2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
attól még amit írtunk, ott és akkor teljesen helytálló voltkulcsar.l írta:Egyszer villant és hatalmas gólt lő...Titinho írta:
Pedig a mai eddigi teljesítménye után, szerintem Bojan be fog állni helyette a 2. félidőben...de remélem összekapja magát.Pedig még pihent hétközben is...
Egyszer villant és hatalmas gólt lő...Titinho írta:Pedig a mai eddigi teljesítménye után, szerintem Bojan be fog állni helyette a 2. félidőben...de remélem összekapja magát.ozsimiki írta:pedig nem csodálkozhatott volna az elmúlt pár meccsen ha csak úgy lecserélikPedig még pihent hétközben is...
én is pont ezen agyaltam hogy irjak-e ebbe a topicba... végülis megtettedozsimiki írta:Élő közvetítésekbe is írták páran, nekem is feltűnt nem 1 meccs óta van formán kívül Samuel...
persze szerződését meg kell hosszabbítani így is, csak neki is bőven van rossz sorozata, szerencse,h van más helyette aki lődözi a gólokat,mert meccsek óta momentumai nincsenek, remélem hamarosan visszatér a formája.
csak azért írtam,mert a fantasztikus meccs/gól átlaga után (ami tényleg dícséretes) már már Szent és sérthetetlennek lett beállítva...pedig nem csodálkozhatott volna az elmúlt pár meccsen ha csak úgy lecserélik
Pedig a mai eddigi teljesítménye után, szerintem Bojan be fog állni helyette a 2. félidőben...de remélem összekapja magát.ozsimiki írta:pedig nem csodálkozhatott volna az elmúlt pár meccsen ha csak úgy lecserélik
Háháháh tölem van a gyerekgergo9 írta:Leo tesója nem ?Tudtam hogy vmi Messi rokon...... Te honnan szedsz ilyen képeket
![]()
Nem is tudtam hogy ilyen belsőséges viszonyban vagy Eto'o val.
Leo tesója nem ?Bogika87 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A fehér srácra hitted azt hogy a fia??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy a pasit Miguel Messinek hivják![]()
![]()
![]()
![]()
hát egy 3 másodpercigBogika87 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A fehér srácra hitted azt hogy a fia??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy a pasit Miguel Messinek hivják![]()
![]()
![]()
![]()
Van valami köze Messihez?Bogika87 írta: Amúgy a pasit Miguel Messinek hivják![]()
![]()
![]()
![]()
Az még a Ne légy baromnál is durvább lett volna...ozsimiki írta:én meg,h az a fiaRivaldo11 írta:Elsőre azt hittem, Gera Zoli van a gyerek mellett.![]()
![]()
kisgyereket nem is láttam
én meg,h az a fiaRivaldo11 írta:Elsőre azt hittem, Gera Zoli van a gyerek mellett.