Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Andris
Adminisztrátor

2009.01.21. 18:57:41

miihii, én spec lusta vagyok végigolvasni, főleg hogy úgy sem kivánok hozzászólni, bocsi :)

Köszi a sok tippet, lehet hogy némelyiket megfogadom majd, kipróbálom, de sok sajnos már megvolt, és hát a max amit elmondhatok, hogy rosszabb nem lett tőlük. Sajnos :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2009.01.21. 18:55:55

Digoval csakis egyetérteni tudok.Asszem tőle ered egy azóta (sajnos)már múltidővé vált hsz,amiben kifejti ennek a fórumosdinak a lényegét és az ehhez való alkalmazkodásban rejlő konfliktuselkerülést.
Még véletlenül sem akarok belefolyni a kisded csatározásokba,de véleményem van,amit meg is formálnék pár gondoltaban...
Az egyik az,h előjött ez a fórummal való problem dolog.Sztem nagyjából az a gondja pár emberkének (szigorúan nevek nélkül :wink: ),h egyszerűen nem fér a fejébe,h lehet itt az övétől eltérő véleménye vki(k)nek is.Pedig aszem erre hivatott az EuroBARCA:különböző emberek véleményének kifejtése több szempont,meglátás,oldalról megközelítve.Pont ez a szép az egészben.Megismerni mások gondolatait ugyanabban a témakörben,érvelni,megbeszélni a dolgokat jóban-rosszban.Ahogy elnézem,erről elfeledkeztetek páran,főleg mondjuk a Henry-Pique és most már az Offtopicban is.Ha X meglátja Y hsz-ét,vörös posztóként szúrja szemét,mindenképpen reagálni kell rá.Elindul (folytatódik?) az adok-kapok,hetekig (hónapokig?) rugdossátok a semmit.Másképp láttok dolgokat,na és akkor mi van?
Próbáljátok meggyőzni a másikat,h igenis a saját véleményetek a helytálló,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG.Gyerekessé válik a dolog a szememben,főleg amiatt,h "előrelátóan",számítóan úgy van megfogalmazva egy-két hsz,h cs a hülye nem látja ki belőle,h adott esetben kinek és miért szól a dolog.De olyan szövegkörnyezetbe van bújtatva a dolog,h "kidumálható".Szal ilyen bújtatott célzásokkal,utalásokkal viaskodtok,amire várható a válasz a másik oldalon,amire csuklóból jöhet a kontra:én azt nem is úgy,nem is neked,egyáltalán nem is igaz,... a rekontra és kezdődhet a hülyézés.(helyenként sztem szándékosan) Kiforgatjátok egymás szavait,h ismét kialakulhasson egy jó kis heves diskurzus...
Az értelmi képességeitekkel egyáltalán nincs probléma,bár már többen jöttetek ezzel,h mások által le lettetek hülyézve.Egyáltalán semmi problémátok nincs ilyen téren,szvsz.Egyikőtöknek sem!Akik ilyen szép köntösbe bújtatva tudják csűrni-csavarni a szavakat,nem buta emberek.
Csak sajna rosszul használjátok ezt a kommunikatív képességeteket.
Lehetne úgy is fórumozni,h tiszteletben tartjuk a másik véleményét,bármilyen nehezére esik is olykor az embernek.
Nem feltétlenül kell minden egyes mondatát támadható felületnek tekinteni annak a személynek,akivel esetleg korábban már volt agresszívebb véleménycsere.Az érv-ellenérv vonalat beáldoztatok már a személyes kis harcaitok oltárán,csakis az ellentmondás vezérelvén működik a párbeszéd.Olyan dolgokkal tudtok takarózni időnként,h bevallom,megmosolygom.
Azt sem igazán értem,h miért is kell 253-szor is megvitatni azt a
dolgot,amivel kapcsban már korábban sem jutottatok dűlőre.Ismételgetitek magatokat,egymást és ez nekünk,semlegeseknek elég unalmassá kezd sztem válni,főleg,h parttalan a dolog és SZVSZ piszlicsáré (~jelentéktelen) az alapja.
Továbbra is állítom,h nem elsősorban a másik mindenáron való meggyőzése a fórum lényege,csak a véleménycsere.Igaz,h a kettő nem zárja ki egymást,mert előfordult már velem is,h vmit olyanképpen láttam,ahogy és ezt be is írtam,erre másvki más megvilágításba helyezte a dolgot és nem rontotta el a,hanem még jobbá formálta.Sőt,bevallom,volt már,h mások eszmefuttatásában jobban megtaláltam az igzságot,mint a saját alapgondolatomban.És ez egyáltalán nem probléma számomra,SŐT! :wink:
Könnyű azt mondani,h a tegnapiak után változtatni kell a dolgokon néhány fórumernek.De ezek egyenlőre cs üres szavak.Bizonyítsátok be,h képesek vagytok elvonatkoztatni a már kipécézett fórumertársatok véleményétől,de leginkább azt,h nem kell megtámadni X-et,Y-t,csak mert már megszoktátok,h kardoskodtok.Nem hiszem,h minden egyes meccs után (sőt,újabban már ilyen "generátor" sem kell) keresni kell a konfliktust azzal,h ugyanazt hajtogatjátok,pedig tudjátok,h a másik fél legalább annyira hajthatatlan,mint Ti.
Az apró konfliktus átment vitába,aztán veszekedésbe,majd a személyeskedéstől sem riadtatok vissza.Mára eljutottunk odáig,h a másik egy hülye és ezt több topicba is be kell írni,persze gyönyörűen megírva,h utána a kis glóriával a fejete felett lehessen szabadkozni,h én nem is... ártatlanul vádolsz már megint. :roll: Sőt,az utóbbi pár napban már egyre élesebben,"burkolásmentesen" is lapátoljátok egymásra a sz*rt,ideje lenne behúzni a kéziféket.Ha nem bírjátok ki,h megvitassátok az "élet nagy dolgait",akkor javasolnám én is a PÜ nevezetű csodálatos találmányt,ahelyett,h közszemlére teszitek itt a kisded személyeskedéseiteket...

