Victor Valdés
- Varatrix
- Director del Fútbol
Legalább nem Ronaldo fanok, mint a nagy átlag.Slither írta:Minden új csaj fórumozó VV miatt regisztrált? Szinte csak ide írnak...Ennyire jó pasi ez a Victor?!![]()
![]()
Amúgy ha már itt vagyok akkor Feliç Aniversari!
Mármint nő!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Boldogot VV-nek reméljük vagyis én még remélem hogy sok boldog éve lesz itt a Barca-ban
Még egyszer Boldogot neki

Még egyszer Boldogot neki

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Ö egy nagyon jó kapus és önfejü de mégis sokan szeretik boldog szülinapot neki! 

Valdes a király!!!
Furcsa hogy már 27 éves. Ha visszaemlékszem még csak 25 volt

peace

Iker ízig vérig Reálos, Valdés pedig Barcás. Mindketten remekül védenek. Igaz hogy Casillas jobb valamennyivel, de mivel Víctor áll most jelenleg a kapuba és még remélem jó pár évig, el kell fogadnia mindenkinek aki nem szereti. Lehet néha potyázik de a legtöbb ziccert magabiztosan hárítja..Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...

peace
ma van Víctor szülinapja, 27 éves lett!!! (de öreg, hozzám képest
)
(L) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI (L)

(L) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI (L)
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg Buffon nem veheti fel a versenyt azzal a stabil teljesítménnyel amit Casillas fiatal kora óta produkál folyamatosan.
Egyébként pedig kár is, meg nem is lehet itt más kapusokról igazán beszélni, csak Valdesről.
Egyébként pedig kár is, meg nem is lehet itt más kapusokról igazán beszélni, csak Valdesről.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szerintem a világ legjobb kapusa Gigi Buffon. Most pont sérült de azzal a magabiztosággal és hosszútávú stabil teljesítménnyel nem veheti fel a versenyt Casillas, még akkor sem ha az eb-n több 11-est fogott mint Gigi.palesz77 írta:nem lehet nekünk mindenből a legjobb:McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban... Legjobb kapus a világon, nem fogom utáni azért mert madridos... Az Istencsászárlegeslegjobbplaya az Puyol, de a legjobb kapus Casillas. Gondolkozzatok Spanyol Válogatott drukker fejjel, és ne kezdjetek el szidni... Béke.
védő-Puyol
középpályás-Xavi
csatár-Eto'o
játékos-Messi
a legjobb kapus már túlzás lenne a csapatba![]()
![]()
![]()
![]()
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Boldog születésnapot Victor
Remélem a fiúk megajándékoznak egy győzelemmel
.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ja, a kispadról (v még onnan se, ami valószínűbb) fog max erkölcsi és lelki támogatást nyújtani a többieknek a játékhoz

- csabimo
- Capitá del Barça
Ez a lényeg, a real is nyugodtabb lenne ha volna nekik egy messi srácuk...mindorokke_barca írta:valdes jo gyerek, szerintem jo par evig nincs ertelme beszelnunk kapusvaltasrol...persze, sok mas europai csapatban nyugodtabbak lennenek ha a casillas vedene naluk... de ez csak azert van mert messi rohamozza a kapujukat es o nem lehet naluk:)Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
Biztos hogy nem valdes a világ legjobb kapusa, de nem a kapusok nyerik meg a meccseket, legalább is nálunk...Zubizarreta-Victor baja otta nem volt jó kapusunk szerintem...de mindig volt ronaldonk-rivaldonk-r10ünk-messink stb!!!
-
- Entrenador del Barça
valdes jo gyerek, szerintem jo par evig nincs ertelme beszelnunk kapusvaltasrol...
persze, sok mas europai csapatban nyugodtabbak lennenek ha a casillas vedene naluk... de ez csak azert van mert messi rohamozza a kapujukat es o nem lehet naluk:)Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
nem lehet nekünk mindenből a legjobb:McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban... Legjobb kapus a világon, nem fogom utáni azért mert madridos... Az Istencsászárlegeslegjobbplaya az Puyol, de a legjobb kapus Casillas. Gondolkozzatok Spanyol Válogatott drukker fejjel, és ne kezdjetek el szidni... Béke.
védő-Puyol
középpályás-Xavi
csatár-Eto'o
játékos-Messi
a legjobb kapus már túlzás lenne a csapatba

