Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ilyen emberekkel ne foglalkozz ,a lényeg hogy ezen a fórumon vannak rendes madridisták akik nem provokálnak és ez rendjén is van,nyugi.noname írta:Néhány ember sikeresen elérte h a 0 alá süllyedjen a szememben.Metzelder,Drethe,Guti,Ramos és a másik Ramos.Nemgondoltam volna h egy real madrid ilyen taktikához folyamodik.Elhiszem h sok a sérült, de ha a real madrid c játszana, akkor se szabad arra játsszon h megsérüljön az ellenfél egyik játékosa!![]()
Ezt pedig kimondottan a madridistákak írom:beleolvastam a fórumotokba és sokan valósággal szurkoltak h rúgják le Mesiit és reménykedtek h lesérül.Az ilyen embereket nem ártana kidobni mint a szemetet!
Köszönjük szépen!MadridistaTibor írta:Gratulálok!
palesz77 írta:Casillas; Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Raúl és Higuaín. MADRIDISTÁN OLVASTAM, EZ MÁR ELVILEG HIVATALOS
HAJRÁ BARCA, MA NYERNI KELL(sorry caps lock bennmaradt)![]()
ahhoz képest,h a sérültekről zengett minden, ez a kezdő egyáltalán nem rossz real részről, csak az lehet a gond náluk, HA bele kell nyúlni a csapatba, x ok miatt, akkor már nem maradt sok választás,sőt semmise...de ha a kezdő tagjai jól teljesítenek végig, akkor emiatt nem kell odaát aggódni.adrenalin01 írta:HIVATALOS kezdőcsapatok:
Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Etoo és Henry.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Raúl és Higuaín.
rojadirecta.comroyalbarca7 írta:vki tudja h hol lehet kovetni a meccset ingyen?
netten, plz irjonm
A remény hal meg utoljára. A Real esetében ez most az 5-20.percben fog bekövetkezni!!!ultrasur írta:Számomra amikor a Barcát 4-1 re aláztuk tavaly nem volt unalmas ha véletlen ez fordítva történne akkor ti se fogtok unatkozni én amúgy bizakodok és remélem 1:2 lesz a vége a reális egy 2:1 es vereség sajnos...
Hát nálunk az odlalamon lesz élő közvetítés de nem akarok reklámozni sztem elég egyértelmű h. mi az oldalam címe:) egyébként remek mérkőzést várok! sok-sok helyzettel és persze remek barca győzelemmel!royalbarca7 írta:vki tudja h hol lehet kovetni a meccset ingyen?
netten, plz irjonm
Egyértelműen a győzelem, mint ahogy minden mérkőzésen.fcjoc írta:
teljesen egyetértek. nálam a jól kijövés a meccsből jelen helyzetbe azt jelenti hogy nyerünk. nemtom nálatok ez hogy megy.
csakabarca