Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gianni
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:44:17

barca99 írta:12-vel megyünk a Real előtt, de 8 pont van csak a Villarreal és köztünk. Ha holnap nyernek, akkor meg csak 5 lesz.
6-lehet ha..........
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.14. 00:41:25

Utólag a spori is jól vezette, kivéve,h első félidőben semennyit sem hosszabbított , és h nem adott előbb sárgát, az egyik Messi felrúgásért, de szntem összességében korrekt volt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bando8
Jugador del Barça

2008.12.14. 00:40:04

nem volt könnyű. ha nem is csillogtunk ma de nagyon jó volt a csapat.
momentuma nem volt a real madridnak. és h 75%-ban nálunk volt a labda... azért az elég sokat elmond.
hihetetlen szériában vagyunk. ne kiabáljuk el de ha így játszunk fényes lehet nagyon az év vége. jó most barca drukkernek lenni :D
barca99
Llegenda del Barça

2008.12.14. 00:39:57

12-vel megyünk a Real előtt, de 8 pont van csak a Villarreal és köztünk. Ha holnap nyernek, akkor meg csak 5 lesz.
youkos
Barça B

2008.12.14. 00:39:07

szerintem nagyobb dolog 2 a semmiből jövő ziccert hárítani mint a folyamatos terhelés alatt védeni.
sztem. meg a meccs embere: A CSAPAT
amely idén igazán csapatként is viselkedik mindenki teszi a dolgát keményen dolgozik és ... Itt az eredmény
lui1698
Llegenda del Barça

2008.12.14. 00:31:08

Katalán88 írta:9 ponttal vagy 12 ponttal vezetjük a bajnokságot?
A bajnokságot jelenleg 8 ponttal vezetjük a Valencia előtt, de még holnap játszik a Villareal s ha nyer akkor 6 pont különbség áll vissza.
A Madrid előtt megyünk 12 ponttal.(de jó ezt leírni)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Katalán88
Capitá del Barça

2008.12.14. 00:28:42

9 ponttal vagy 12 ponttal vezetjük a bajnokságot?
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:24:12

Még most is pörgök...Nem tudok mit mondani :lol:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.12.14. 00:22:11

Azt a mindenit mekkora egy meccs volt. Igazából egy személyt sem szabad kiemelni a csapatból, mert aki ma a pályán volt, mind megérdemel egy hatalmas dicséretet, apait anyait beleadott mindenki ma a győzelembe. Soha sem adtuk fel, Samu pedig javította az elrontott tizit. 12 pont előnyünk van és ez a lényeg. :) realt megemlítve, jobbak voltak mint cipésszel, de támadásban 0 volt ez a teljesítményt, betömörülni és fát vágni minden focicsapat tud a földkerekségen. Adjunk hálát az égieknek, hogy nem sérült le senki, főleg Messi!
Hatalmas gratuláció a csapatnak, bemutatták mi is az a Barca szív!!! Én pedig köszönöm, hogy Barcás lehetek!!!

SZÉP VOLT FIÚK!!!
CSAK A BARCA!!!

Més que un club
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.14. 00:21:18

10 pontot vártam a 4 rangadóból, ebből 9 megvan, jövő héten szerintem X lesz és bejön a tippem. De legyen 12 és minden oké :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.12.14. 00:21:09

Barca - Iker Casillas 2-0 a tesóm megmutatott nekem 1 meccset 7 évesen Barca-Atletico Madrid mondta válasszak 1 kedvencet-azóta amig 11 nem lettem mindig megmutatta nekem a meccseket. Azóta vagyok én Barcás,imádom ezt a "több mint egy klub"-ot!!!!
A Blankók meg IJB. :wink:
FC Barcelona!
ABIDAL!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.12.14. 00:17:17

Húúú emberek...

Mérhetetlenül boldog vagyok,még most is remegek :D

Először is egy játékost emelnék ki a meccsen: Iker Casillas.Nálam a meccs embere,egymaga tartotta a Realt,mint oly sokszor...Brávó Casillas :wink:
A többi madrid játékos nálam Palanca kivételével szót se érdemel...illetve az edzőjük,ha ő adta ki az utasítást ő sem...

A mi fiainkról meg annyit,hogy nem most játszottak leglátványosabban,leglehengerlőbben...de küzdöttek a mezért,a szurkolókért,a REVANS-ért...és meghozta a küzdést a sikert :!:
Egyénekre csak röviden térnék ki:
Valdes: két nagy bravúr...jó teljesítmény.
Dani Alves: nem ment annyit előre,látszott rajta az idegesség,de a védekezést hellyel-közzel megoldotta...
Abidal: Palanca gyerek össze vissza sz.patta...ez mindent elmond,de am ne bántom,mert nagyot nem hibázott...a Vale ellen hozta igazi klasszisát...
Puyol: Remek szerelések,helyezkedés,gólpassz :!: a felfutásairól viszont szokjon le...
Marquez: megbízható volt,őt is faragták rendesen,de állta a sarat...
Touré: tanár volt a középpályán,meg is indult párszor,de voltak bután elpasszolt labdái is,ami nem megengedhető egy Real ellen.
Xavi: nekem ma sajna szürke volt,nem tudott kibontakozni...
Guddy: volt már neki is idén jobb meccse,de összességében magabiztos volt...
Henry: nem volt olyan sokat játékban,de jól játszott szerintem,plusz gólpassz...
Eto'o: Kedves Samukám,fociiskolában szerintem megtanították hogy 11-est nem lövünk középmagasan...remélem megtanulta a leckét,ha kicsit megkésve is...a gólja tipikus lesipuskás gól volt,ha a madrid rúg ilyet fejemet verném a falba... :D
Messi: nagyon faragták,nem hagyták játszani igazából,de így is veszélyt jelentett,és gólt rúgott...viszont most kicsit önzőnek éreztem...