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor szokj hozzá, hogy nem leszel nyugodt.McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- McLovin
- Capitá del Barça
Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban... Legjobb kapus a világon, nem fogom utáni azért mert madridos... Az Istencsászárlegeslegjobbplaya az Puyol, de a legjobb kapus Casillas. Gondolkozzatok Spanyol Válogatott drukker fejjel, és ne kezdjetek el szidni... Béke.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

egyetértek azokkal, akik Víctort védik! mindenki lehet rossz passzban, csak ha ez kedvenc csapatunk kapusával történik, sokkal látványosabb, mintha pl. nekünk van rossz napunk a suliban... az előző évekről nem tudok mit mondani, de a mostani szezonban sztem jól teljesít ő is és a csapat is
amúgy a hétvégi meccsen senki sem brillírozott
az új kapus kérdést pedig bízzuk a vezetőségre (nem mintha szükség lenne másra)

az új kapus kérdést pedig bízzuk a vezetőségre (nem mintha szükség lenne másra)
Szerintem a barca játéka az ellenfél számára leginkább a kontrákat kínálja fel,mint lehetséges taktika.
Valdes viszont a világ legjobb kapusa 1v1ben,ezt nem egyszer bizonyította.
10gólt kaptunk eddig,a legkevesebb spanyol honban,talán EU-ban is.
No akkor minek uj kapus?
Valdes viszont a világ legjobb kapusa 1v1ben,ezt nem egyszer bizonyította.
10gólt kaptunk eddig,a legkevesebb spanyol honban,talán EU-ban is.
No akkor minek uj kapus?
Valdes mindig jó kapus volt,nem értem miért fikázzátok!
A BARCA 1számú kapusa nemhiába és hüséges!
Mindenkibe lehet hibát találni ha keresünk!
Ő bőven elég ebbe a Barcába,hatalmas szezont produkál!
Kászíjjász tanulhatna tőle!!!:)
Visca BARCA!Visca Catalunya!
A BARCA 1számú kapusa nemhiába és hüséges!
Mindenkibe lehet hibát találni ha keresünk!
Ő bőven elég ebbe a Barcába,hatalmas szezont produkál!
Kászíjjász tanulhatna tőle!!!:)
Visca BARCA!Visca Catalunya!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
F.C. Barcelona Forever
így is a legkevesebb gólt ő kapta. lehet casillas bravúr kapus ha már most kétszeresénél többet kapott... amúgyis felesleges ezen témázni míg nem megy el rajta meccs
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezt lehet hetenként bemásolgatom, mert már röhejes, hogy vki mindig jön és megmondja a frankót,h kellene más helyette,stb,stb...perszeozsimiki írta:Valdes ellenesek!
Eddig sem Viktoron múlt,h elmúlt két évben nem nyertünk semmit, és ezután sem rajta fog, ő ELÉG IDE!

abban a 2-2.5 évben is ő volt a kapus amikor mindent nyertünk, azóta sem lett rosszabb,sőt...
hibái adódnak, vmikor gólt is kapunk belőle, húha, de szntem lényegesen több olyan megmozdulása van ami simán az ő oldalára billenti a mérleget.
ahhoz képest,h a többi kapussal ellentétben, ő nincs belőve minden meccsen, nagyon is jól megoldja a feladatát, van,h 40perc után kell fogni egy nagyot, és addig nem volt feladata, megoldja.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- noname
- Llegenda del Barça
Mostanában jól véd.Volt egy [auto_cenzúra] meccse, de gólt érő hibája így se volt.Most kezdhetnék egyesek Messit is szidni amiért az utóbbi 2 meccsen amikor játszott nem volt túl jó. 

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Valdes extra kapus.Léfe írta:Nem használhatatlan, de extra csapathoz extra kapus is kell.
Egészen kiváló, ahogy a játékkal együtt él, rendkívül jól szokott kijönni, és valóban az egy csatár elleni meneteknél 50-60%osnál is jobb mérleggel rendelkezik, bár odáig nem mennék talán, hogy ebben ő a világ legjobbja, mint ahogy írták páran.
Ezen kívül is szokott nagyokat védeni, de benne van a hiba is néha. Többször, mint Casillasban, vagy Cechben, vagy Van der Saarban, de azt gondolom, hogy két kezemen bőven meg tudnám számolni, hány jobb kapus van ma nála (ez itt nem felszólítás arra, hogy írd le te kiket tartasz jobbnak!!!! volt már elégszer ez a téma), és egy kezemen is, akire közülük elcserélném.
Ha még nem vettem figyelembe, hogy a csapat egyik hangulat felelőse, öltözőbeli motorja, és akár bármelyik saját nevelésű játékosunknak, neki sem csak a játékjogát birtokolja a klub, hanem a szivét is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila