2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bajnokságot jelenleg 8 ponttal vezetjük a Valencia előtt, de még holnap játszik a Villareal s ha nyer akkor 6 pont különbség áll vissza.Katalán88 írta:9 ponttal vagy 12 ponttal vezetjük a bajnokságot?
Tamás, ez szép, és jó, de ma nagyot csalódtam benned, mint Barça szurkolóban, és katalán szimpatizánsban, illetve hiteledet vesztetted...Varga Tamás írta:AZZAL KEZDEM, AMIVEL GEKKODAN BARÁTOM BEFEJEZTE:
KÖSZÖNÖM AZ ÉGNEK, AZ ISTENNEK, A SEREGEK URÁNAK, HOGY BARCELONA - DRUKKER LETTEM! A LEGNAGYOBB DOLOG A VILÁGON!
Az egész CSAPAT jó volt, bár a 30-70. perc között meglehetősen leültünk. Samu kihagyott büntetője után elvesztettem a reményt a győzelemre. KISHITŰ VOLTAM! Bocsánat!
NYERTÜNK!
CSODÁS ESTE VOLT!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
SAMUNAK!
MESSINEK!
PEPNEK!
VALDÉSNAK!
ALVESNEK!
MÁRQUEZNEK!
MINDENKINEK!
HENRY-NAK!
LEGYENEK ÁLDOTTAK!
PEP PEDIG ÁTMENT A SZIGORLATON!
JA, DE JÓ BARCA-SZURKOLÓNAK LENNI!
12 PONT!
bocsi a modiktól a nagybetűért.
Egyetértek , amúgy én is elvesztettem a reményt...Varga Tamás írta:AZZAL KEZDEM, AMIVEL GEKKODAN BARÁTOM BEFEJEZTE:
KÖSZÖNÖM AZ ÉGNEK, AZ ISTENNEK, A SEREGEK URÁNAK, HOGY BARCELONA - DRUKKER LETTEM! A LEGNAGYOBB DOLOG A VILÁGON!
Az egész CSAPAT jó volt, bár a 30-70. perc között meglehetősen leültünk. Samu kihagyott büntetője után elvesztettem a reményt a győzelemre. KISHITŰ VOLTAM! Bocsánat!
NYERTÜNK!
CSODÁS ESTE VOLT!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
SAMUNAK!
MESSINEK!
PEPNEK!
VALDÉSNAK!
ALVESNEK!
MÁRQUEZNEK!
MINDENKINEK!
HENRY-NAK!
LEGYENEK ÁLDOTTAK!
PEP PEDIG ÁTMENT A SZIGORLATON!
JA, DE JÓ BARCA-SZURKOLÓNAK LENNI!
12 PONT!
bocsi a modiktól a nagybetűért.
nem azt írtam,h viktor helyére, csak h sajnálom,h a legnagyobb ellenfélnél véd, és mint embert is bírom. rem így már tisztaRivaldo11 írta:Victor 0:0-nál két esetben is bravúrral hárított. Nem kell Casillas.ozsimiki írta:
Iker elképesztő, formán kivül játszott ő is eddig, és amikor kell odateszi magát....egyedüli játékosa a madridnak, akit jópár éve sajnálom,h az övék, na meg amikor nem ment nekik, csak őt tudtam sajnálni...
Ramos edző bá' szerintem meghúzta, amit meg kellett. Egy ilyen nyersanyagból jelenleg csak egy ilyen játék viheti előre a csapatát.kovinho írta:A Madridról szólnék pár szót.
Számomra sokkal nagyobb helytállást jelentett volna, ha próbálnak támadni, nem beállni bunkerfocizni, legalább valamennyire partiban lenni a labdabirtoklást illetően. Ez szégyen, ilyen undormány focit előadni. Inkább kaptak volna ki 5-0-ra mint ez a ...
Na de egy csapat van Európában!