Hát, ha Marquez-t odaadjuk, akkor nálam a Villareal bajnok esélyes lesz jövőre.... Így is naon izmosak, minek erősítjük meg őket ennyire? Ha előző szezonban nem rontják el a kezdést, a real helyett tőlük kellett volna tartanunk a végén.
A mexikói alapember nálunk, amit Edmilson meg Motta mutattak eddig, az engem egyáltalán nem győzött meg, többek között az ő hiányzásának tudom be a BL búcsút is, nagyon nem kéne őt eljátszani.
Ami Eto-t illeti, azért ne feledjük már el neki, hogy hány meccset mentett meg nekünk, amikor Ronnie-nak annyira nem ment év közepén, soxor köszöntük neki a 3 pontot, pár meggondolatlan beszólás miatt nem kell sztm rögtön nekiesni. Jó játékos ő, csak fiatal és meggondolatlan, nagyon szerette volna a gólkirályi címet, és biztos nagyon csalódott volt, de attól még imádja a Barcát, és benne is van a helye...
Baptista helyét én sem látom, továbbra sem, ha vkinek van ötlete, felrakhatná! Csatár poszton? Fura lenne, kp-án meg kinek a helyén? Ha Xavi vagy Deco helyére akarják hozni

, nagyon morcos leszek... Kicsit Rijkaard mánáját látom benne beigazolódni, hogy "kemény kötésű" játékosok kellenek, remélem nincs igazam, mindamellett, hszenzációs játékos.