UNCSIIIIII!!!!!!!!!!

Persze,erre mondhatjátok,h akkor nekem nem kötelező olvasni ezeket a dolgokat,topicokat.Nehéz lenne,mivel lassan a fórum egésze a Ti háborútoktól hangos...

Kicsit üljetek le megbeszélni magatokban a dolgot,mert az ilyenekkel állatira le tudjátok húzni a fórum színvonalát.
Azt a színvonalat,amire már többen közületek panaszkodtak.Ez is eléggé vicces és egy dolog jut róla eszembe:
A másik szemében a szálkát is....

Remélem nem voltam sértő senkire nézve sem.Egyet szeretnék mindösszesen kérni az érintettektől

(cinizmus nélkül!!!):

BÉKE :!: :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.01.21. 19:00:56-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 18:36:30

Csinálj valamit, ami lehetőleg rendesen igénybe vesz. Akár a teljesítőképességed határáig. Én úszásra gondoltam.

Aztán szauna..., majd a placebo hatás kiaknázása, s természetesen Pálinka...

Ha ezek sem segítenek..., akkor esetleg orvos, vagy valami készítmény..., Személy szerint én nem szeretem mérgezni magam, s egyébként is immunissá válik a szervezet...

Drigo..., sok mindenben "megelőztél"... :wink:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.21. 18:35:24

lionelmessi19 írta:...
Nekem ezek szoktak bevállni:
-Neo Citrán
-mézes tea
-Strepstils,vagy hasonlo "cukor"
jobbulást!
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.01.21. 18:34:12

Hogy sikerült összehozni? Nekem se hogy se sikerült... Pedig alapos hőfürdetésben volt részem. O:)
Egyébként jobbulást és Robituszin :D
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.21. 18:32:57

lionelmessi19 írta:December 6. óta .
Na hogyne, majd idén jó leszel és talán a Mikulás bácsi lecseréli egy Buragora a torokgyuszit, erre előbb kellett volna gondolnod a virgács már nem divat, vannak kemányebb módszerek :D

