Bajnoki Mérkőzések 08-09
- albicelesteX
- A Vadász
Mondjuk azt mondom ha nyer egy Bl-t meg még vagy két bajnokságot ami bőven benne van a srácban akkor már "csak" egy vb cím kell és szerintem befogta mert mindene meg van hozzá!

- simonyitibi
- Barça B
Én sem mint embert hasonlítom Messit Maradonához. Maradona elszált magától az idő múlásával, kábszer, pia ,zűrös ügyek! Hanem mint egy fenomént, akinél talá eddig nem volt jobb. DE MOST LEHET! Csak le kell tenni egy-két dolgot az asztalra. Vb győzelem, még bajnoki címek, ha lehet, akkor Bl győzelem, vagy aranylabda. A sikerességet címekre mérik, de Messi címek néljül is a legjobb lenne!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nekem se. Maradona jobb és eredményesebb játékos volt - az eddigi eredményeket összevetve. Viszont Leonak még van ideje.albicelesteX írta:Nekem nem jön be ez a Maradonához hasonlítgatás!Szerintem Messi jobb játékos!Mert benne van alázat, és tényleg a Barcelona és a foci nála az első!Ezzel szemben Maradona inkább a balhéjairól híres bár játéktudását nem lehet elvenni tőle,de szerintem a karrierjét keresztbe vágta a cuccal meg a bulival!Így azt gondolom eddig a hozzáállás alapján nem kell méltónak lennie!Messi az Messi!!!!simonyitibi írta:És hát Messi,akinél nincs jobb az egész világon! Maradona méltó utódja.
Én láttam Maradonát is játszani. Félelmetes, hátborzongató volt. Egy félisten. Pelé és Puskás mellett a Föld legnagyobb labdarúgója.

- simonyitibi
- Barça B
Pep valóban zseniális edző,de nem a edzői módszerei miatt, hanem, mert megtalálta az arany középútat. Megvan a kellő önbizalom,de senki sincs elszállva magától. Pedig talán megtehetné. Viszont önbizalom nélkük kár is lenne kifutni a gyepre,ezért mindenki önbizalimtól duzzad. Szóval az arany középút!
- albicelesteX
- A Vadász
Nekem nem jön be ez a Maradonához hasonlítgatás!Szerintem Messi jobb játékos!Mert benne van alázat, és tényleg a Barcelona és a foci nála az első!Ezzel szemben Maradona inkább a balhéjairól híres bár játéktudását nem lehet elvenni tőle,de szerintem a karrierjét keresztbe vágta a cuccal meg a bulival!Így azt gondolom eddig a hozzáállás alapján nem kell méltónak lennie!Messi az Messi!!!!simonyitibi írta:És hát Messi,akinél nincs jobb az egész világon! Maradona méltó utódja.

- McLovin
- Capitá del Barça
Köszi szépen!Varga Tamás írta:A Sportklub szerdán 15,30h-kor adja a Barca TV keretében.McLovin írta:Vki tudja, hogy mikor lesz ismétlés a tévében?

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Sportklub szerdán 15,30h-kor adja a Barca TV keretében.McLovin írta:Vki tudja, hogy mikor lesz ismétlés a tévében?

- simonyitibi
- Barça B
Este a botlábú Real le x-el a Deporal 1-1
- westerngom
- Entrenador del Barça
nagyon darálós, akarós meccs volt és persze meg is lett a gyümölcse, nekem személy szerint ez hiányzott a tavalyi idényből. Pep ebben alkotott nagyot, hogy mentálisan "gatyába" rázta a társaságot. Ezek a játékosok nem most tanultak meg focizni és lettek profik, csak helyre tette bennük a dolgokat és megmutatta nekik a helyes utat. Talán, ha kicsit hamarább jön Pep és rendet tesz a fejekben nem csúszik szét a csapat és R10 is menthető lett volna. Frank nagyon jó edző volt, de a fegyelmet és a játékosok hozzá állását, munkavégzését Hank tartotta kézben.
Pep összeterelte és összetartja a nyájat, arról nem is beszélve, hogy amióta Ő a főnök: emelkedett a morál és újra egy emberként "küzd" a csapat!
más, egy kolléga írta, hogy szégyenletes volt a közvetítés stúdió kommentátora...ez így igaz! Miért nem tesznek be egy olyan embert aki minimum pártatlan. Olyan érzésem volt végig, hogy valamelyik pillanatban letépi a nyakkendőt és széthúzza az ingét, hogy egy RM fan ugorhasson ki belőle.
Pep összeterelte és összetartja a nyájat, arról nem is beszélve, hogy amióta Ő a főnök: emelkedett a morál és újra egy emberként "küzd" a csapat!
más, egy kolléga írta, hogy szégyenletes volt a közvetítés stúdió kommentátora...ez így igaz! Miért nem tesznek be egy olyan embert aki minimum pártatlan. Olyan érzésem volt végig, hogy valamelyik pillanatban letépi a nyakkendőt és széthúzza az ingét, hogy egy RM fan ugorhasson ki belőle.

