Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ezek szoktak bevállni:lionelmessi19 írta:...
Na hogyne, majd idén jó leszel és talán a Mikulás bácsi lecseréli egy Buragora a torokgyuszit, erre előbb kellett volna gondolnod a virgács már nem divat, vannak kemányebb módszereklionelmessi19 írta:December 6. óta .
Akkor menj el egy természetgyógyászhoz, vagy vetesd ki a manduládat (ha van), vagy a Dr. Theiss-féle téma tényleg jó. A term. gyógyászokkal az a baj, hogy baromi sokat elkérnek a semmiért... Homeopátiás cuccokhoz viszont ők értenek. Vagy keress valakit, aki a tudora és nem vág meg 20 rugóralionelmessi19 írta:2 orvosnál jártam, összesen 4szer, és túl vagyok vagy 3 raklap antibiotikumon.. több nem is lehet, már így is hazavágtam szvsz az immunrendszerem.
Mivel patikában dolgozok, ez testhez álló feladat.lionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.
Hölgyek, urak.. lehet tippeket osztogatni.December 6. óta eléggé strapás torokgyulladással küzködök, a gyógyszeres kezelések, sok pihenés, teakúrák, ilyenek nem válnak be.
Bármi ötletet fogadok szivesen, ha vki úgy érzi, kivétel talán a homeopátiás téma.
Lehet,hogy elvetemült ötletnek tűnik,de nekem már jópárszor bevált!lionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.
Hölgyek, urak.. lehet tippeket osztogatni.December 6. óta eléggé strapás torokgyulladással küzködök, a gyógyszeres kezelések, sok pihenés, teakúrák, ilyenek nem válnak be.
Bármi ötletet fogadok szivesen, ha vki úgy érzi, kivétel talán a homeopátiás téma.
A homeopátiás cucc jó találmány, de sztem 30-40%-ban attól függ, hogy hiszel-e benne. Elég pszichés eredetű gyógymód. A kutyámnak amúgy általában azt ad a dokim és csodával határos gyorsasággal gyógyult be minden heg rajta, amikor műtöttük (a régi kutynak elég sok műtétje volt).lionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.
Sok Negrolionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.
A pálinka mindenre gyógyírlionelmessi19 írta:Ójajj.. mi volt megint.
Ezt nem tartod egy kicsit gyerekes megjegyzésnek?Ennél komolyabbnak hittelek...de ez legyen a legnagyobb bajod az életben...gekkodan írta:Csak nem bírod ki, hogy ne gerjeszd a feszkót...Vicces egy gyerek vagy te a madrid egykori játékosának a képével az avatarodban.
gekkodan írta:pont rász*rok
Pont rászarsz mégis nem tudod megállni,h ne írj...gekkodan írta:Nem tudom mi a jó életnek kell állandóan még utoljára, dafke, az "enyém az utosló szó" elve alapján rátenni egy lapáttal.
Ha jobban figyeltél volna akkor láthattad volna,h nem lettél meg nevesítve a hszemben.Egyszerűen Te reagáltál rá és Te húztad fel magad rajta.gekkodan írta:Ha szerinted ez volt a balhé forrása, akkor nemtom VV-t és redmillert miért nem veszed elő. Miért csak mindig Tamás vagy én, vagy most épp G-Jay az, akin levered a port?
Gyakorlatilag eddig három talán négy"balhém" volt a fórumon ugyh nem nagyon tudom itt most miről beszélsz.Harag meg télleg nincsgekkodan írta:Gyakorlatilag még nem volt olyan balhé a fórumon, ami után ne jöttél volna elő, hogy "szakmai" köntösbe bújtatott véleményed kifejtsed, amihez még persze azt is hozzáfűzöd rendszeresen, hogy "nincs harag", "nem haragszom", csak véleményezek. Nagyon értesz a "ködből előtöréshez."
Gyakorlatilag elég kevesen voltunk itt tegnap ugyh meg is lepne ha más megtalálná a az a bizonyos csomót.gekkodan írta: Egyedül te voltál, aki ismét megtaláltad a csomót a kákán. Gratulálok, ügyes gyerek vagy. Ezek szerint ennyire nem érted amit akarok mondani.
Nem nem...az Te vagy!gekkodan írta:Hátulról jösz megint Bányász és ott folytatod, ahol tegnap abbahagytad.
És zárszónak jössz a szokásossal.Csak nem veszed észre,h a problémákért Te is ugyan úgy felelős vagy mint pl én.Csak prédikálsz össze vissza de mindig ugrassz ha balhé van...gekkodan írta:A fórum problémái pedig nem ott kezdődtek, hogy tegnap kiborult a bili....Sok, ennél jóval komolyabb gondok vannak itt. És nem csak alsó szinten....
Ennek mi köze az eddigiekhez?Mondtam egy szóval is,h nem teszed meg ezeket?Arról beszélnél amiről kellene ha már beszélsz...gekkodan írta:Ha tévedek belátom, ha valakit megítélek és félrenézek, belátom (Piqué, Henry), ha valakit megbántok, tudok bocsánatot kérni. Volt itt már elég konfliktusban nekem is részem, kár neveket említenem. Mégis képes vagyok bárkit megszólítani és akár PÜ-ben, akár topicban rendet rakni.
Nekem a Berlini falSzandi írta:Még ezt az egyet kötelező: http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Mindenki döntse el, hogy melyik volt a kedvenceNekem a világháború
![]()
Nameg a háromszög..
Ez vicc ugye?CFirpo3 írta:Na végre visszajött az Eurobarca!!
Egész délután nem tudtam belépni...
Már kezdtem unatkozni.
Szívesen bekötném hidd el én is a digis netet, de sajnos idáig nem ér el e kezük. Úgy hogy marad fibernetgergo9 írta:Most kötöttek be uj netet...... Váltottunk UPC-ről a digi legnagyobb sávszélességű netéreAjánlom mindenkinek azt hiszem 4ezer vagy mennyi havonta. Most szedtem le egy filmet 5 perc alatt lejött 3000k átlaggal
![]()