Ez az antibiotikum a kedvencem, elmész dokihoz az még a lábfájásra is azt ad, volt is egy felmérés, hogy néhány év(tized)en belül már teljesen immunisak lesznek a bacilusok az antibiotikumra, mert szinte mindenre azt szed az ember napi rendszerességgel. Ami nekem segíteni szokott az a mézes tea, ha kezdem érezni, hogy baj lesz nyomatom ezerrel, eddig mindig bejött. Persze kis pálinka, jéger is megteszi :D

De mindenekelőtt viselkedj jól :P
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 18:29:04

lionelmessi19 írta:2 orvosnál jártam, összesen 4szer, és túl vagyok vagy 3 raklap antibiotikumon.. több nem is lehet, már így is hazavágtam szvsz az immunrendszerem.
Akkor menj el egy természetgyógyászhoz, vagy vetesd ki a manduládat (ha van), vagy a Dr. Theiss-féle téma tényleg jó. A term. gyógyászokkal az a baj, hogy baromi sokat elkérnek a semmiért... Homeopátiás cuccokhoz viszont ők értenek. Vagy keress valakit, aki a tudora és nem vág meg 20 rugóra :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.21. 18:27:16

2 orvosnál jártam, összesen 4szer, és túl vagyok vagy 3 raklap antibiotikumon.. több nem is lehet, már így is hazavágtam szvsz az immunrendszerem.

Kösz am, igyekszem én is.. csakhát. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.21. 18:24:49

lionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.

Hölgyek, urak.. lehet tippeket osztogatni. :P December 6. óta eléggé strapás torokgyulladással küzködök, a gyógyszeres kezelések, sok pihenés, teakúrák, ilyenek nem válnak be.

Bármi ötletet fogadok szivesen, ha vki úgy érzi, kivétel talán a homeopátiás téma.
Mivel patikában dolgozok, ez testhez álló feladat. :)

A december 6. az már nem ma volt (cirka másfél hónap :wink: ) az akkor elég komoly lehet az a torokgyuszi. De a legjobb: EGY ORVOS TESÓ! EGY ORVOS! :D

Egy kis antibiotikum jó lenne rá...vagy vegyél egy kis lándzsás utifüvet (Dr. Theiss féle) vagy egy kis Strepsils meg ilyenek (sok finom ízben kapható).

De ha orvosnál már voltál akkor az LOL! Mielőbbi gyógyulást neked! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.21. 18:24:26

Hölgyek, urak.. lehet tippeket osztogatni. :P December 6. óta eléggé strapás torokgyulladással küzködök, a gyógyszeres kezelések, sok pihenés, teakúrák, ilyenek nem válnak be.

Bármi ötletet fogadok szivesen, ha vki úgy érzi, kivétel talán a homeopátiás téma.
Lehet,hogy elvetemült ötletnek tűnik,de nekem már jópárszor bevált!

Szóval,menj el az erdőbe egy kiadós sétára - persze, ne egyedül, úgy unalmas - úgy 4-5 óra elég lesz. Nagyon jó ebben az,hogy elvonja a figyelmed a torokfájásról, a másik meg a friss levegő!

Kétszer volt ilyen nekem, torokfájással indultam, és mire végeztünk,nem fájt,holott ittam közben mindenféle jéghideg piákat...

Hidd el, amilyen furcsa ötlet,annyira hasznos :wink:
.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 18:20:09

A homeopátiás cucc jó találmány, de sztem 30-40%-ban attól függ, hogy hiszel-e benne. Elég pszichés eredetű gyógymód. A kutyámnak amúgy általában azt ad a dokim és csodával határos gyorsasággal gyógyult be minden heg rajta, amikor műtöttük (a régi kutynak elég sok műtétje volt).

Amúgy van amikor már csak az antibiotikum segít, vagy a mandulaműtét. Bár gondolom a gyógyszerbe az antibiotikum is beletartozik ha 1.5 hónapja nyomatod.

Yaya Touré - a szikla.

baas11
Entrenador del Barça

2009.01.21. 18:19:45

Sok Negro :),esküszöm nekem bevállt...jobbulást !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2009.01.21. 18:20:29-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bouba
Capitá del Barça

2009.01.21. 18:19:39

A pálinka mindenre gyógyír :P
Andris
Adminisztrátor

2009.01.21. 18:16:24

Ójajj.. mi volt megint.

- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.21. 16:19:27

Szerencsére a fórum programozója feltalálta a privát üzenetet is, amennyiben Ti még nem unjátok - mert én már borzasztóan - kérlek ott folytassátok, köszönöm.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.21. 16:14:37

gekkodan írta:Csak nem bírod ki, hogy ne gerjeszd a feszkót...Vicces egy gyerek vagy te a madrid egykori játékosának a képével az avatarodban.
Ezt nem tartod egy kicsit gyerekes megjegyzésnek?Ennél komolyabbnak hittelek...de ez legyen a legnagyobb bajod az életben... :)
gekkodan írta:pont rász*rok
gekkodan írta:Nem tudom mi a jó életnek kell állandóan még utoljára, dafke, az "enyém az utosló szó" elve alapján rátenni egy lapáttal.
Pont rászarsz mégis nem tudod megállni,h ne írj... :)
Az utolsó "dafke utolsó szó" dolgohoz meg annyit,h pont ugyan azt tetted.Nem nyugodtál meg és írtál még egy hszt,h csakazértis bebizonyítsd,h igazad van vagy nem tudom.
gekkodan írta:Ha szerinted ez volt a balhé forrása, akkor nemtom VV-t és redmillert miért nem veszed elő. Miért csak mindig Tamás vagy én, vagy most épp G-Jay az, akin levered a port?
Ha jobban figyeltél volna akkor láthattad volna,h nem lettél meg nevesítve a hszemben.Egyszerűen Te reagáltál rá és Te húztad fel magad rajta.

Arra se figyelsz,h G-Jayt nem találtam meg,sőt mi több hangoztattam is,h nem kívánok állást foglalni abban a dologban amit Ő írt.És sztem Ő nem is érezte megtámadva magát....

Miért pont Te?Mert szvsz hszről hszre megmutatkozik a jellemtelenséged...
gekkodan írta:Gyakorlatilag még nem volt olyan balhé a fórumon, ami után ne jöttél volna elő, hogy "szakmai" köntösbe bújtatott véleményed kifejtsed, amihez még persze azt is hozzáfűzöd rendszeresen, hogy "nincs harag", "nem haragszom", csak véleményezek. Nagyon értesz a "ködből előtöréshez."
Gyakorlatilag eddig három talán négy"balhém" volt a fórumon ugyh nem nagyon tudom itt most miről beszélsz.Harag meg télleg nincs :wink:

A ködből előtörést meg Te mutattad meg tegnap szvsz....
gekkodan írta: Egyedül te voltál, aki ismét megtaláltad a csomót a kákán. Gratulálok, ügyes gyerek vagy. Ezek szerint ennyire nem érted amit akarok mondani.
Gyakorlatilag elég kevesen voltunk itt tegnap ugyh meg is lepne ha más megtalálná a az a bizonyos csomót.

Viszont hidd el,h vannak még mások is velem egyetértésben....

A ki nem ért meg kit dologba nem kívánok belemenni.Kb ugyan annyira nem érted meg mi volt a problémám mint én most ezt a hszt...Mert kb nem is arról beszélsz ami a gond volt amiből tegnap a vita indult.Fogod magad és mint a nagy ártatlan gyerek akit én "mindig bántok" a" ködből előtörve" mártírkodsz...
gekkodan írta:Hátulról jösz megint Bányász és ott folytatod, ahol tegnap abbahagytad.
Nem nem...az Te vagy!
gekkodan írta:A fórum problémái pedig nem ott kezdődtek, hogy tegnap kiborult a bili....Sok, ennél jóval komolyabb gondok vannak itt. És nem csak alsó szinten....
És zárszónak jössz a szokásossal.Csak nem veszed észre,h a problémákért Te is ugyan úgy felelős vagy mint pl én.Csak prédikálsz össze vissza de mindig ugrassz ha balhé van...
gekkodan írta:Ha tévedek belátom, ha valakit megítélek és félrenézek, belátom (Piqué, Henry), ha valakit megbántok, tudok bocsánatot kérni. Volt itt már elég konfliktusban nekem is részem, kár neveket említenem. Mégis képes vagyok bárkit megszólítani és akár PÜ-ben, akár topicban rendet rakni.
Ennek mi köze az eddigiekhez?Mondtam egy szóval is,h nem teszed meg ezeket?Arról beszélnél amiről kellene ha már beszélsz...