- simonyitibi
- Barça B
Amit a Barca hétről-hétre nyújt az varázslatos! Mindenki behódol nekik. Tetszik Henry játéka, ebben az idényben Arsenalos fénykorát idézi újból. Eto'o igazi életveszélyes ösztönös góllövő. De a kedvenceim Alves, és a Kis Isten ,Messi. Alvesnek védő létére csatárokat magszégyenítő technikai tudása van,félelmetes játékos. És hát Messi,akinél nincs jobb az egész világon! Maradona méltó utódja.
- McLovin
- Capitá del Barça
Vki tudja, hogy mikor lesz ismétlés a tévében?

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Messi + Samu + Henry = 45 gól.
Ők hárman több gólt lőttek, mint a többi csapat lőtt góljainak száma, külön-külön.
Ez nem semmi.
CSODÁLATOS HÁRMAS!
LOS FANTASTICOS TRIOS!
Ők hárman több gólt lőttek, mint a többi csapat lőtt góljainak száma, külön-külön.
Ez nem semmi.
CSODÁLATOS HÁRMAS!
LOS FANTASTICOS TRIOS!

nekem is nagyon tetszett Henry gólja, mert sztem nem sokan tudták volna olyan helyzetből így megoldani.Varatrix írta: Henry fektéből is ilyen gól lő, gyönyörű.
Eto'o nagyon ment tegnap, 1 gól de több is lehetett volna.
Siempre Barca
- Varatrix
- Director del Fútbol
Valóban jó helyen van ott Iniesta!Fecooo írta:Iniestával kapcsolatban nem értettem eddig, h miért Henry helyén játszatta Pep, hiszen pontosan úgy képzeltem el a legerősebb kezdő 11et, ahogy tegnap felállt (kivéve Piqué helyett Marquez)
Tényleg a leg erősebb csapatot küldte Guardiola pályára tegnap...
Viszont szerintem nincs túl nagy külömbség Piqué és Marquez játékában.
Mind ketten megbízható szép játékot nyújtanak.
A meccs fantasztikus volt, ismét!
Messiről nincs mit mondani, olyan mint mindig!
Henry fektéből is ilyen gólt lő, gyönyörű.
Eto'o nagyon ment tegnap, 1 gól de több is lehetett volna.
Siempre Barca

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.01.25. 09:49:05-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Iniestával kapcsolatban nem értettem eddig, h miért Henry helyén játszatta Pep, hiszen pontosan úgy képzeltem el a legerősebb kezdő 11et, ahogy tegnap felállt (kivéve Piqué helyett Marquez), tehát középpályán Toure, Iniesta, Xavi (nem sorrendben).
Bebizonyította, h jól gondoltam, ő nem csatárnak való, viszont Xavi mellett kiválóan ellátja a feladatát.
a hátvédsor tehát sztem így a legerősebb: Abidal, Puyol, Marquez, Alves
A TRIDENTE-hez meg egyszerűen nincs mit hozzáfűzni, minden létező dicsérő frázis felesleges, minden jelzőt elhasználtak már
Minden létező rekordot megdönthet A CSAPAT (így nagybetűvel! )
45 gólt egy egész idény alatt ritkán lőnek a csapatok csatárai, nemhogy fél idény alatt...
kis off:
az MU-sok meg irígyek, h nem övék lett az utóbbi 18 év legjobb csapata.
őszintén megmondva az intereseken kívül az mu-sok a legbeképzeltebb szurkolók... (legalábbis itthoni berkekben...)
On:
Pep legendává válhat edzőként is, ha megkapja a hosszú távú bizalmat, és ez akkor lesz fontos igazán, ha esetleg romlik majd a csapatunk teljesítménye
Visca el barca!
Bebizonyította, h jól gondoltam, ő nem csatárnak való, viszont Xavi mellett kiválóan ellátja a feladatát.
a hátvédsor tehát sztem így a legerősebb: Abidal, Puyol, Marquez, Alves
A TRIDENTE-hez meg egyszerűen nincs mit hozzáfűzni, minden létező dicsérő frázis felesleges, minden jelzőt elhasználtak már