Nah ennyit akartam,kicsit hosszú lett...
Jó éjt mindenkinek...

És Visca el Barca :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.14. 00:15:40

Végig bíztam a srácokban, noha bevallom megijedtem Eto'o hibája után, hogy mi lesz a csapattal fejben, de most azt kell mondjam, ez így egyben a perfekt csapat! Megrendíthetetlenek vagyunk!
Nálam ez a győzelem hatszor többet ér, mint ha gáláztunk volna 5-0-ra, semmi ellenállással szemben! Így az igazi, mert elvettük a Madridtól a sajtot a végén, megadtuk a kegyelemdöfést is, azt mondom most:

TOUCHÉ
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Kluivert23
Barça B

2008.12.14. 00:14:57

Imádlak titeket!!! Barca amíg csak élek!!! Azt nem tudom, hogy tud valaki egy ilyen undorító csapatnak szurkolni mint a madrid???

A Barca a pályán és azon kívül is föléjük emelkedik!!! :lol:
Guardiola
Capitá del Barça

2008.12.14. 00:14:11

A Madrid jateka tenyleg gusztustalan volt de azert a vedelmukben annyit elmondanek, hogy az elso 20 percben meg probalkoztak de amint egy kis hely volt egybol villant Messi, Yaya es Henry egyszeruen beszorultak az mar mas kerdes hogy amiutan visszavettunk a tempobol akkor se jottek mar ki a bunkerbol. Iker nagy format mutatott szerencsere ez sem volt eleg :) Cannavaro remelem nem serult meg a real gyenge "favago" jatekaert amugy sem o a felelos.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.14. 00:12:23

Varga Tamás írta:AZZAL KEZDEM, AMIVEL GEKKODAN BARÁTOM BEFEJEZTE:

KÖSZÖNÖM AZ ÉGNEK, AZ ISTENNEK, A SEREGEK URÁNAK, HOGY BARCELONA - DRUKKER LETTEM! A LEGNAGYOBB DOLOG A VILÁGON!

Az egész CSAPAT jó volt, bár a 30-70. perc között meglehetősen leültünk. Samu kihagyott büntetője után elvesztettem a reményt a győzelemre. KISHITŰ VOLTAM! Bocsánat!
NYERTÜNK!
CSODÁS ESTE VOLT!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
SAMUNAK!
MESSINEK!
PEPNEK!
VALDÉSNAK!
ALVESNEK!
MÁRQUEZNEK!
MINDENKINEK!
HENRY-NAK!
LEGYENEK ÁLDOTTAK!
PEP PEDIG ÁTMENT A SZIGORLATON!

JA, DE JÓ BARCA-SZURKOLÓNAK LENNI!
12 PONT!

bocsi a modiktól a nagybetűért. :wink:
Tamás, ez szép, és jó, de ma nagyot csalódtam benned, mint Barça szurkolóban, és katalán szimpatizánsban, illetve hiteledet vesztetted...
Egy ilyen összecsapáson nem lehet így állni a dolgokhoz... (gondolok itt korábbi, még 0-0-ás állásnál mutatott hozzállásodra) Így ezen sorok bármennyire is meghatóak, üres szavak.

Más: ahogy mondtam, amit ma művelt Juande, az nem maradhatott büntetlenül... Egy Clásicóra nem lehet úgy játékosokat felkészíteni, hogy romboljuk le a másik csapat imázsát, játékát, egyszóval mindent rendeljünk alá a pontszerzésnek. Számomra ez nem volt derekas helytállás... A semleges szurkolók bizony csalódhattak, és én is...

Nem úgy a fiúkban, akik igazán kitettek magukért, bár voltak rossz pillanatok, pontatlanságok, hibák, minden esetre egy ilyen 80-20 %-os labdabitoklási fölény, és a rengeteg helyzet, ami sajnos a bunkre miatt nem lehetett egytől egyig kidolgozott, az magért beszél. A MAdrid saját magát alázta meg....
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kudu
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:11:30

Bevallom őszintén, nálam is Casillas a mérkőzés embere!

Habár mikor "bemutatott", az nem volt szimpatikus dolog a részéről...
de szerintem ez betudható a benne felgyülemlett érzelmeknek és a feszültésnek.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.14. 00:11:16

Varga Tamás írta:AZZAL KEZDEM, AMIVEL GEKKODAN BARÁTOM BEFEJEZTE:

KÖSZÖNÖM AZ ÉGNEK, AZ ISTENNEK, A SEREGEK URÁNAK, HOGY BARCELONA - DRUKKER LETTEM! A LEGNAGYOBB DOLOG A VILÁGON!