Végezetül pedig nincs harag.... :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.21. 16:00:37

Who is Fidel Castro?

A singer. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Há milyen buta az az ember, te jó isten. :twisted:
Kép
Master19
Capitá del Barça

2009.01.21. 15:58:17

Szandi írta:Még ezt az egyet kötelező: http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Mindenki döntse el, hogy melyik volt a kedvence :P Nekem a világháború :) :lol: Nameg a háromszög..
Nekem a Berlini fal :lol: meg a háromszög.Ja és persze a Star Wars ](*,) De ennyi hülyét amennyi Amerikában él...És az összes Ausztráliára tüzte azt a valamit a térképen!Egyik se szólt volna,hogy ez így nem jó.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 15:48:25

Bányász!

Csak nem bírod ki, hogy ne gerjeszd a feszkót...Vicces egy gyerek vagy te a madrid egykori játékosának a képével az avatarodban.

Nem tudom mi a jó életnek kell állandóan még utoljára, dafke, az "enyém az utosló szó" elve alapján rátenni egy lapáttal. G-Jay-nek teljesen igaza van. Gyakorlatilag még nem volt olyan balhé a fórumon, ami után ne jöttél volna elő, hogy "szakmai" köntösbe bújtatott véleményed kifejtsed, amihez még persze azt is hozzáfűzöd rendszeresen, hogy "nincs harag", "nem haragszom", csak véleményezek. Nagyon értesz a "ködből előtöréshez."

Igen, nagyon jó volt a tegnapi balhé arra, hogy kiderüljön, valójában kiben mi van. Továbbra is megjegyzem, hogy egyetértettem G-Jay bizonyos gondolataival, ennyit kommenteltem. Ha szerinted ez volt a balhé forrása, akkor nemtom VV-t és redmillert miért nem veszed elő. Miért csak mindig Tamás vagy én, vagy most épp G-Jay az, akin levered a port?
Persze ez költői kérdés, nem igénylem a választ rá, hiszen így kezdődne: "mert általában ti vagytok a balhéban, egyebek...". Megkíméllek a választól, ismerem.

Ha tévedek belátom, ha valakit megítélek és félrenézek, belátom (Piqué, Henry), ha valakit megbántok, tudok bocsánatot kérni. Volt itt már elég konfliktusban nekem is részem, kár neveket említenem. Mégis képes vagyok bárkit megszólítani és akár PÜ-ben, akár topicban rendet rakni.

Kímélj meg ezektől a "szakmai" tézisekbe bújtatott kötözködéseidtől. Baromira nem vagyok kíváncsi rájuk és eztán sem leszek. Ha a tegnapi vita kaialakulásáért engem teszel felelőssé csak mert egyetértettem G-Jay-el, akkor szíved joga, pont rász*rok. Mint ahogy arra is, hogy egyellőre rajtad kívül senki sem talált negatív tartalmat a ma délelőtti hsz-emben. Annyit kértem, hogy miután kianyázTUK magunkat tegnap, most ideje lenne lenyugodnUNK. Neked is komám...Nekem is. Egyedül te voltál, aki ismét megtaláltad a csomót a kákán. Gratulálok, ügyes gyerek vagy. Ezek szerint ennyire nem érted amit akarok mondani.