Minden létező rekordot megdönthet A CSAPAT (így nagybetűvel! )
45 gólt egy egész idény alatt ritkán lőnek a csapatok csatárai, nemhogy fél idény alatt...
kis off:
az MU-sok meg irígyek, h nem övék lett az utóbbi 18 év legjobb csapata.
őszintén megmondva az intereseken kívül az mu-sok a legbeképzeltebb szurkolók... (legalábbis itthoni berkekben...)
On:
Pep legendává válhat edzőként is, ha megkapja a hosszú távú bizalmat, és ez akkor lesz fontos igazán, ha esetleg romlik majd a csapatunk teljesítménye
Visca el barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.01.25. 09:45:01-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
Hallo Jó reggelt Mindenkinek!A Tegnapi meccsről és a közvetítésről ejtenék egy pár szót!A meccset hál Istennek sikerült végig néznem és nem csalódtam még az első félidő gólnélkülisége miatt sem!Jöttek a helyzetek nyomtunk de a Numancia 11 emberrel védekezett amit nem volt könnyű kijátszani!Jött a szünet ahol nagyon felnyomtam magam, mégpedig a stúdióban ülő úgynevezett "szakkommentátorokon"!Mert ott aztán csak azt hallottam hogy a real madrid, a szerencse, a meg nem adott gól!Tisztelem becsülöm Puhlt a másiknak a nevét sem sikerült megjegyeznem x év alatt, de felháborít hogy nem képesek a magyar hozzáértőnek kikiáltott emberek elismerni ha egy klub (ami nem real madrid) kiválóan és rekordokat döntögetve a világon a legjobban játszik!És ezt a világon mindenhol elismerik leírják elmondják csak itt nem!Második félidőben Farkas Norbi kolléga elmondta a rekordokat remélem azokat odabent is hallották és nem a Real mai Depor elleni meccsről beszélgettek, mert ott a tények magukért beszéltek (még orvosi papír sem kell
)!Na jött a második elintéztük a dolgot csak begyötörtük az elsőt mind klasszis megoldás volt!Én nagyon szeretem Messi játékát de kicsit önzőnek tartom talán ha egyszer kétszer hamarabb passzol vagy nem lő hanem inkább passzol akkor nagyobb lehetett volna a gála,de nem vagyok telhetetlen jó ez a négy is csak mondjuk ha szorosabb meccsen csinálja nem biztos hogy a sok csel az értékelendő hanem inkább egy gólpassz!Na de mindegy Ő egy Zseni!Aztán jött megint az "értékelés"!Na megint azzal kezdődött hogy les gól meg hogy még az elsőben egyet nem adott meg!Meg hogy ha kettőt bukik a Barca a real nyer kettőt máris a fele stb.!Nem nem fogunk bukni!Ne bukjatok srácok fricskázzátok szét a hazai hozzáértőket és alázzátok meg a világot!Bocs hogy hosszú lett de tegnap nagyon felment bennem a higany és le akartam írni csak nem ilyen visszafogottan!Írtam volna sms-t is csak azok közül is az aggódó barca szurkolóét olvassák be!Asszem ezek után az értékelhetetlen értékeléseikre nem leszek kíváncsi!Forca Barca!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tegnap este újfent egy tökéletes gálaelőadást láthattunk. Ehhez adva volt egy kellemes, kulturáltan futballozó, szimpatikus ellenfél. Akik csupán focizni akartak, ill. megúszni minél kevesebb kapott góllal. Nem sikerült.
Mi végig uraltuk a meccset, rendre jó megoldásokat választottunk. Főleg a 2. félidőben. Az elsőben még tartott a Numancia szuflája, a másodikra elfogyott.
Dani Álves megint varázsolt a jobboldalon. Ki tudja, hányadszor. Egy fenomén a srác. A beadásai élményszámba mennek. Az elején az a beadása, ami a kapufán csattant - szerintem az is tudatos volt. A gólpasszáról meg ne is beszéljünk. Tud a srác, na.
A védelem többi tagja is precízen, magabiztosan oldotta meg a feladatát, Piqué is. Újfent elégedett voltam a teljesítményével. Csak így tovább Gerard, és jóban leszünk.
A középpályán Yaya megint tanári volt, Xavi picit szürkébben tolta, de továbbra is a csapat egyik leghasznosabb tagja. Iniesta pedig ott játszott, ahol igazán tud alkotni, villantani, és a leghasznosabb a csapata számára. Örülök, hogy a sérülése után hamar fel tudta venni a ritmust, és tökéletesen vissza tudott illeszkedni a csapatba.
A támadósor? TRIDENTE! A NAGY HÁRMAS! A világon a legjobb hármas. Nincs mit hozzátenni, lenyűgözőek. Samu lehetett volna picit koncentráltabb, és akkor már tegnap meglett volna az 5000. De nem gond, majd a jövő héten.
Csak így tovább fiúk!
SOM I SEREM!
Mi végig uraltuk a meccset, rendre jó megoldásokat választottunk. Főleg a 2. félidőben. Az elsőben még tartott a Numancia szuflája, a másodikra elfogyott.
Dani Álves megint varázsolt a jobboldalon. Ki tudja, hányadszor. Egy fenomén a srác. A beadásai élményszámba mennek. Az elején az a beadása, ami a kapufán csattant - szerintem az is tudatos volt. A gólpasszáról meg ne is beszéljünk. Tud a srác, na.
A védelem többi tagja is precízen, magabiztosan oldotta meg a feladatát, Piqué is. Újfent elégedett voltam a teljesítményével. Csak így tovább Gerard, és jóban leszünk.

