Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyáron még Barca fan vt és az volt élete álma h itt játszon....MichaaBee írta:Andrei Arshavin kedvenc csapata
Pont ezt akartam én is kérdezni! De én úgy emlékszem "régebben" a Barça volt!salas9 írta:Régebben nem a Barcelona volt a kedvenceMichaaBee írta:Andrei Arshavin kedvenc csapataVagy valami hasonló
![]()
Régebben nem a Barcelona volt a kedvenceMichaaBee írta:Andrei Arshavin kedvenc csapata
Télleg jó ez is.Valaki belinkelné nekem a Clint Mansell féle előzetest?lelőre is kösziCS0ki írta:Ez se rossz(bár ugye Schuster...):
http://www.youtube.com/watch?v=C2wFAronI0U
És sajnos igaz is, ráadásul csak félig!Sajnos már a spirit sem a régi a madridnál...Bár valami már villant a Sevilla ellen!
csoda hogy nem sütötték el Clint Mansell zenéjét!De a tavalyi beharangozó jobb volt ezeknél, azt szenzációsan eltalálták!
Király a zene alatta.Titinho írta:Itt egy 3 perces videó előzetes a szombati El Clásicoról
Szombat SPORTKLUB 22:00.Ezt énsem értem h miért nem a SPORTV adja majd...Venom22 írta:Sziasztok!
Esetleg lehet tudni melyik tv csatorna fogja közvetiteni? Ha valaki tudja légyszi irjon! Én már kerestem de nem találom. Lehet hogy ezt is a neten keresztül kell néznem?
Abban egyetértek, hogy nem edző gond van a madridnál, mert sosem posztra igazolnak, vagy pedig nagy neveket! Viszont, az, hogy eddig a hollandok nem játszottak olyan jól(pl van der Vaart, de még Snejder se nagyon) annak tudható be, hogy nem a posztjukon játszanak, ott, ahol igazán hasznosan és jól tudnának játszani...Mert mind a kettő a kapuhoz közel szeret játszani, kicsit visszavont csatár posztban, de általában inkább védekező feladatokat kapnak...:S De ez már a madrid baja:D Remélem hétvégén visszaadjuk nekik a tavalyi vereséget:) Mert a srácok nem felejtettek;)albicelesteX írta:Juande Ramos az új edző!Ezt vártam a madridtól!Tipikus...Gondolkoztam azon miért szerepelnek így és szerintem ez megint az igazolásaikhoz vezethető vissza!Szerintem elengedték a csapat eszét meg a fenevadat és ez meghatározó volt!Jól látható hogy a holland nem pótolja egyiket sem!ott nem edző gond van hanem vezetőségi gond!sztem
Eddig azt hittem h csak azért jársz ide h felhúzd az embereket és csak teteted magad ilyen hülyének.De egyre jobabn megbizonyosodom róla h télleg ennyire kevés az IQ-dadrenalin01 írta:Egy Real Madrid, egy abszolút rekorder és bajnoki címvédő nem engedheti meg magának hogy 2. legyen... az 1. minden a 2. semmi... ez így van volt lesz..