ha reaálisan nézzük akkor egy félelmetes formában lévő csapat(barca) találkozik egy rendkivül gyenge,sok sérült játékossal rendelkező madriddal.Rangado ide,rangado oda, nem kell szépiteni az esélyek egyértelmüek!!én is megrakom a barca-t egy szép kis summmával!!!royalbarca7 írta:en az El Classicora ertettema sahtar ellen nem naon mernek.... ahogy latom h mennyi serultje van a realnak meg minden................sztem tutti bejon ha az el classsicon a barcara teszek nem???
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szép summát küldenék a csapatra!!!!royalbarca7 írta:hello. figyeljetek, lehet h ez nem ide tartozik de ide irom me koze van ehez a temahoz. na szal megszeretnelek kerdezni titeket ( ti mar evek ota jol ismeritek a barcat) h erdemese fogadni a barcara? tudom h naon jo formaba vannak de nem csuszhatbe veletlenul egy X? egy kicsit bizonytalan vok a fogadassal kapcsolatba, kerlek segitsetek evvel a temaval kapcsolatban , naon koszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!varom valaszotok
recrea írta:royalbarca7 írta:hello. figyeljetek, lehet h ez nem ide tartozik de ide irom me koze van ehez a temahoz. na szal megszeretnelek kerdezni titeket ( ti mar evek ota jol ismeritek a barcat) h erdemese fogadni a barcara? tudom h naon jo formaba vannak de nem csuszhatbe veletlenul egy X? egy kicsit bizonytalan vok a fogadassal kapcsolatba, kerlek segitsetek evvel a temaval kapcsolatban , naon koszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!varom valaszotok
Ész nélkül és nagy tételben fogadj a Barcára, kizárt dolog mostanában az x!!!
royalbarca7 írta:hello. figyeljetek, lehet h ez nem ide tartozik de ide irom me koze van ehez a temahoz. na szal megszeretnelek kerdezni titeket ( ti mar evek ota jol ismeritek a barcat) h erdemese fogadni a barcara? tudom h naon jo formaba vannak de nem csuszhatbe veletlenul egy X? egy kicsit bizonytalan vok a fogadassal kapcsolatba, kerlek segitsetek evvel a temaval kapcsolatban , naon koszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!varom valaszotok
Értem azt énozsimiki írta:
He?
megvehették mr fitness-t is, ő se játszhatna előbb mint Hunti..mivel az egy dolog,h leigazolták,de hivatalosan nem játszhat még.
MichaaBee írta:valaki értelmes madridista (vagy barcás, ha tudja), leírná, h a realból kik sérültek mostanság, illetve, kik nem játszhatnak a Barca ellen? köszönöm.
madridista.hu:
23:03 - Robben a kiállítása miatt nem szerepelhet a Barcelona ellen, kivéve, ha a klub sikeresen megfellebbezné az ítéletet, de ez nem valószínű. Tehát a Barcelona elleni hiányzók listája: Pepe, Diarra, Robben, Marcelo, Heinze, Nistelrooy, De la Red és Miguel Torres.
Kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek a madridi kezdőben!
He?Etooka írta:Hát,ez így nagyon sajnálatos!Mindenki lesérül,ezt senkinek nem kívánom!CS0ki írta:
Na, Diarrának is annyi az idei szezonra!Igazolni kell egy vkp-t is télen...
Más:Michel Salgado nyilatkozatát a napokban hallottam,hogy vicces,hogy a sérültek helyére egy sérülttel erősít a Madrid!Hát,először nevettem,de azztán rájöttem,hogy milyen igaza van.Hogy lehet egy sérült játékost megvenni,amikor a Realnak gyorssegélyre van szüksége,nem egy csatára,aki itt kezeli magát?!Érthetetlen,amit Calderonék művelnek...
Úgy gondoltam,hogy olyan játékosra lenne szüksége a Madridnak,amely bombaformában van és tudja segíteni a csapatot attól a perctől kezdve,amikor pályára lép.Na most:CS0ki írta:speciel úgyis csak januártól játszhat hunti, addig meg meggyógyul. Azért remélem nem a madridi orvosok vették kezelésbe, mert akkor még februáraba se lép pályára!Hogy lehet egy sérült játékost megvenni,amikor a Realnak gyorssegélyre van szüksége,nem egy csatára,aki itt kezeli magát?!Érthetetlen,amit Calderonék művelnek...