Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt nézz szétvicky.girl írta:Tudna vki linket nekem a West Brom - Man Utd meccshez? A rojadirectán egyik se megy...
Töltsd le a sopcast-t progit és utána kattints a rojadirecta-n a soccer highlightsra azon egész jól megy.vicky.girl írta:Tudna vki linket nekem a West Brom - Man Utd meccshez? A rojadirectán egyik se megy...
Liga kupa döntő márciusban lesz csak, am tottenham erre számíthat a döntőben is.gergo9 írta:
Nem a döntő....... Ez az FA kupa aminek a döntője majd vmikor májusban van. Amugy párhuzamosan megy több FA kupa meccs szval ki lehet következtetni hogy nem döntő.
MU-Tottenham döntő a ligakupában lesz aminek a döntője azt hiszem februárban van.
Szerk: Közben Scholes és Berbatov 2perc alatt helyre tette a totyenhamot 2:1
Nem a döntő....... Ez az FA kupa aminek a döntője majd vmikor májusban van. Amugy párhuzamosan megy több FA kupa meccs szval ki lehet következtetni hogy nem döntő.Hidegkutis írta:igen az a döntő:DVaratrix írta:Nem vagyok nagyon képben, tehát ne oltsatok nagyon!
De az ebben a pillanatban is tartó Manchaster-Spurs F.A kupa meccs az a döntő?
Mellesleg 0-1 a Tottenhamnak Pavluchenko révén!
igen az a döntő:DVaratrix írta:Nem vagyok nagyon képben, tehát ne oltsatok nagyon!
De az ebben a pillanatban is tartó Manchaster-Spurs F.A kupa meccs az a döntő?
Mellesleg 0-1 a Tottenhamnak Pavluchenko révén!
Kicsit kifáradtak Mu meccs előtt, mondjuk semmi rotáció full legerősebb csapattal kikaptak 3-0-raozsimiki írta:gergo9 írta:Burnley vezet 1:0ra a szpúrsz ellen......Mennyi lett az első meccs?
4-1,de nagyon looooooool
rendes játékidőben 3-0ra nyert a Burnley![]()
![]()
viszont továbbmegy a Spurs,mert hosszabbítás után már 3-2
![]()
lol,akkor is ciki
azért nem nyert a Burnley,mert itt nincs idegenben lőtt gól...
gergo9 írta:Burnley vezet 1:0ra a szpúrsz ellen......Mennyi lett az első meccs?
Lehet majd egyszer lesz olyan jó Rafel mint Alves v. Maicon, de azért most még nagyon messze van tőlük.kovinho írta:Rafael tényleg nagy játékos lehet (vagy már az?!). Mindenesetre a brazil válogatott durván el van látva jobb védőkkel. Maicon, Rafael, Dani Alves. Melyik fog kezdeni?
Ja és természetesen a Spurs nyeri a kupát.
4. Jó eséllyel elq.ja...MQuC írta:Cé Roni...![]()
Tizenegyesnél riporter kielemezte... Sosem néz a kapus szemébe, Nem szögből, hanem mértani középről fut neki. Ez még oké is lenne. 3. És EZÉRT ne mtudni melyik lábával rúgja el a labdát... Na én még nem láttam ballal rugni
De nembaj. Azért be kell neki nyalni....
Az is jobb nekünk mint a Pooléozsimiki írta:YES, Pool-Everton 1-1![]()
egy meccsel kevesebbet játszva, ugyanannyi ponttal vagyunk mint a pool, de szntem elsők,mivel gk jobb Manchesternél![]()
így tovább