Barça Igazolások 2008-09
-
- Jugador d'estrella
Hát ja...nem is arra gondoltam hogy Henry elmegy...csak már nem 20 éves és sztem egyre kevesebb meccs van benne...Hleb pedig nemtudom...nem sokat játszott de engem nem győzött meg...igaz nem is az a stílus hogy végigviszi a pályán és köténygól a kapusnak
na mind1, ezért is írtam oda hogy MAX sztem ez a poszt lehet ami még erősítésre szorul...

- Andris
- Adminisztrátor
Egyrészt most közel sem tűnik úgy, hogy Henry távozna, másrészt csak baloldalon vethetnénk be a srácot, ahova még jelentkező Henryn kívül Hleb és Iniesta is.Devid16 írta:Sztem nincs nagy szükség senki...én csak egy játékost látnék szívesen a csapatban...de sztem mindenki anyázni fog...nembaj azért megemlítem hogy megvehetnénk Babelt.Fiatal nem az a tipikus szélső aki csak elmegy és beadja hanem nagyon kombinatív és azért nagyon gólérzékeny hisz ha berakják 10 percre a Poolban akko általában azért szokott valami jót csinálni.A szekere meg eléggé kifelé áll onnan hisz ha jól tudom mondta hogy többet szeretne játszani.DE őt is csak azért mert most valamivel olcsóbban meg lehetne szerezni és ha Henry távozik átvehetné a baloldalt...
Szóval szóljatok valamit!Gondolom mi lesz...
![]()
Písz
Mindemellett pedig itt még kevesebbet játszana mint a poolban, kötve hiszem hogy hajlandó lenne jönni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Felhívnám a figyelmet rá hogy már tegnap kibővült a 'tiltott oldalak' listája két 0minőségű weblappal:
www.transfermarket.com
www.transfermarkt.de
www.transfermarket.com
www.transfermarkt.de
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Sztem nincs nagy szükség senki...én csak egy játékost látnék szívesen a csapatban...de sztem mindenki anyázni fog...
nembaj azért megemlítem hogy megvehetnénk Babelt.Fiatal nem az a tipikus szélső aki csak elmegy és beadja hanem nagyon kombinatív és azért nagyon gólérzékeny hisz ha berakják 10 percre a Poolban akko általában azért szokott valami jót csinálni.A szekere meg eléggé kifelé áll onnan hisz ha jól tudom mondta hogy többet szeretne játszani.DE őt is csak azért mert most valamivel olcsóbban meg lehetne szerezni és ha Henry távozik átvehetné a baloldalt...
Szóval szóljatok valamit!
Gondolom mi lesz...
Písz

Szóval szóljatok valamit!

Písz
Én sem, csak véletlenül kihagytam az első mondatból a "sem" szavatlluisllach89 írta:Yaya Tourét odaadnád Cescért és 8 millió fontért? Miért? Én az összes tejfölösszájú tehetségért sem adnám. Cesc nem az, de hasznosságban senki nem vetekszik Touréval az ágyúsok közül.LG írta:Én Yaya Tourét még akkor adnám, h ők adnák Cescet + 8 millió fontot. A vkp a jelenlegi fociban talán a legfontosabb poszt, és oda most van egy zsenink(sztem Touréa ez a jelző illik leginkább), butaság lenne bárkiért is odaadni. + jelenleg sok jó középályásunk van, szóval Febregas nem lenne komoly erősités, sőt lehet nem is lenne erősités. Ha Henry, Xavi, Iniesta mind jó formában vannak, akkor be se fér a kezdőbe, pedig nem lenne olcsó mulatság a gyerek.