Az egész CSAPAT jó volt, bár a 30-70. perc között meglehetősen leültünk. Samu kihagyott büntetője után elvesztettem a reményt a győzelemre. KISHITŰ VOLTAM! Bocsánat!
NYERTÜNK!
CSODÁS ESTE VOLT!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
SAMUNAK!
MESSINEK!
PEPNEK!
VALDÉSNAK!
ALVESNEK!
MÁRQUEZNEK!
MINDENKINEK!
HENRY-NAK!
LEGYENEK ÁLDOTTAK!

12 PONT!

Egyetértek , amúgy én is elvesztettem a reményt...
Ezzel a játékkal a mi győzelmünk megérdemelt a real veresége meg a bunkerfoci miatt jogos....A második félidőben alig volt ontos momentumuk és ha volt az is csak felllángolás volt ha a támadó fociban a real is partner akkor lehetett volna hasonló meccs mint a 3-3-as csak mondjuk akkor nem a döntelenért kellett olna ideutazni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2008.12.14. 00:11:45-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.14. 00:09:51

Tudtam, hogy ha ez a csapat nagy akar lenni, akkor nyerni fog ma. A 70. percben is tudtam és a kihagyott tizi után is. Egy nagy csapatot nem törhet meg egy ilyen eset. Egy nagy csapat meg kell, hogy találja a kulcsot a sikerhez. Egy nagy csapat ellen nem elég 93 percen keresztül védekezni. Egy nagy csapatot nem lehet alattomos faultokkal legyőzni.

ÉS MIVEL EGYIK SEM SIKERÜLT: NAGYON VAGYUNK :!: :!: :!:

A LEGNAGYOBBAK :!: :!:

A játék pedig nem érdekel, az ilyen meccseket 3 pontban mérik, nem képre.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.14. 00:09:12

Rivaldo11 írta:
ozsimiki írta:
Iker elképesztő, formán kivül játszott ő is eddig, és amikor kell odateszi magát....egyedüli játékosa a madridnak, akit jópár éve sajnálom,h az övék, na meg amikor nem ment nekik, csak őt tudtam sajnálni...
Victor 0:0-nál két esetben is bravúrral hárított. Nem kell Casillas.
nem azt írtam,h viktor helyére, csak h sajnálom,h a legnagyobb ellenfélnél véd, és mint embert is bírom. rem így már tiszta
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
petejke
Barça B

2008.12.14. 00:09:05

kovinho írta:A Madridról szólnék pár szót.
Számomra sokkal nagyobb helytállást jelentett volna, ha próbálnak támadni, nem beállni bunkerfocizni, legalább valamennyire partiban lenni a labdabirtoklást illetően. Ez szégyen, ilyen undormány focit előadni. Inkább kaptak volna ki 5-0-ra mint ez a ...

Na de egy csapat van Európában! 8)
Ramos edző bá' szerintem meghúzta, amit meg kellett. Egy ilyen nyersanyagból jelenleg csak egy ilyen játék viheti előre a csapatát.
Ami viszont tényleg pozitív, hogy nyertünk egy bunkerfocit játszó ellenféllel szemben. Hogy ez most a RM volt csak pluszt ad az egészhez. Tavaly ilyenkor mindig elvérzett a csapat.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:07:36

tavaly az ilyen meccseket elveszetettuk,van tartas a csapatban es bar 1-0ig gorcsosen jatszottunk, vegul meglett a gyumolcse a kemeny munkanak
atma 6-1
sevilla 3-0
valencia 4-0
real 2-0
Blest
Jugador d'estrella

2008.12.14. 00:07:29

Megelőlegezték a szülinapomat! 8)
A madrid úgy játszott mint egy kiscsapat, bár más lehetősége nem nagyon volt, még ellenszemvesebbek lettek nálam főleg a kis Messi miatt.
JR nagy ész, Drenthe beállítása Alves oldalára bazi jó ötlet volt, teljesen kivonhatták volna vele a támadásokból a bekket.
Szerencsére a győzelem megvan, megérdemelten!
Labdabirtoklás magáért beszél, bár azzal semmit nem lehet nyerni, emlékezzünk az előző évekre...
Meccs embere egyértelműen C a s s i l a s.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.14. 00:07:00

AZZAL KEZDEM, AMIVEL GEKKODAN BARÁTOM BEFEJEZTE:

NYERTÜNK!
CSODÁS ESTE VOLT!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
SAMUNAK!
MESSINEK!
PEPNEK!
VALDÉSNAK!
ALVESNEK!
MÁRQUEZNEK!
MINDENKINEK!
HENRY-NAK!
LEGYENEK ÁLDOTTAK!

12 PONT!

Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.12.14. 00:06:12

Teljesen megérdemelt győzelem! Azért nagyon féltem meg elég döntetlen szaga volt.
Azért így jó túl lenni eyg klasszikuson (persze alig várom a következőt).
Lényeg 9+3=.... :shock: 12 :lol:
Lezárt