A középpályán Yaya megint tanári volt, Xavi picit szürkébben tolta, de továbbra is a csapat egyik leghasznosabb tagja. Iniesta pedig ott játszott, ahol igazán tud alkotni, villantani, és a leghasznosabb a csapata számára. Örülök, hogy a sérülése után hamar fel tudta venni a ritmust, és tökéletesen vissza tudott illeszkedni a csapatba.
A támadósor? TRIDENTE! A NAGY HÁRMAS! A világon a legjobb hármas. Nincs mit hozzátenni, lenyűgözőek. Samu lehetett volna picit koncentráltabb, és akkor már tegnap meglett volna az 5000. De nem gond, majd a jövő héten.
Csak így tovább fiúk!
SOM I SEREM!

Értékelésem:
VV:
-3-szor forgott veszélyben a kapunk, 2-szer gólt kapott (1 amit nem adtak meg végül).
+A szabiról nem tehetett, óriási gól volt, és fogott egy sunyi, de veszélyes szabadrúgást.
Alves:
+ Ma is nagyot játszott, az első gól előtt fenomenális volt amit művelt, és ezen kívül is zseniális volt.
Piqué: Voltak bizonytalanságai, de rossznak sem mondanám.
Puyol:
+ Szokásos magabiztosság, tökéletesen megoldotta most is a feladatát.
Abidal:
+Magabiztos volt, és hatékonyan segítette a támadásokat is néhány ügyes váltással, beadással.
Xavi:
- Szerintem ma elég gyengén játszott, elsősorban magához képest. Kihagyott ziccer, és a nagy zsugák sem tőle jöttek ma.
Touré:
-Ma kevésbé volt magabiztos mint általában, ezt érthetetlen eladott labdák jelezték.
+Azért volt néhány értékelhető mélységi indítása, nem volt rossz.
Iniesta:
+ Kitűnően szervezte a játékot, kreativitása kellett a győzelemhez.
-A meg nem adott gólnál lekésett az emberéről, de az ő feladata nem a 16-oson belüli védekezés.
Messi:
+ 2 gólja és gólpassza önmagáért beszél, emellett is számos helyzetet alakított ki.
-Néha körülményes volt, túl későn lőtte el a labdát, stb. (azaz 5-öt is lőhetett volna, ha jobban figyel)
Eto'o:
+ Meglőtte a szokásos gólját.
-Sok helyzetet puskázott el, az első félidőben kifejezetten halovány volt.
Henry:
+ Gólszerzés
-A mezőnyjátéka nagyon egysíkú volt, gyengén muzsikált.
Bojan: Nem sok perc jutott neki, azalatt észrevétlen volt.
Hleb:
Nem érezte a játék ritmusát, elég rossz az eddigi barcelonai teljesítménye.
Busquets: Magabiztos volt, és szépen indította Messit.
VV:
-3-szor forgott veszélyben a kapunk, 2-szer gólt kapott (1 amit nem adtak meg végül).
+A szabiról nem tehetett, óriási gól volt, és fogott egy sunyi, de veszélyes szabadrúgást.
Alves:
+ Ma is nagyot játszott, az első gól előtt fenomenális volt amit művelt, és ezen kívül is zseniális volt.
Piqué: Voltak bizonytalanságai, de rossznak sem mondanám.
Puyol:
+ Szokásos magabiztosság, tökéletesen megoldotta most is a feladatát.
Abidal:
+Magabiztos volt, és hatékonyan segítette a támadásokat is néhány ügyes váltással, beadással.
Xavi:
- Szerintem ma elég gyengén játszott, elsősorban magához képest. Kihagyott ziccer, és a nagy zsugák sem tőle jöttek ma.
Touré:
-Ma kevésbé volt magabiztos mint általában, ezt érthetetlen eladott labdák jelezték.
+Azért volt néhány értékelhető mélységi indítása, nem volt rossz.
Iniesta:
+ Kitűnően szervezte a játékot, kreativitása kellett a győzelemhez.
-A meg nem adott gólnál lekésett az emberéről, de az ő feladata nem a 16-oson belüli védekezés.
Messi:
+ 2 gólja és gólpassza önmagáért beszél, emellett is számos helyzetet alakított ki.
-Néha körülményes volt, túl későn lőtte el a labdát, stb. (azaz 5-öt is lőhetett volna, ha jobban figyel)
Eto'o:
+ Meglőtte a szokásos gólját.
-Sok helyzetet puskázott el, az első félidőben kifejezetten halovány volt.
Henry:
+ Gólszerzés
-A mezőnyjátéka nagyon egysíkú volt, gyengén muzsikált.
Bojan: Nem sok perc jutott neki, azalatt észrevétlen volt.
Hleb:
Nem érezte a játék ritmusát, elég rossz az eddigi barcelonai teljesítménye.
Busquets: Magabiztos volt, és szépen indította Messit.
-
- Llegenda del Barça
lassan ott tartunk, hogyha a játékosaink az egyik kezüket a seggükbe dugnák és kizárólag hátrafelé szaladgálnának a pályán, akkor is megnyernék a meccset...
már tényleg csak azért szurkolok, h minél tovább tartson ez az állapot!
a numancia amíg bírta, jól nyomta, kár volt a bírónak belenyúlnia azzal, h elvette a góljukat, de alves lese messi első gólja előtt azért nem volt olyan brutálisan szembetűnő, mint amilyennek a szakértők próbálták meg előadni, kb két mm-rel volt előrébb, mint a védő. mindenesetre a spanyol játékvezetés ismét bizonyított, ugyanúgy, ahogy a real madridnak legutóbb. ez van.
ezzel együtt három gólnyi különbség a bírótól függetlenül is mindenképpen volt a két brigád között.