-
- Barça C
Wenger lehet hogy megy a realba és vinni akarja magával Fabregast. Erről mit tudtok?????
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem LG nem gondolta komolyan az eladását, csakk arra akart rámutatni h Yaya egymaga értékesebb Cescnél és ezzel én is egyetértek.Ceschez hasonló kp-t hkapásból mond bárki 10et, ellenben Toure szintű vkp max 3-4 van.lluisllach89 írta:Yaya Tourét odaadnád Cescért és 8 millió fontért? Miért? Én az összes tejfölösszájú tehetségért sem adnám. Cesc nem az, de hasznosságban senki nem vetekszik Touréval az ágyúsok közül.LG írta:Én Yaya Tourét még akkor adnám, h ők adnák Cescet + 8 millió fontot. A vkp a jelenlegi fociban talán a legfontosabb poszt, és oda most van egy zsenink(sztem Touréa ez a jelző illik leginkább), butaság lenne bárkiért is odaadni. + jelenleg sok jó középályásunk van, szóval Febregas nem lenne komoly erősités, sőt lehet nem is lenne erősités. Ha Henry, Xavi, Iniesta mind jó formában vannak, akkor be se fér a kezdőbe, pedig nem lenne olcsó mulatság a gyerek.
A Fifa egy szégyen
-
- Barça C
Szerintem a bal hátvéd helyre kellene erősítés!!!!
-
- Director del Fútbol
Yaya Tourét odaadnád Cescért és 8 millió fontért? Miért? Én az összes tejfölösszájú tehetségért sem adnám. Cesc nem az, de hasznosságban senki nem vetekszik Touréval az ágyúsok közül.LG írta:Én Yaya Tourét még akkor adnám, h ők adnák Cescet + 8 millió fontot. A vkp a jelenlegi fociban talán a legfontosabb poszt, és oda most van egy zsenink(sztem Touréa ez a jelző illik leginkább), butaság lenne bárkiért is odaadni. + jelenleg sok jó középályásunk van, szóval Febregas nem lenne komoly erősités, sőt lehet nem is lenne erősités. Ha Henry, Xavi, Iniesta mind jó formában vannak, akkor be se fér a kezdőbe, pedig nem lenne olcsó mulatság a gyerek.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Én Yaya Tourét még akkor adnám, h ők adnák Cescet + 8 millió fontot. A vkp a jelenlegi fociban talán a legfontosabb poszt, és oda most van egy zsenink(sztem Touréa ez a jelző illik leginkább), butaság lenne bárkiért is odaadni. + jelenleg sok jó középályásunk van, szóval Febregas nem lenne komoly erősités, sőt lehet nem is lenne erősités. Ha Henry, Xavi, Iniesta mind jó formában vannak, akkor be se fér a kezdőbe, pedig nem lenne olcsó mulatság a gyerek.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azt hiszem Tamásnál van a pont.Varga Tamás írta:...
Mindegyik pontjával teljes mértékben egyetértek, legföképpen az Ad2-vel. Minek nekünk támadó középpályás, ha itt van Xavi?
Cesc nem férne be sehova, plusz ha elment tölünk, akkor ne is jöjjön vissza, soha többet.
Egyébként ha eladnánk Yaya-t, akkor kivel pótolnánk? Mondjatok bármelyik csapatból egy olyan embert, aki tudná pótolni. Gyanítom nem tudnátok, mivel jelenleg ö a legtökéletesebb vkp számunkra, semmi pénzért nem válnék meg töle.

Varga Tamás írta:. . .
pontosan
Amúgy a nyilatkozat egy kint élő arsenal drukker rokonom szerint óriási nagy madár.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezt a Wenger-nyilatkozatot nem tudom mire vélni. Már ha egyáltalán nyilatkozott ilyet.
Ad1: ha védekező középpályást akar, akkor nem ad el egy támadó középpályást. Mert akkor egyikből lesz, a másik pedig hiányozni fog.
Ad2: nekünk nem kell támadó középpályás, hisz a keretünkben van Európa jelenleg legjobbja ezen a poszton. Ráadásul Xavi megbízható és hűséges, Cesc pedig csak a pénzhez volt hűséges. Nálam nem egy szint a két játékos.
Ad3: az almát a körtével ne hasonlítsuk mán' össze. Egy vkp-nak teljesen más a feladatköre, mint egy támadó felfogásúnak. Ráadásul Yaya vkp. létére a támadó részben is aktívan részt tud venni. Nemhiába van megbolondulva érte Wenger és még sokan mások.
És végül: Txikiék nem olyan bolondok, hogy a középpálya legbiztosabb pontját eladják. Így szóba se jön a távozása.
Azzal pedig ne törődjünk, hogy a sportújságok pletykarovataiban kiről csámcsognak a lézengő rittereknek nevezhető újságírók.
Na, béke!
Ad1: ha védekező középpályást akar, akkor nem ad el egy támadó középpályást. Mert akkor egyikből lesz, a másik pedig hiányozni fog.
Ad2: nekünk nem kell támadó középpályás, hisz a keretünkben van Európa jelenleg legjobbja ezen a poszton. Ráadásul Xavi megbízható és hűséges, Cesc pedig csak a pénzhez volt hűséges. Nálam nem egy szint a két játékos.
Ad3: az almát a körtével ne hasonlítsuk mán' össze. Egy vkp-nak teljesen más a feladatköre, mint egy támadó felfogásúnak. Ráadásul Yaya vkp. létére a támadó részben is aktívan részt tud venni. Nemhiába van megbolondulva érte Wenger és még sokan mások.
És végül: Txikiék nem olyan bolondok, hogy a középpálya legbiztosabb pontját eladják. Így szóba se jön a távozása.
Azzal pedig ne törődjünk, hogy a sportújságok pletykarovataiban kiről csámcsognak a lézengő rittereknek nevezhető újságírók.
Na, béke!