Senki sem mondta, hogy hibátlan vagyok. A tegnapi ügyben mélységesen szégyelheted magadat Te is, ahogy mindenki és még egyszer mondom: a továbbiakban az értelmes véleménynek álcázott kötözködéseid úgy fognak lepörögni rólam, ahogy kell. Így legalább nem lesz köztünk feszkó, sokan vannak ezen az oldalon úgy, hogy bizonyos emberek hsz-eit már észre sem veszik. Legyél mostantól Te is szelektív velem kapcsolatban, én is ezt teszem.

Azon viszont gondolkozz el, hogy rajtad kívül senki sem kötött bele a délelőtti hsz-emben...Hátulról jösz megint Bányász és ott folytatod, ahol tegnap abbahagytad.

És igazad van: tényleg jó volt a tegnapi. G-Jay-nek is igaza van, tudok hová tenni már én is sokmindent.

A fórum problémái pedig nem ott kezdődtek, hogy tegnap kiborult a bili....Sok, ennél jóval komolyabb gondok vannak itt. És nem csak alsó szinten....

na húztam.

Yaya Touré - a szikla.

Szandi
Főnökasszony

2009.01.21. 15:31:40

CFirpo3 írta:Na végre visszajött az Eurobarca!!
Egész délután nem tudtam belépni...
Már kezdtem unatkozni.
Ez vicc ugye? :) Húde remélem. Nem akarok indiszkrét lenni, de mennyi idős vagy? irgumburgumm..

Csak engem nem hozott lázba ez a kis kimaradás az oldallal? :?
Amúgy ha valakinek van kedve, akkor leírhatja, hogy mi volt Henry topicban mert így már elég érdekesnek tűnik.

Na egy kis ajándék: http://www.napiszar.com/?p=2678
Bocsi. Muszáj volt :D Jézusom meghalok. Ez egy mai, egészséges, szép menő csaj. Ok, nem tudja ki az a Woody Allen, már ez is elég nagy fika, nadehogy még úgy csinál az elején, mint aki tudja, meg ez az úszónős duma. ez kész.

Még ezt az egyet kötelező: http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Mindenki döntse el, hogy melyik volt a kedvence :P Nekem a világháború :) :lol: Nameg a háromszög..
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.01.21. 14:38:47

Üdv!

Meg szeretném kérdezni, hogy mi volt a gríz az oldallal, mert már vagy 3 napja nem néztem a fórumra.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rbrt
Barça C

2009.01.21. 14:26:23

Ciao! Uj reg vagyok nálatok, bár hónapok ,évek ota figyelem ezt az oldalt es olvasom a forumokat vakon :lol:
Már olvasom is hogy a digi a téma...hát mit ne mondjak ha egyszer is eljutna csongrád illetve szeged városába rögtön beköttetném mert hihetetlen gyors és olcsó! Nekem jelenleg tvnetwork van ami mostmár számomra akkora sz×r hogy 190k-val töltök és 5500 ft-t fizetek! :?
Gránátvörös szív, kék a lélek, antimadridista leszek amíg élek!
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.21. 14:15:04

gergo9 írta:Most kötöttek be uj netet...... Váltottunk UPC-ről a digi legnagyobb sávszélességű netére :lol: Ajánlom mindenkinek azt hiszem 4ezer vagy mennyi havonta. Most szedtem le egy filmet 5 perc alatt lejött 3000k átlaggal :shock: :shock:
Szívesen bekötném hidd el én is a digis netet, de sajnos idáig nem ér el e kezük. Úgy hogy marad fibernet :cry: Amivel csak annyi a gondom, hogy qurvár drága :evil: De legalább a kábel tv-jük az jó, sport 1-2, sk, eurosport 1-2 + viasat6. Az összes amelyiken a fontos meccseket nézni tudom és nem kell néznem azt a ratyi netes közvetítést :D
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.01.21. 13:55:35

Most kötöttek be uj netet...... Váltottunk UPC-ről a digi legnagyobb sávszélességű netére :lol: Ajánlom mindenkinek azt hiszem 4ezer vagy mennyi havonta. Most szedtem le egy filmet 5 perc alatt lejött 3000k átlaggal :shock: :shock:
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.01.21. 13:35:42

Tegnap nem semmi kis felfordulás volt itt. De legalább mostmár minden a régi :)
Lezárt