a numancia amíg bírta, jól nyomta, kár volt a bírónak belenyúlnia azzal, h elvette a góljukat, de alves lese messi első gólja előtt azért nem volt olyan brutálisan szembetűnő, mint amilyennek a szakértők próbálták meg előadni, kb két mm-rel volt előrébb, mint a védő. mindenesetre a spanyol játékvezetés ismét bizonyított, ugyanúgy, ahogy a real madridnak legutóbb. ez van.
ezzel együtt három gólnyi különbség a bírótól függetlenül is mindenképpen volt a két brigád között.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tudom hogy kis csapat ellen győztünk,de Istenitem a játékosokat!!!Messi egy fél Isten!!!Eto hiába botlik el a labdákban és lő ziccereket kapu mellé,akkor is imádom!Az idei igazolások közül eddig csak Alvessel vagyok teljessen elégedett!Idén mindenben elérhetnek a csúcsra csak oda kell figyelni!!!Pep nagyon tudja motiválni a srácokat!Grat az egész csapatnak és csak így tovább,minnél több rekordot szeretnék látni!

Messi a király!!!:)
Igen. Mostanában álltam rá, hogy minden Barca meccset nézek, ha törik, ha szakad. Idáig csak a sport1-es ha közvetítik jó, ha mégse, úgyis jó helyzet állt fent. Eurobarcát is nem rég tettem be a könyvjelzők közé.Diego6 írta:Te ezt télleg most vetted észre?![]()
szreintem ezt mindeki tudja már ősz óta hogy a real azzal jáccik akivel a BARCA az előző fordúlóban.
lionelmessi19 jól mondod, tényleg fordított a pálya sorsolás.
Egyébként ez a véletlen műve, vagy ezt valami 'script' alapján hozzák ki, és annak köszönhető, hogy ilyen furcsa? Nézegettem a sorsolást, de nem volt türelmem mindegyik csapatot elemezni, evlégre engem csak a Barca érdekel.

Nem akartam már ma ide írni de ez szemet ütött nekem.Fernando írta:Abidal:
sőt egykét cselt is bevetett ami ritka nála. Jeles.
Ha figyelted korábban játszani, igenis bevetett olyan cseleket, nem is ritkán, hogy csak lestem hogy mivan. Az utóbbi időben nem, de régebben igen sokszor!
Meccshez: Grat a csapatnak megint, holnap bővebben (vagyis ma).
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Te ezt télleg most vetted észre?
szreintem ezt mindeki tudja már ősz óta hogy a real azzal jáccik akivel a BARCA az előző fordúlóban.