Az már egy szomorú dolog, hogy valaki elhiszi, hogy Wenger bármikor bármilyen helyzetben felkínálná Fabregast. És. hogy mellé még 8 milló eurót is... :/ valószínű
De a másik nagyon szomorú, hogy van aki szerint Yaya jobb játékos mint Fabregas. Bírom Yayát meg nem feltétlenül egy poszt DE Fabregas jóval többet ér nála.
Szerintem MI járnánk ezzel az üzlettel rosszul.danko94 írta:Wenger azt mondta h Fabregast+8 millió Fontot adna Yaya Touré-ért!!! Szerintem kacsa, de ha így van akkor elgondolkodtató lehet az ajánlat.
Yaya és Cesc nem egy kategória. Yaya erősebb,harcosabb és védekezésben sokall jobb,mint Fabregas,akinek még 1-2év kell,hogy valóban "beérjen".
Yaya-t hatalmas hiba lenne eladni,100éven belül nem lenne még egy ilyen játékosunk az biztos. És Fabregas amit nyújt,az a plussz nem egyenlíti ki az a minuszt,amit Touré elvesztésével szenvednénk.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Abban szerintem 1et értünk hogy ha csak valaki váratlanul le nem sérül a kulcsemberek közül akkor januárban nem igazunk.
Itt szinte mindenki a balhátvéd posztot emlegeti. Az igaz h Abi nem azt a teljesítményt nyújtja mint Franciaországban. Azonban mintha mostanában kezdene magára találni, legalábbis vmivel jobban nyomja (nem sokkal) mint tavaly meg a szezon elején. Meg kell várni hogy mit nyújt tavasszal és ha akkor se megy neki akkor lehet keresni helyette vkit...
Itt szinte mindenki a balhátvéd posztot emlegeti. Az igaz h Abi nem azt a teljesítményt nyújtja mint Franciaországban. Azonban mintha mostanában kezdene magára találni, legalábbis vmivel jobban nyomja (nem sokkal) mint tavaly meg a szezon elején. Meg kell várni hogy mit nyújt tavasszal és ha akkor se megy neki akkor lehet keresni helyette vkit...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Én is igygondolom.Egyébként igazad van abban hogyha Alvés is előre megy akkor kellene egy igazi ballbekk.Valóban nem ismerjük igazán ezt a Taiwot én is csak halottam a képességeiről, de a mutatói egészen brilliánsnak bizonyulnak, szóval érdemes volna elgondolkozni Pepéknek rajta szerintem.Csak egy javaslat a részermről is az ő szerződtetése, amit hálaisten más is helyessel és amit a Goal.comos cikkiró nyilatkozatta is alátámaszt.lionelmessi19 írta:
Így még el is tudnám képzelni, ugyanakkor Abidalnak ahhoz ennél jobb formát kell mutatni.

- LM10
- Director del Fútbol
Ez igaz amit lionelmessi19 mond.Ha Alves felmegy támadni és kontrázik az ellenfél akkor a 2 belsővédő mellé behúzódik a balszélső védő.Nemhiába vették ide anno Abidalt mivel ő régen középsővédő volt így ezt is megoldaná.Csak sajnos nem mindig jön össze Abidalnak...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kicsit dejavum van. Nyáron is undorodtam ettől a topictól, mostsem lesz ez másképp. Valaki feldob egy nevet és oldalakon keresztül megy a video linkelgetés meg a vélemények "értelmes" kifejtése. Ugye január végén be lesz zárva a topic?
Hogy kicsit értelmesen is hozzászóljak a topichoz:
Ha már változtatni kéne a csapaton, akkor az a balhátvéd poszt. Abidal gyenge itt Franciaország után. A helyén Nadir Belhadj-ot látnám szívesen. Pár hete cikkeztek róla, hogy esetleg ide igazolhat.
Hogy kicsit értelmesen is hozzászóljak a topichoz:
Ha már változtatni kéne a csapaton, akkor az a balhátvéd poszt. Abidal gyenge itt Franciaország után. A helyén Nadir Belhadj-ot látnám szívesen. Pár hete cikkeztek róla, hogy esetleg ide igazolhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.12.26. 14:44:00-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Így még el is tudnám képzelni, ugyanakkor Abidalnak ahhoz ennél jobb formát kell mutatni.noname írta:Silvinho biztos elmegy nyáron,szóal ha Pep meg tudja oldani a rotációt egy Abiallal és Taiwoval, akkor sztem jöhetne nyugodtan.lionelmessi19 írta:Nem igazolunk senkit.![]()
És Taiwot pedig szerintem nyáron se, ha majd esetleg aktuális lenne a balbunkó kérdés.
Alves mellett védekező típusú balbunkó kell nekünk, és nem gólerős meg technikás, csak gyors és jól beadó. Ezek az elsődleges szempontok persze, a többi se hátrány, csak tökéletes balbunkó nem létezik.Gyengébb csapatok ellen Taiwo, erősebbek ellen pedig Abidal játszna.
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Silvinho biztos elmegy nyáron,szóal ha Pep meg tudja oldani a rotációt egy Abiallal és Taiwoval, akkor sztem jöhetne nyugodtan.lionelmessi19 írta:Nem igazolunk senkit.![]()
És Taiwot pedig szerintem nyáron se, ha majd esetleg aktuális lenne a balbunkó kérdés.
Alves mellett védekező típusú balbunkó kell nekünk, és nem gólerős meg technikás, csak gyors és jól beadó. Ezek az elsődleges szempontok persze, a többi se hátrány, csak tökéletes balbunkó nem létezik.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Nos, mivel nemértetted meg igazán, még1szer:manuel írta:Az első részt megértettük.De a másodikkal már kevésbbé értek egyett.Még véletlenülsem Alvés az aki a jobbszélen előre megy a támadásokkal védő létére igaz Lio???Akkor meg mi ez a balbunkó és jobbunkózás???lionelmessi19 írta:Nem igazolunk senkit.![]()
Alves mellett védekező típusú balbunkó kell nekünk, és nem gólerős meg technikás, csak gyors és jól beadó.![]()
![]()
És amit Taiwora értettél célzást, az úgyanúgy igaz Alvésra is szerintem.
Mivel van Alvesünk aki rendszerint erősen kitámad ("Alves mellett"), ezért a másik oldalon ugyanezt nem hiszem, hogy megengedhetjük magunknak, mert a védelmünk stabilitása forog kockán. ( "védekező típusú balbunkó kell")
- József Attila
- József Attila
Az első részt megértettük.De a másodikkal már kevésbbé értek egyett.Még véletlenülsem Alvés az aki a jobbszélen előre megy a támadásokkal védő létére igaz Lio???Akkor meg mi ez a balbunkó és jobbunkózás???lionelmessi19 írta:Nem igazolunk senkit.![]()
Alves mellett védekező típusú balbunkó kell nekünk, és nem gólerős meg technikás, csak gyors és jól beadó.

- Andris
- Adminisztrátor
Nem igazolunk senkit.
Alves mellett védekező típusú balbunkó kell nekünk, és nem gólerős meg technikás, csak gyors és jól beadó. Ezek az elsődleges szempontok persze, a többi se hátrány, csak tökéletes balbunkó nem létezik.

- József Attila
- József Attila
Tiszta Alvés!!!Csak annyi a különbség hogy Dani drágább volt.LM10 írta:Taiwo előnyei:
-fiatal
-gólerős
-támadásban és védekezésben is kiveszi a részét(megtestesült Alves bal oldalt)
-gyors
-jóáron megszerezhető(kb:12-15 milka)